Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar by si mohol vyslúžiť v New Jersey novú zmluvu

Keď Tomáš Tatar prichádzal do tréningového kempu, nemal istotu miesta v základnej zostave New Jersey. Teraz sa však situácia mení a predstaviteľné je to, čo si niektorí fanúšikovia Devils ešte v lete predstaviť nevedeli.

Prvý ročník Tatara v Newarku bol sklamaním. Preto sa aj očakávalo, že by ho Devils mohli v tejto sezóne vymeniť a po vypršaní zmluvy už bude hráčom iného tímu. V tréningovom kempe si však výbornými výkonmi miesto zaistil a sezónu začal v treťom útoku.

Teraz už je však skúsený Slovák členom elitnej formácie a po 23 zápasoch má na konte 15 bodov. Nie sú to elitné čísla, no aj zohľadníme to, že v prvých piatich zápasoch nebodoval, tak to ukazuje, ako dobre sa mu odvtedy darí.

Nick Villano z Pucks and Pichforks si preto myslí, že ak by Tatar v takýchto výkonoch pokračoval, nakoniec by sme ho v drese Devils mohli vidieť nie len na konci tejto sezóny, ale aj na začiatku tej ďalšej.

Článok pokračuje pod reklamou

„Hischier sa zmenil v jedného z najlepších hráčov ligy s Tatarom po svojom boku. Bratt menil útoky medzi Hughesom a Hischierom, no Tatar zostal konštantou. Hischier a Tatar sú spolu rovnako dobrí s Brattom i s nováčikom Fabianom Zetterlundom. To o niečom svedčí,“ poznamenal.

„Tatar prišiel do tejto sezóny bojovať o nový kontrakt. Má 31 rokov, takže ešte raz by si po finančnej stránke mohol prísť na svoje. Nezíska monštruózny kontrakt, nemá konzistentné čísla, aby mu ho zaistili. Avšak, niečo si pre seba už vyslúžil.“

„Pre Devils to je ťažké rozhodnutie, pretože si nebudú chcieť upísať starnúceho veterána na dlho, hlavne pri Tatarovej bilancii. Momentálne hrá veľmi dobre. Nemyslím si, že by niekomu vadilo, ak by mu dali Devils novú dvojročnú zmluvu.“

Otázkou podľa Villana bude, či Tatar bude chcieť zostať v Newarku pri takej zmluve, ak by mu niekto na trhu s voľnými hráčmi ponúkal štvor- alebo dokonca šesťročný kontrakt. To by mu Devils pravdepodobne dať nechceli.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies