Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Poile: Umiestnenie Tolvanena na waiver listinu by mohla byť chyba

Generálny manažér tímu Nashville Predators, David Poile, uznal, že rozhodnutie organizácie zapísať na waiver listinu nechránených hráčov Eeliho Tolvanena by mohla byť chyba.

Dvadsaťtriročný fínsky útočník sa na waiver listine ocitol 11. decembra a následne si ho z nej stiahol Seattle. Kým v drese Predators zaznamenal dva góly a dve asistencie v 13 stretnutiach, v drese Kraken vyprodukoval tri góly a dve asistencie v šiestich dueloch.

„Dali sme mu dostatok príležitostí? Mali sme ho nechať hrať vyššie? To povie až čas. Seattle je tím, ktorý hrá trochu inak ako my. Oni rotujú svoje štyri útoky takmer rovnomerne a v ofenzíve ho zaradili vyššie ako my, “ povedal Poile pre 102.5 The Game.

„Toto by mohla byť chyba na našej strane. Bude to na mne, ak sa z neho stane skutočný úspech, ale mysleli sme si, že sme ho už vyskúšali na mnohých rôznych oblastiach, na rôznych miestach.“

Poile nechcel o Tolvanena, ktorý bol draftovaný Nashvillom v roku 2017 z 30. miesta a odohral zaň dokopy 135 zápasov so ziskom 25 gólov a 26 asistencií, prísť a dúfal, že strávi nejaký čas v tíme Milwaukee Admirals z AHL, kde sa rozohrá k lepším výkonom.

„Museli sme urobiť nejaké rozhodnutia. Nikam sme nesmerovali. Darí sa mu, čo je skvelé pre neho, a nám to ide lepšie – nie nevyhnutne kvôli nemu, ale pretože sme urobili rozhodnutie ísť iným smerom s odlišným typom hráčov,“ poznamenal Poile.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies