Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Letang sa vrátil do Pittsburghu, no jeho herná absencia sa natiahne

Hviezdny obranca Kris Letang sa v utorok vrátil do Pittsburghu po tom, čo predošlých 15 dní strávil doma v Montreale po tom, čo mu umrel otec Claude Fouquet.

Letang sa v utorok zapojil do dobrovoľného rozkorčuľovania, ale po 12 minútach ho opustil. Predtým zhruba polhodinu korčuľoval individuálne. Pre zranenie dolnej časti tela, ktoré sa posudzuje denne, ešte v stredu proti Ottawe hrať nebude.

„Samozrejme, že znamená veľa pre náš tím. Je súčasťou tejto rodiny. To, že bol späť okolo chlapcov, prinieslo každému skvelý pocit. Tešíme sa, ako sa k nám pripojí aj v zápase,“ povedal pre ligový web tréner Mike Sullivan.

Letang, ktorý počas svojej dvojtýždňovej absencie nekorčuľoval, odohral v tejto sezóne 29 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly a 14 asistencií. Päť zápasov predtým vynechal aj pre mŕtvicu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies