Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Sumáre

Ružička sledoval duel opäť len z tribúny. Jeho séria už atakuje dvojciferné číslo

V piatok sme v NHL videli len dva zápasy a boli bez slovenskej účasti. Videli sme vytvorenie klubového rekordu Ducks.


FLA - CHI 4:3 PP

Montour rozhodol v predĺžení o výhre nad Blackhawks

Brandon Montour skóroval v strede predĺženia, aby rozhodol o výhre Floridy 4:3 nad Chicagom, ktorá bola pre tím zo Sunrise tretia po sebe. V normálnom hracom čase pridal asistenciu. Na tri góly prihrával Matthew Tkachuk. Strelili ich v tretej dvadsaťminútovke Sam Bennett, o 29 sekúnd neskôr Sam Reinhart a napokon aj Eetu Luostarinen, ktorý raz aj asistoval. Sergej Bobrovskij urobil 21 zákrokov. Jeho náprotivok, Petr Mrázek, mal viac práce – kryl 39 striel. Blackhawks viedli 2:0 po góloch Caleba Jonesa a Borisa Katchouka, nakoniec im bod zaistil Cole Guttman, ktorý 45 sekúnd pred koncom tretej tretiny vyrovnal na 3:3. Jujhar Khaira dvakrát asistoval. Tím z „veterného mesta“ prehral šiesty zápas z posledných siedmich. Panthers aktuálne strácajú na druhú divokú kartu vo Východnej konferencii dva body. Duel pre zranenie dolnej časti tela nedohral hosťujúci Anders Bjork.

Montourov víťazný gól v predĺžení:

Hviezdy duelu: 1. B. Montour (FLA), 2. M. Tkachuk (FLA), 3. E. Luostarinen (FLA)

CGY - ANA 1:3

Anaheim zdolal Calgary, Gibson vytvoril klubový rekord

Brett Leason, rodák z Calgary, strelil víťazný gól pri výhre Anaheimu 3:1 nad Calgary. Do čierneho sa trafil aj Max Comtois, ktorý vyrovnával stav na 1:1, a poistku do prázdnej brány pridal Derek Grant. Obaja raz aj asistovali. Kalifornský tím predišiel tretej prehre v sérii aj vďaka 34 zákrokom John Gibsona, ktorý vytvoril nový klubový rekord s 11 835 zákrokmi. Predošlý držal Guy Hebert (11 813). Recept na neho našiel len Mikael Backlund. Jacob Markstrom kapituloval dvakrát zo 17 striel. Adam Ružička bol zdravým náhradníkom v 12. zápase z posledných 14 a v deviatom po sebe. Naposledy hral ešte 20. februára.

Hviezdy duelu: 1. J. Gibson (ANA), 2. M. Comtois (ANA), 3. M. Backlund (CGY)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies