Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
BOS
FLA
COL
DAL
«

Správy z NHL

Marchand: Pri Binningtonovi vyzerám ako dobrák

Hviezdny útočník Bostonu Brad Marchand si zažartoval na účet brankára St. Louis Jordana Binningtona pred nedeľným vzájomným zápasom.

Marchand v rozhovore s Paulom Busonnetteom z televízie TNT so smiechom povedal, že ho Binnington obral o pozíciu najnenávidenejšieho hráča NHL.

„Vďaka nemu vyzerám ako dobrák, takže to zbožňujem. Zvykol som byť ten najnenávidenejší. Myslím si, že teraz to na seba zobral on,“ skonštatoval Marchand.

Binnington minulý mesiac dostal dvojzápasovú suspendáciu za agresivitu voči útočníkovi Ryanovi Hartmanovi z Minnesoty, po ktorom takmer došlo aj k bitke brankárov.

Nebol to však prvý prehrešok gólmana St. Louis. Na svojom konte ich už má toľko, že skôr počas sezóny aj tréner Blues Craig Berube povedal, že by sa mal krotiť a skôr zamerať na chytanie.

Pre Marchand tiež nie sú kontroverzie cudzie, keď bol suspendovaný už osemkrát. V posledných rokoch sa však až tak často do pozornosti nedostával.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies