Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Slováci v NHL

Expert: Slafkovského sezóna bola zlyhaním. Tím zvolil archaický prístup

Zámorský odborník Marc Dumont z Montreal Hockey Now čelil v piatok otázke fanúšika týkajúcej sa rozvoja Colea Caufield a Juraja Slafkovského. Kde na tom obaja momentálne sú?

U Caufielda je to podľa experta jednoduché – je jedným z najlepších strelcov v hre piatich proti piatim v celej NHL a jeho rozvoj sa teraz už viac týka sekundárnych vecí, ako sú zdatnosť v defenzíve, ktorú podľa neho v poslednej sezóne významne zlepšil.

U Slafkovského zopakoval svoj názor spred niekoľkých týždňov, že jeho nováčikovská sezóna bola zlyhaním. Samozrejme, nie vinou samotnej draftovej jednotky.

„Čo sa týka Slafkovského, stále si myslím, že jeho nováčikovská sezóna u Canadiens bola zlyhaním, ale so samotným Slafkovským to nemalo nič spoločné. To zlyhanie patrí tímu. Canadiens neposkytli situáciu, ktorá by viedla k tomu, aby sa 18-ročnému hráčovi v NHL darilo,“ poznamenal Dumont.

„V budúcej sezóne nebudú mať inú možnosť, ako zvýšiť jeho čas na ľade, ako aj konzistentnosť v jeho využívaní. Ak tieto kroky urobia, som si celkom istý, že si zažije oveľa lepšiu sezónu, čo by malo vrátiť jeho vývoj na správnu koľaj.“

„Nútiť Slafkovského, aby sa prebojoval zo štvrtej formácie, má veľmi malú hodnotu. Je to archaický prístup k rozvoju nováčikov, ktorý nedáva takmer žiaden zmysel. Ak je cieľom vytvoriť z neho dominantného hráča, musí na to dostať príležitosť po boku talentovaných spoluhráčov a musí tráviť dostatok času na ľade.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies