Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Správy z NHL

Toto je 5 hráčov NHL, ktorí by v lete mohli byť vykúpení zo zmluvy

Vykúpenie hráča zo zmluvy je posledným spôsobom, ako si zlepšiť flexibilitu v platovom rozpočte v krátkodobom horizonte. Kto by sa mohol stať jeho predmetom v tomto lete? Na päť adeptov sa pozrel Jacob Stroller z The Hockey News.

Oliver Ekman-Larsson, O, Vancouver - kanadský tím má pod stropom k dispozícii len 668 750 amerických dolárov, pričom vykúpenie Ekman-Larssona zo zmluvy s cap-hitom 7,26 milióna amerických dolárov by malo byť jeho prioritou. Namiesto veľkej posily sa z bývalého kapitána Coyotes stal preplatený obranca druhého páru, ktorý je prakticky nevymeniteľný aj ak by si Canucks udržali polovicu jeho platu. Tím pritom musí myslieť aj na nové zmluvy pre Eliasa Pettersona a Filipa Hroneka. Vykúpenie skúseného Švéda zo zmluvy by jeho záťaž rozložilo v nasledujúcich ôsmich sezónach na 146 667, 2 346 667, 4 766 667, 4 766 667, 2 126 667, 2 126 667, 2 126 667 a 2 126 667 amerických dolárov.

Tony DeAngelo, O, Philadelphia - v posledných piatich zápasoch sezóny bol zdravým náhradníkom a hoci bol produktívny, vzadu bol skôr na príťaž. Na prestupovom trhu nebude o jeho služby veľký záujem aj vzhľadom na cap-hit 5 miliónov amerických dolárov. Ak by sa výmenu nepodarilo zrealizovať, Flyers by ho mohli vykúpiť zo zmluvy, pričom by ich to v každej z nasledujúcich dvoch sezón vyšlo len na 1,67 milióna amerických dolárov. Získané miesto v rozpočte by mohlo urýchliť prestavbu.

Cal Petersen, B, Los Angeles - risk s Petersenom sa Kings nevyplatil. Po podpise trojročnej zmluvy v hodnote 5 miliónov amerických dolárov zažil nevydarený ročník, ktorý vo väčšej miere strávil v nižšej AHL, kde nijak nevytŕčal z priemeru. Pravdepodobnosť výmeny je veľmi nízka aj vzhľadom na obmedzenú klauzulu o nevymeniteľnosti. Po vykúpení zo zmluvy by po ňom zostala pamiatka na štyri ročníky – v prvom by zaťažoval rozpočet sumou 5,167 milióna dolárov, no v ďalších troch len 1,167 milióna dolárov. A práve pre sezónu 2024/25 sa tímu viac flexibility zíde.

Ryan Suter, O, Dallas - mohol by byť vykúpený dvakrát za tri roky? Podľa Strollera mohol. Má už 38 rokov a jeho výkony v play-off v kombinácii so vzostupom Thomasa Harleyho vynorili otázku, či ho Stars skutočne potrebujú. Ak by sa rozhodli vykúpiť ho zo zmluvy, v prvých dvoch rokoch by platový strop zaťažovala suma 783 333 amerických dolárov, v posledných dvoch 1,433 milióna amerických dolárov. Stars by tak získali viac slobody na posilňovanie mužstva v krátkodobom horizonte, kedy by ešte mohol mať ambíciu bojovať o Stanleyho pohár.

Blake Wheeler, PK, Winnipeg - na prvý pohľad sa nezdá byť pravdepodobným adeptom na vykúpenie zo zmluvy, no Jets potrebujú zmeniť svoje smerovanie a už vlani sa špekulovalo, že tím hľadá pre svojho niekdajšieho kapitána nový domov. Kameňom úrazu sa nakoniec stal jeho plat 8,25 milióna amerických dolárov. Po vykúpení by v najbližších dvoch sezónach zaťažoval rozpočet sumou 2,75 milióna dolárov, čo by pre nadchádzajúci ročník dodalo tímu väčšiu flexibilitu ušetrením 5,5 milióna dolárov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
MS 2024: Slovensko prišlo o trojgólové vedenie. Kelemen rozhodol v predĺžení!Zadorov poslal Kanea na striedačku. McDavid dostal krosček do chrbta i do tváre + video V hre o Calderov pohár zostávajú tímy štyroch Slovákov. Vedú ich Studenič so Sýkorom Expert vyzdvihol štyroch Slovákov, vrátane Slafkovského. Na Nemcovi je vidieť rok v NHL O Joela Quennevillea je v NHL záujem. Je tu však háčik Mal či nemal platiť? Panthers vyrovnali kontroverzným gólom. Bývalý brankár má jasno + videoUtah začína budovať svoje vedenie. Možno už poznáme prezidenta Ruský brankár Flyers dostal trest od IIHFOilers nevyužili drvivú streleckú prevahu, Panthers sú krok od postupu V AHL sme spoznali posledný postupujúci tím Ramsay: So Slafkovským sa pozhovárame. Chceme, aby sa sústredil len na hokej Nemal ho urobiť? Slafkovský hodnotil zápas a vyjadril sa aj ku gestu MS 2024: Slovensko potvrdilo úlohu favorita. Pripísalo si prvé tri body! Slafkovský bavil a aj spustil kritiku: Detinský v oboch zápasoch? + video Ak Slovensko pôjde po medailu, bude to vďaka týmto dvom hráčom, znie zo zámoria Slovensko robí zmeny v zostave. Pomôže dohovor za zatvorenými dverami? Slafkovský je na MS v rovnakej skupine ako Bedard. Urobí ďalší krok k špičke? Hedman vstupuje do leta s otáznikom. Naplní sa jeho plán? V ktorých tímoch by mohol skončiť hviezdny Marner? Sú toto štyri najhoršie mená, aké môže mať Utah? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies