Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Čo sa stalo? Coyotes končia zmluvu so známym útočníkom expresne rýchlo

Tím Arizona Coyotes umiestnil na nepodmienečnú waiver listinu nechránených hráčov útočníka Alexa Galchenyuka s cieľom ukončiť s ním kontrakt.

K tomuto kroku došlo len 12 dní od podpisu jednoročnej dvojcestnej zmluvy s hodnotou 775 000 amerických dolárov na úrovni NHL a 225 000 amerických dolárov v nižšej lige. Klub v oznámení napísal, že tento krok nebude viac komentovať.

Craig Morgan z PHNX Sports informuje, že NHL celú záležitosť skúma. Greg Wyshynski z ESPN tvrdí, že Coyotes sa ku kroku uchýlili po tom, čo sa dozvedeli o „záležitosti mimo ľadu“, ktorej si v čase podpisu zmluvy neboli vedomí.

Galchenyuk sa po pobyte na waiver listine stane neobmedzeným voľným hráčom.

Dvadsaťdeväťročný Američan odohral v minulej sezóne 11 zápasov za Avalanche bez zisku bodu. Ďalších 42 zápasov odohral za Eagles v AHL. V nich nazbieral 42 bodov (16+26). V minulosti hrával aj za Canadiens, Coyotes, Penguins, Wild, Senators a Maple Leafs.

Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies