Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
LAK
0
EDM
1
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Tatar je stále bez zmluvy. Bude hrať na západe USA?

Aj mesiac od otvorenia trhu s voľnými hráčmi je bez zmluvy niekoľko skvelých hokejistov vrátane Slovákov – brankára Jaroslava Haláka a útočníka Tomáša Tatar. Druhý menovaný je v hľadáčiku viacerých tímov a najnovšie sa jeho meno spomína s jedným kalifornským klubom.

Ide o klub San Jose Sharks, pre ktorý by bol Tatar vhodnou alternatívou za útočníka Vladimira Tarasenka. O toho mali „žraloci“ záujem, ale Rus nakoniec podpísal ročnú zmluvu s Ottawou Senators.

„Nikdy nepokoril 30-gólovú hranicu, ale v siedmich sezónach dal viac ako 20 gólov. V play-off bol síce často náhradníkom, či už vo Vegas, v Montreale, alebo v New Jersey, ale San Jose by pomohol v prvých troch útokoch a tiež v presilovke po boku Duclaira, Zadinu a Barabanova. Pred prestupovou uzávierkou nemusí mať vysokú hodnotu, ale hneď by mohol byť najlepším krídelníkom Sharks. Pri jednoročnej zmluve s dobrým platom nemusí byť San Jose zlým miestom pre obnovenie jeho reputácie,“ myslí si Sheng Peng zo San Jose Hockey Now.

Angažovaním Tatara by získali Sharks aj skúseného hráča, ktorý odohral v profilige už 783 zápasov. Zo súčasného kádra „žralokov“ majú viac štartov v NHL iba obranca Marc-Édouard Vlasic (1239) a kapitán Logan Couture (927).

Slovenský krídelník je pre kalifornský tím dobrou možnosťou aj z iného dôvodu. V uplynulej sezóne zarobil 4,5 milióna dolárov a Sharks majú pod platovým stropom voľných necelých 5,5 milióna dolárov. S veľkou pravdepodobnosťou sa ešte uvoľní klubu ďalšie miesto, keďže obranca Erik Karlsson už dávnejšie požiadal o výmenu a San Jose stále rokuje s potenciálnymi záujemcami o jeho služby.

Otázka na vás: Uvidíme Tomáša Tatar v nasledujúcej sezóne v drese San Jose Sharks?




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice. Do tváre ho trafila delovka spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! V play-off zažila debut Red Wings si upísali mladého obrancuPrvý tím postúpil. A prvý Slovák z play-off NHL je k dispozícii pre reprezentáciu!Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies