Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Dva tímy, v ktorých by mohol skončiť Halák: Bude mať za spoluhráča krajana?

Jozef Struhár  
02.09.2023

Je tu september a Jaroslav Halák je stále neobmedzeným voľným hráčom. Kde by skúsený slovenský brankár mohol zakotviť, je pre ticho v zákulisí záhadou. Michael DeRosa sa však pokúsil vytipovať dva tímy NHL, ktoré by mu dávali zmysel.

Tridsaťosemročný bratislavský rodák daj jasne najavo, že chce v sezóne 2023/24 pokračovať v kariére, pretože potrebuje len päť víťazstiev k významnej méte 300 výhier v kariére. Ktoré dva tímy by mu mohli ponúknuť jednoročnú zmluvu podľa DeRosu?

1. Tampa Bay Lightning
„Lightning by boli rozumní, ak by si pridali ďalšieho brankára do svojej hierarchie. K dispozícii je aj úloha náhradníka a Halák by mohol byť vylepšením tejto pozície, ak by podpísal zmluvu. Hoci už nie je legitímnou jednotkou, bol by slušnou možnosťou, aby Andrej Vasilevskij mohol dostať v niektorých zápasoch voľno,“ konštatuje zámorský autor.

2. Los Angeles Kings
„Los Angeles by sa tiež mohlo pozerať na privedenie Haláka ako formu poistky. Ich brankárske duo nie je momentálne najsilnejšie, takže by Halák mohol bojovať o pozíciu dvojky alebo byť silnou trojkou. Z tohto dôvodu nebuďte prekvapení, ak by Los Angeles zvažovalo možnosť jeho upísania si cez skúšobnú zmluvu alebo jednoročný kontrakt,“ myslí si DeRosa.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies