Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Návrat Tatara do tretieho útoku? Bol z toho bordel, kritizuje odborník

Slovenský útočník Tomáš Tatar sa v nedeľnom zápase Colorada proti Buffalu (0:4) vrátil do tretieho útoku. Táto zmena v zostave však nepriniesla svoje ovocie a stala sa predmetom kritiky zámorského experta.

Tatar začal sezónu po boku Rossa Coltona a Milesa Wooda, no postupne sa predral cez druhý až do prvého útoku Avalanche. V hornej šestke sa však neudržal a v nedeľu sa vrátil k spomínanej dvojici hráčov. Tento ťah trénera sa však nepáčil Ewanovi Rawalovi z Colorado Hockey Now, ktorý ho vo svojom tradičnom pozápasovom hodnotení označil za mínus.

„Avalanche posunuli Tatara späť do tretej formácie a bol z toho bordel. Táto formácia vyzerala byť významne lepšia, keď v nej bol Drouin, takže Bednar a spol. budú musieť prísť na to, čo tu chcú dosiahnuť,“ poznamenal Rawal.

„Tatar sa trápi s tým, aby niečo sám vytvoril, a hoci Colton mal skvelú šancu v úvode zápasu, počas jeho zvyšku boli ticho. Stále je relatívne skoro v tejto sezóne, no Avalanche skutočne potrebujú, aby títo hráči začali strieľať nejaké góly.“

Drouin sa z tretej formácie posunul na ľavé krídle druhého útoku k Rynaovi Johansenovi a Mikkovi Rantanenovi. Uvidíme, či dôjde k nejakým zmenám v zostave v stredu proti St. Louis.

Tatar v prvých ôsmich zápasoch sezóny zaznamenal štyri asistencie a ešte neskóroval. Problémom je u neho aj početnosť streľby – na konte má len jednu jedinú strelu na bránu. Colorado figuruje na čele Centrálnej divízie s bilanciou 6-2-0, ale v posledných dvoch zápasoch nestrelilo ani gól.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies