Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Tréner Tatara: Toto bola najhoršia tretina, akú som kedy videl

Tím Colorado Avalanche sa udržiava na druhom mieste Centrálnej divízie, ale neprežíva práve najlepšie obdobie. Sobotná prehra 2:8 so St. Louis ponúkla pohľad na bezprecedentne biedny výkon jedného z adeptov na zisk Stanleyho pohár.

„Naša tretia tretina bol vtip. Bola to najhoršia tretina v hokeji, akú som kedy videl od nášho klubu,“ povedal hlavný tréner Jared Bednar.

Blues viedli po dvoch tretinách 4:1 v poslednej dvadsaťminútovke strelili štyri góly po sebe, vrátane dvoch za minútu a pol. Avalanche prestrieľali 19:14 a kontrolovali 72,86 očakávaných gólov.

„Tá tretia tretina bola neakceptovateľná, nevysvetliteľná. Preto sme dostali výprask. Prestali sme hrať. Zdalo sa, že by sme sa nedokázali v tretej tretine dostať cez tri metre, ponúkali sme im každých päť sekúnd protiútoky. Každý z nich skončil šancou proti nám,“ skonštatoval Bednar.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nebolo to dostatočne dobré. Jednoducho to chlapci vzdali a nerobili to, čo by mali robiť. Sami seba ľutovali.“

Bednar trénuje Colorada od sezóny 2016/17 a v prvom ročníku jeho tím dosiahol bilanciu 22-56-4 a skončil len so 48 bodmi, čo bol negatívny rekord NHL v ére platového stropu. Podľa jeho slov však ani tá sezóna nezahŕňala taký výkon, aký jeho zverenci podali v tretej tretine nedeľného duelu.

Napraviť to budú môcť v pondelok proti Seattlu.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies