Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar už na ľade nepremýšľa: Veľmi mi to pomáha. Čo hovorí na budúceho člena Siene slávy?

Slovenský útočník Tomáš Tatar má za sebou už 27 zápasov v drese tímu Colorado Avalanche a tvrdí, že počiatočná fáza aklimatizácie je už za ním, čo sa prejavuje aj zlepšenými výkonmi a dôverou trénerov.

„Po stránke systému sa cítim omnoho istejšie. Nemusíte na ľade premýšľať, kam máte ísť, teraz to už robíte aicky. To veľmi pomáha, pretože sa môžete koncentrovať na tie drobnosti, ktoré z vás robia lepšieho hráča. Už viac nemusíte premýšľať nad systémom. Ako noví hráči sme sa už zžili so systémom a môžeme už len hrať hokej,“ povedal Tatar.

Tatar nikdy nečakal na svoj prvý gól v sezóne tak dlho ako teraz. Dočkal sa ho v utorkovom zápase proti Calgary, ktorý bol 26. v sezóne. Dovtedy zaznamenal osem asistencií.

„Bol to dobrý pocit, hlavne po tých príležitostiach, ktoré som nepremenil. Mám pocit, že ten prvý gól v sezóne je streliť najťažšie, hlavne, keď ste v novom tíme. Som rád, že už to mám za sebou a dúfajme, že budem teraz strieľať góly častejšie,“ skonštatoval Tatar.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím, že v posledných pár zápasoch som bol schopný si vytvárať šance a bol som aj blízko ku gólom. Bolo na čom stavať. Samozrejme, vtipkovalo sa tu o tom, že to už trvá príliš dlho, ale chlapci prejavili super podporu a mohli ste vidieť, že boli veľmi šťastní, keď som strelil ten gól.“

Tridsaťtriročný Dubničan už mal príležitosť hrať po boku niekoľkých hviezd a v súčasnosti je spoluhráčom Nathana MacKinnona, ktorý na rozdiel od neho nemá problém s vyrovnanosťou produktivity. Aktuálne ťahá 13-zápasovú bodovú sériu a bodoval v každom z prvých 15 domácich zápasov sezóny.

„Je určite veľmi talentovaný. A tú silu, ktorú má, to nevidíte každý deň. Dokáže vytvoriť niečo z ničoho len vďaka svojej rýchlosti a sile. Je to skvelý chlapec a môžete vidieť, že je hladný po víťazstvách a góloch, čo je skvelé. Užívam si, že som súčasťou tohto tímu,“ dodal Tatar.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies