Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 05.
kurzy
02:30info
EDM
DAL
NHL live
30. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

Správy z NHL

Šikana v tíme? Generálny manažér Wild bol očistený z obvinení

Generálny manažér a prezident hokejových operácií Minnesoty Wild Bill Guerin bol predmetom externého vyšetrovania, ktoré ho očistilo z obvinení zamestnanca organizácie.

Nemenovaný zamestnanec podal oddeleniu ľudských zdrojov sťažnosť, že sa Guerin dopustil verbálnej šikany v pracovnom prostredí. Incident sa mal udiať koncom novembra a Guerin pre vyšetrovanie vynechal zasadnutie Rady guvernérov NHL i štvorzápasový výjazd tímu.

Dvaja právni zástupcovia viedli rozhovory s viac ako 15 člen mi organizácie Wild a zistenia boli predložené majiteľom tímu, ktorí zhodnotili, že nedošlo k žiadnemu prehrešku, ktorý by stál za vyhodenie Guerina. S tým, ako sa situácia vyvinula, sú spokojní aj komisár NHL Gary Bettman a jeho zástupca Bill Daly.

Russo tiež odhalil, že stredajšia výpoveď asistenta generálneho manažéra Chria O’Hearna súvisela s odlišným vyšetrovaním porušenia pravidiel správania, ktoré Wild berú vážne.

Klub sa k obom situáciám nebude viac vyjadrovať.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies