Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Slováci v NHL

Tatar má za sebou premiéru: Ako mu to išlo a ako ho zhodnotili v zámorí? + video

Slovenský útočník Tomáš Tatar zažil v sobotu premiéru v drese svojho šiesteho tímu v NHL. V zápase Seattlu proti Los Angeles, ktorý skončil prehrou 2:3 po nájazdoch, nebodoval, ale na jeho výkony smerovali pozitívne slová.

Tatar odohral 13 minút a 47 sekúnd, z toho minútu a pol na presilovkách. Nastúpil v útoku s Jaredom McCannom a Mattym Beniersom. Prezentoval sa jednou strelou, jedným bodyčekom a dostal dôveru aj v nájazdoch. V nich ho však vychytal Cam Talbot.


Aj napriek absencii bodoval a nepremeneniu nájazdu však na jeho adresu smerovali v zámorí slová chvály.

„Páči sa mi spôsob, akým Tomáš Tatar bojuje a vyhráva súboje o puk v útočnom pásme. Je to menší hráč, ale vie ako používať svoju hokejku a hrať pozične, aby získal výhodu. Jeho šikovná hra prináša v útočnom pásme viac času,“ zhodnotila novinárka Allyon Ballardová.

Davy Jones' Locker Room špecializovaní na Kraken napísali: „Tomáš Tatar zapasoval pekne. Urobil niekoľko pekných akcií na oboch koncoch klziska a hral v top útoku s Beniersom a McCannom namiesto zraneného Eberleho a vyzeralo to, že tam zapasoval perfektne.“




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies