Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

Toews sa po prehre s Blackhawks pustil do spoluhráčov: Niektorí si len myslia, že hrajú dobre

Obranca tímu Colorado Avalanche Devon Toews adresoval tvrdé slová na adresu svojho tímu po utorkovej prehre 2:3 so Chicagom, posledným tímom Centrálnej divízie.

„Myslím si, že máme niekoľko hráčov, ktorí si myslia, že hrajú dobre a myslím si, že si v tomto bode robia srandu,“ povedal Toews po zápase.

„Je frustrujúce hrať, keď máte chlapcov, ktorí si myslia, že hrajú dobre a nemáte ani potuchy, čo idú robiť alebo kde na ľade budú. Je ťažké hrať v tejto lige, keď neviete, kde na ľade vaši spoluhráči budú.“

Toews viedol zápas s takmer 30 odohranými minútami a pripísal si jeden mínusový bod. Jeho typický partner v páre Cale Makar opäť nehral pre zranenie dolnej časti tela, a tak väčšinou nastupoval po boku Josha Mansona.

Trojica letných posíl, útočníci Miles Wood, Ross Colton a Jonathan Drouin, bola na ľade pri oboch inkasovaných góloch pri hre piatich proti piatim. Toews bol zase na ľade pri víťaznom góle Blackhawks. Pre Avalanche išlo o šiestu prehru z posledných desiatich duelov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies