Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
DAL
COL
NHL live
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Marchand určil hráča, ktorý je „zďaleka“ najlepší v NHL. McDavid to nie je

Jozef Struhár  
06.01.2024

Hviezdny kapitán tímu Boston Bruins, Brad Marchand, sa chce uistiť, aby ľudia nezabúdali na Sidneyho Crosbyho v diskusii o najlepšom hráčovi NHL.

Marchand verí, že hviezda Pittsburghu a ďalší center z Nového Škótska, Nathan MacKinnon z Colorada, sú čerešničkou na torte, pokiaľ ide o komplexnú obojsmernú hru.

„Myslím si, že Crosby je stále jedným z najlepších na svete, ale nedostáva sa mu momentálne toľko uznania, ako by si zaslúžil,“ povedal Marchand pre ligový web. „Veľa pozornosti sa venuje mladíkom, ale ak sa pozriete na detaily hry, plnú obojsmernú hru, on je zďaleka tým najlepším hráčom v lige. On a MacKinnon.“

Crosby bol vo štvrtok po šiesty raz v kariére nominovaný do zápasu hviezd, v ktorom bude venovaná pozornosť najmä mladším hráčom, ako sú Connor McDavid, Auston Matthews či Connor Bedard. Podľa Marchanda by si zaslúžil rovnakú pozornosť aj kapitán Penguins.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nie je taký žiarivý ako niektorí iní špičkoví hráči. Je priamy. Hrá bezpečne, ale hrá tvrdo a priamočiaro. Hrá víťaznú hru. Myslím si, že sa naučil, ako hrať tým správnym spôsobom, ktorý potrebujete hrať v play-off, aby ste v ňom zažili úspech. On tak hrá celú sezónu. Nesnaží sa poraziť nikoho v súbojoch jeden na jedného vždy, keď má puk. Snaží sa nájsť otvorený priestor a nájsť voľného spoluhráča. Hýbe sa rýchlo,“ povedal Marchand.

„Teraz získavajú pozornosť mladí hráči. Je tam veľa žiarivých mladíkov, ktorí prichádzajú do ligy, ale ak sa pozriete na pozornosť, ktorú dostáva Bedard v porovnaní so Sidom, nie sú v súčasnosti na rovnakej úrovni. Bedard je skvelý hráč na svoj vek, ale Sid je jedným z najlepších hráčov histórie tohto športu, jeden z top pár hráčov ligy v súčasnosti a Bedard pravdepodobne získava viac pozornosti, ako ktokoľvek iný.“

Marchand tiež pochádza z Nového Škótska, a tak často počas leta trénuje s Crosbym a MacKinnonom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies