Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

K Avalanche sa pripojil kapitán. Stále má pred sebou dlhú cestu

Kapitán tímu Colorado Avalanche, Gabriel Landeskog, sa vo štvrtok pripojil k svojim spoluhráčom na tréningu po prvýkrát od operácie kolena. Stále však nie je blízko k návratu do zápasovej akcie.

Skúsený švédsky útočník vynecháva druhú sezónu po sebe pre problémy s pravým kolenom, ktoré si vyžiadali umelú chrupavku. Nehral od zisku Stanleyho pohára v roku 2022. Vlani sa o návrat pokúsil, ale nevyšlo mu to.

„Stále je ďaleko od hrania, ale mať ho na ľade v tomto bode, hoci aj s vedomím, že je tam stále pred ním veľa práce, je podľa mňa skutočne pozitívny krok správnym smerom,“ povedal tréner Jared Bednar.

„Predtým sa snažil vyhnúť veľkej operácii za každú cenu. Urobil veľké pokroky, ale potom stagnoval a nebolo to dosť dobré na to, aby sa vrátil a hrať krátkodobo či dlhodobo. Ďalším krokom bola operácia, pre ktorú sa rozhodol. Teraz je to iné, pretože má za sebou operáciu a pripravuje sa. Povedal by som, že tentoraz je tu viac optimizmu.“

Avalanche si ponechávajú v hre možnosť, že by sa Landeskog vrátil do akcie počas play-off. To, že sa teraz pripojil k spoluhráčom na tréningu, dodáva optimizmus, že by s atak mohlo stať.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies