Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
BOS
FLA
COL
DAL
«

Správy z NHL

V prípade obvineného Milana Lucica nastal zvrat

Skúsený útočník tímu Boston Bruins, Milan Lucic, si môže vydýchnuť. Prokurátori stiahli obvinenie z domáceho násilia, ktorému čelil.

Kancelária okresného prokurátora informovala, že rozhodnutie manželky hokejistu odvolať sa na manželské privilégium znemožnilo dokázať obvinenie bez existencie akýchkoľvek pochybností.

Lucic čelil problémom so zákonom po tom, čo jeho manželka v novembri zavolala políciu, aby jej pomohla s agresívnym manželom, ktorý bol pod vplyvom a údajne sa ju pokúsil škrtiť.

Manželka neskôr poprela vlastné slová o škrtení, ale povedala, že ju manžel ťahal za vlasy. Lucic čelil trestu až 2 a pol roka vo väzení, no jeho žena sa nakoniec rozhodla, že v prípade svedčiť nebude.

Lucic predtým vinu nepriznal a z väzby bol prepustený na podmienku so záväzkom, že nebude voči svoju manželku nenapadne a nebude piť alkohol.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies