Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

AHL

AHL: All-Star Game 2010

Dnes v noci sa v meste Portland uskutočnil už 13. Zápas hviezd Americkej hokejovej ligy v rade. Proti hráčom narodeným v Kanade nastúpili hokejisti zvyšku sveta. Z výhry sa tešili Kanaďania, ktorí vyhrali až po trestných strieľaniach v pomere 10:9.

Planet USA AHL - Canadian AHL 9:10 SN (5:2, 2:3, 2:4, 0:0, 0:1)
Góly: Širokov (2), Sterling (2), Lehtonen (2), Aucoin, Hensick, Gerbe - Jaffray , Ennis, Linglet, Baumgartner, Keller (2), Couture, Jeffrey, Giroux, rozhodujúci samostatný nájazd Subban

Prevahu v exhibičnom stretnutí mali kanadskí hráči, ktorí prestrieľali hráčov zvyšku sveta v pomere 51:36. Nakoniec sa z víťazstva radovali práve Kanaďania, no väčšiu radosť mali diváci, ktorí videli všetky súčasné hviezdy American Hockey League. V Zápase hviezd sa Slováci nepredstavili.

Najužitočnejším hráčom sa stal Tyler Ennis, ktorý nazbieral tri body za dva góly a jednu asistenciu.

Článok pokračuje pod reklamou

Pred Zápasom hviezd, ktorý videlo v Cumberland County Civic Center vyše 5200 divákov, sa v utorok uskutočnili súťaže zručnosti, ktoré vyhrali kanadskí hráči 18:12.

Spomínané súťaže zručnosti boli rozdelené do siedmich kategórii: vedenie puku medzi prekážkami, najrýchlejší korčuliar, najrýchlejšia streľba, najtvrdšia strela, presnosť streľby, prihraj a skóruj, štafeta v nájazdoch.

Vedenie puku medzi prekážkami:
Túto kategóriu vyhrali kanadskí hokejisti v pomere 2:1. O druhom bode výberu Kanady rozhodol Cal O'Reilly, ktorý nastupuje v AHL za tím Milwaukee Admirals, v ktorom pôsobí aj slovenský útočník Peter Ölvecký.

Najrýchlejší korčuliar
Najrýchlejším korčuliarom sa stal útočník Bobby Sanguinetti hrajúci v drese zvyšku sveta. Opora Hartforu Wolf Pack dosiahla čas 13,677 sekundy. Najrýchlejší kanadskí hráč, Dustin Kohn, dosiahol čas 13,997 sekundy.

Najrýchlejšia streľba
V kategórii najrýchlejšia streľba sa víťazom nestalo ani jedno mužstvo, pretože sa zrodila remíza 1:1. Pravidlá tejto kategórie boli nasledovné: dvaja hráči z každého tímu strieľali na brankára súpera po päťkrát. Súťažilo sa v troch kolách. Tím, ktorý dosiahol v danom kole viac gólov, získal jeden bod.

Najtvrdšia strela
Najtvrdšiu strelu predviedol Blair Jones, spoluhráč Jaroslava Janusa a Vladimíra Mihalika, ktorý vyslal puk rýchlosťou 100,7 míľ za hodinu (162,1 km/h).

Presnosť streľby
Víťazom tejto kategórie sa stali Kanaďania, ktorí zvíťazili 3:0. Najlepšiu presnosť streľby predviedol Jon Matsumoto z tímu Adirondack Phantoms, ktorý trafil štyri z piatich terčov.

Prihraj a skóruj
V tejto kategórii dominovali kanadskí hokejisti, ktorí nazbierali päť bodov. Hráči zvyšku sveta dosiahli dva body. Najlepším gólmanom tejto kategórie sa stal Justin Peters z Albany River Rats, ktorý z troch striel ani raz neinkasoval.

Štafeta v nájazdoch
Posledná kategória nespoznala svojho víťaza, pretože hráči oboch mužstiev dosiahli po päť bodov. Všetky tri kolá skončili nerozhodne (1. kolo – 1:1, 2. kolo – 3.3, 3. kolo – 1:1).

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies