Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Slováci v NHL

Devils sa musia posilniť. Tomáš Tatar na čele zoznamu ich priorít?

Prestupová uzávierka v NHL už pomaly klope na dvere a tím New Jersey Devils je v pozícii, pri ktorej ročník odpísať nemôže. Potrebuje sa však posilniť, ak sa chcú dostať do play-off a podľa Josha Reinitza by tak mali urobiť akvizíciou hráča, ktorého už poznajú.

Elliotte Friedman zo Sportsnet nedávno povedal, že by ho neprekvapilo, ak by bol slovenský útočník Tomáš Tatar opäť vymenený. V tomto ročníku sa trápi v drese Colorada a momentálne v drese Seattlu ťahá najdlhšie bodové suchoty v sezóne. Navyše, je známy pre svoje trápenie v play-off. Kto by ho preto mohol chcieť? Napríklad tím, ktorému jeho vplyv chýba.

Tatar strávil predošlé dve sezóny v New Jersey a najmä v tej minulej patril v základnej časti k dôvodom, prečo sa tímu tak darilo a prečo tak pohodlne postúpil do play-off. Momentálne sú Devils mimo postupových pozícií, päť bodov za Tampou Bay na pozícii druhej divokej karty.

„Hlavnou obavou pri pridaní hráča v tomto bode sezóny je, ako dlho bude trvať, kým sa aklimatizuje. U Tomáša Tatara to nie je problém,“ poznamenal Reinitz. „Pri zraneniach Devils a jeho všestrannosti mal byť na radare Devils že keď ho menili Avalanche. Teraz by mal byť úplne na vrchole ich zoznamu.“

Článok pokračuje pod reklamou

Reinitz vyzdvihol Tatara za to, že dokáže hrať na oboch krídlach, dokáže byť prínosom vo všetkých troch pásmach a v oboch špeciálnych formáciách. Plusom by boli aj jeho vodcovské kvality a pri jeho obľúbenosti by ho všetci prijali s otvoreným náručím.

„Tatarova bilancia v play-off je neslávne chabá, ale Devils sa do play-off v prvom rade musia dostať. Najdôležitejšia je jeho vedomosti o tímovej štruktúre a fakt, že by mohol byť bez váhania okamžite zaradený do zostavy. Pri strate Nathana Bastiana je v útoku diera a Tatar je perfektný na jej zaplátanie,“ skonštatoval Reinitz, podľa ktorého by Devils mali za Slováka obetovať voľbu v 5. kole draftu (takú obetovali na jeho zisk Kraken) a osladiť transakciu podmienečnou draftovou voľbou.

Okrem Tatara by ako zaujímavé akvizície zámorskému autorovi pripadali brankár Kaapo Kahkonen a útočník Anthony Duclair. Ak by však tím počas trojzápasového výjazdu po Kalifornii nezískal aspoň päť bodov, mal by sa generálny manažér skôr zamerať na predaj s vyhliadkou zlepšenia v budúcich sezónach. V prvom zápase zdolali Devils San Jose 7:2.

Hlavným adeptom na výmenu v prípade tohto scenára by mohol byť útočník Tyler Toffoli, ktorému končí zmluva a mohol by priniesť niečo cenné. Tiež by tím mohol zvážiť výmenu Colina Millera, Brendana Smitha či Tomáša Noska.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies