Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Slováci v NHL

Nemec: K novému trénerovi máme bližšie, otočilo sa to v môj prospech

Keď Travis Green na lavičke New Jersey nahradil vyhodeného Lindyho Ruffa, ihneď posadil slovenského obrancu Šimona Nemca na tribúnu. Hoci išlo o kontroverzné rozhodnutie, nakoniec by mohlo mať pozitívny efekt.

„Bolo to jeho rozhodnutie, tak to v danej chvíli cítil. Možno mi oddych aj pomohol. Odvtedy si myslím, že som hral veľmi dobre. Aj icetime mám vyšší. Vždy sa cítim lepšie, keď hrám cez dvadsať minút. Som obrancom, ktorý chce tvoriť a preto niekedy aj pokazím. To sa stáva,“ povedal Nemec pre denník Šport.

Nemec pred pobytom na tribúne nepokoril hranicu 20 hracích minút v siedmich zápasoch po sebe a štyrikrát dokonca odohral menej ako 17 minút. Po návrate do zostavy hral cez 21 minút v štyroch z piatich duelov, pričom v sobotu si vytvoril osobné maximum s časom 25:28.

Rodák z Liptovského Mikuláša tvrdí, že Green má ako lepší komunikátor bližší vzťah k svojim zverencom, ako mal predtým prísny Ruff.

Článok pokračuje pod reklamou

„Myslím si, že vzťah k nám má bližší, ale to neznamená, že by na nás nebol tvrdý. Vždy to ale zoberiete lepšie, keď vám vysvetlí, čo máte zlepšiť, ako keď to len vidíte na tabuli, alebo si prečítate v novinách, čo sa vlastne stalo,“ povedal Nemec, ktorý začína dostávať aj viac priestoru na presilovkách. „Áno, trochu sa to otočilo v môj prospech.“

Nemec si v tejto sezóne už zahral s Jonasom Siegenthalerom či Kevinom Bahlom, no v ostatnom čase hráva s druhým mladíkom v obrane Devils, Lukeom Hughesom. Na začiatku sezóny sa pritom hovorilo, že sa New Jersey bojí dať obom mladíkom priestor v základnej zostave. Teraz pritom nastupujú spolu na ľad a budujú si chémiu.

„Zlepšuje sa to. Myslím si, že keď sa zohráme, môžeme vytvoriť v budúcnosti top obranný pár,“ poznamenal Nemec, ktorý v prvých 45 zápasoch v NHL vyprodukoval tri góly a 15 asistencií.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Fehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies