Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa.

1. HVIEZDA - NIKITA KUČEROV (TAMPA BAY)

Kučerov bol najproduktívnejším hráčom týždňa, keď zaznamenal sedem bodov len v dvoch stretnutiach. Vďačil za to aj päťbodovému výkonu zo štvrtka. Bol jedným z popredných dôvodov výhier Lightning v náročných zápasoch proti Rangers a Panthers. Pokoril aj méty 70 bodov a 40 gólov v sezóne.

2. HVIEZDA - CONNOR BEDARD (CHICAGO)

Článok pokračuje pod reklamou

Bedard odohral tri zápasy, v ktorých vyprodukoval sedem bodov za dva góly a päť asistencií. Hneď na úvod týždňa bol prvýkrát v NHL päťbodový, aby pomohol k výhre. Následne Los Angeles vynulovalo jeho tím predtým, ako pomohol k druhej výhre v týždni opäť viacbodovým výkonom – gólom a asistenciou.

3. HVIEZDA – MARC-ANDRE FLEURY (MINNESOTA)

Fleury odchytal tri zápasy, v ktorých dosiahol bilanciu 2-0-1. V priemere inkasoval 0,97 gólu na zápas, kryl 96,1 % striel a vychytal aj jedno čisté konto, aby pomohol Minnesote priblížiť sa k postupovým pozíciám na západe na rozdiel piatich bodov.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies