Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Správy z NHL

Marchessault si vybral skvelý čas na najlepšiu sezónu. Čakanie na zmluvu mu nevadí

Jonathan Marchessault si svoju najlepšiu sezónu v kariére neohol vybrať v lepší čas. V lete mu vyprší šesťročný kontrakt v hodnote 30 miliónov amerických dolárov, vďaka čomu bude musieť tím Vegas Golden Knights urobiť veľké rozhodnutie.

Marchessault si v tejto sezóne vytvoril osobné maximum s 38 gólmi a len päť presných zásahov ho delí od klubového rekordu.

Jeho agent Pat Brisson pre AP potvrdil, že s vedením tímu viedol niekoľko diskusií o novej zmluve, ale neočakáva, že k jej podpisu dôjde skôr ako po sezóne. Ak by k podpisu nedošlo ani vtedy, hviezdny útočník by sa stal žiadaným neobmedzeným voľným hráčom.

„Nevadí mu čakanie,“ povedal Brisson. „Samozrejme, radšej by ste mali zmluvu podpísanú. Niekedy ju ešte nemáte podpísanú, pretože ste sa tam ešte nedostali. On je vo Vegas od vzniku tímu pred siedmimi rokmi. Má to tam rád, je produktívny, vyhral vlani Stanleyho pohár, získal Conn Smythe Trophy. Tento rok zažíva čertovsky dobrú sezónu. Jeho produktivita nepôjde dole.“

Článok pokračuje pod reklamou

Brisson nechcel hovoriť o tom, po akých podmienkach on a Marchessault poškuľujú. Do špecifík nechcel zájsť ani generálny manažér Kelly McCrimmon.

„V tomto bode základnej časti pracujeme všetci na tom, aby sme pomohli nášmu tímu dostať sa do play-off. Status hráčskych kontraktov nie je niečo, čo budeme komentovať, pretože sa zameriavame na to, čo sa deje na ľade,“ poznamenal McCrimmon.

Marchessault je jedným z piatich hráčov tímu, ktorý boli členmi pôvodného mužstva Golden Knights. Tí už neraz ukázali, že nemajú problém rozlúčiť sa aj s populárnejšími hráčmi, ako boli Marc-Andre Fleury či Reilly Smith.

„Neobávame sa. Je to biznis a tak sa na to musíme aj pozerať. Chápeme, ako niekedy tieto veci chodia, ale veríme tiež, že hráčom, ktorí neprestávajú zbierajú body a hrať dobre, sa stanú dobré veci. Dúfajme, že k tomu dôjde s Golden Knights v určitom bode medzi súčasnosťou a 1. júlom,“ poznamenal Brisson.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies