Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Couturier reagoval na rozhodnutie Tortorellu: Je ťažké počuť to

Kapitán tímu Philadelphia Flyers, Sean Couturier, sledoval dva zápasy z tribúny ako zdravý náhradník. Aj napriek tomu však necíti k hlavnému trénerovi Johnovi Tortorellovi žiadnu zášť.

„Všetko je dobré. Úprimne, vždy aj bolo,“ povedal Couturier pre The Athletic.

„V tom čase to jednoducho... Je ťažké počuť, že ste vyškrtnutí zo zostavy. Chcete pomôcť akýmkoľvek spôsobom v tomto čase roka.“

Hviezdny center sa vrátil do zostavy pri sobotnej výhre 3:2 nad Bostonom po tom, čo vynechal zápasy proti Torontu a Caroline. Hoci nebodoval, Flyers mali s ním na ľade 71,4% podiel streleckých šancí.

Článok pokračuje pod reklamou

Tortorella jeho výkon okomentoval stručne: „Coots hral dobre.“

Hráčov agent Erik Lupien vyjadril pred pár dňami frustráciu nad nedostatkom komunikácie medzi jeho klientom a Tortorellom, ale Couturier do toho zachádzať už nechcel.

„Je to za mnou. Naozaj o tom nechcem rozprávať, chcem len pomôcť tímu akýmkoľvek spôsobom, akým viem. Všetko to dopadlo dobre – získali sme tri body zo štyroch, teraz päť z piatich. Ako tím sme zareagovali naozaj dobre,“ poznamenal Coutirier, ktorý našiel na pobyte na tribúne aj ďalšie pozitívum.

„Určite som sa cítil sviežo. Mal som týždeň na regeneráciu, opätovné získanie koncentrácie, nabitie bateriek.“

Niekdajší držiteľ Selkeho trofeje odohral v tejto sezóne 66 zápasov, v ktorých zaznamenal 36 bodov (11+25). V priemere hrával 18 a pol minúty na zápas po tom, čo vynechal takmer dva roky pre problémy s chrbtom.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Potvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies