Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Správy z NHL

Eichel vykázaný: Pichol hviezdu Wild do hrude. Tá sa revanšovala + video

Hviezdny útočník tímu Vegas Golden Knighs, Jack Eichel, nedohral sobotný zápas proti tímu Minnesota Wild, keď hokejkou pichol do hrude útočníka Kirilla Kaprizova a rozhodcovia ho poslali predčasne pod sprchy.

Incident sa stal v 15. minúte druhej tretiny, keď Kaprizov vykorčuľovával z útočného pásma. Eichel za pichnutie hokejkou dostal päťminútový väčší trest i trest do konca zápasu. Päťminútový test pritom dostal po prvýkrát vo svojej deväťročnej kariére v NHL.

Kaprizov ešte pred týmto momentom krosčekoval Eichela.


Kaprizov sa revanšoval za tento čin, keď počas následnej presilovky otvoril skóre stretnutia. To však nakoniec pomerom 2:1 vyhrali spoluhráči Eichela. V predĺžení o tom rozhodol Jonathan Marchessault a keďže Wild hrali bez brankára, tak si zo zápasu neodniesli ani bod.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies