Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Juniori

Mešár, Dvorský a Repčík sú pred 2. kolom medzi najproduktívnejšími hráčmi svojich líg!

Vo všetkých troch ligách kanadskej juniorskej CHL sa už prvé kolo play-off skompletizovalo. Pre siedmich Slovákov znamenalo koniec sezóny. Ďalší piati však ešte budú o tímový úspech bojovať.

OHL

Filip Mešár v minuloročnom play-off vyprodukoval štyri body v deviatich dueloch. V tomto roku? Desať bodov (1+9) v šiestich stretnutiach, vďaka čomu je tretím najproduktívnejším hráčom OHL po Panovi Fimisovi (4+7) a Dalynovi Wakelym (6+4). Prvú desiatku bodovania uzatvára Dalibor Dvorský, ktorý v piatich stretnutiach prvého kola vyprodukoval osem bodov za dva góly a šesť asistencií. Po góle a asistencii si pripísali Servác Petrovský a Martin Mišiak, zatiaľ čo Jakub Chromiak a Ondrej Molnár nebodovali. V akcii bol aj brankár Damian Slávik, ktorý kryl 83,7 % striel pri dvoch prehrách.

Do druhého kola zo siedmich Slovákov postúpili len Mešár a Dvorský. Ich tímy budú v sériách nenasadené – Kitchener vyzve London a Sudbury North Nay. Rangers mali v základnej časti negatívnu bilanciu vzájomných zápasov, Wolves vyrovnanú 4-4.

Série 2. kola:
Západná konferencia
London (1) - Kitchener (4)
Saginaw (2) - Sault Ste. Marie (3)

Východná konferencia
Oshawa (1) - Ottawa (6)
North Bay (2) - Sudbury (5)

Meno (tím) Z G A B TM
Pano Fimis, Ú (Erie) 6 4 7 11 0
Slováci:
Filip Mešár, Ú (Kitchener) 6 1 9 10 4
Dalibor Dvorský, Ú (Sudbury) 5 2 6 8 2
Servác Petrovský, Ú (Owen Sound) 4 1 1 2 0
Martin Mišiak, Ú (Erie) 4 1 1 2 2
Jakub Chromiak, O (Kingston) 3 0 0 0 0
Ondrej Molnár, Ú (Erie) 6 0 0 0 7

Meno (tím) Z V GAA Úsp.Z.
Sam Hillebrandt (Barrie) 5 2 2,48 93,8%
Slováci:
Damian Slávik (Guelph) 2 0 4,09 83,7%

QMJHL

V QMJHL postúpili do druhého kola dvaja Slováci, ktorí sa teraz stretnú vo vzájomnej sérii – Peter Repčík a František Dej. Kým Ondrej Maruna v troch dueloch nebodovali, oni dvaja aj skórovali. Dej zaznamenal dva góly a asistenciu v siedmich dueloch a Repčík tri góly a päť asistencií v štyroch stretnutiach. Druhý menovaný je dokonca s ôsmimi bodmi šiestym najproduktívnejším hráčom celej ligy. Jeho Drummondville mal v základnej časti pozitívnu bilanciu so Sherbrooke.

Série 2. kola:
Západná konferencia
Drummondville (1) - Sherbrooke (4)
Rouyn-Noranda (2) - Victoriaville (3)

Východná konferencia
Baie-Comeau (1) - Acadie-Bathurst (7)
Cape Breton (4) - Chicoutimi (6)

Meno (tím) Z G A B TM
Cam Squires, Ú (Cape Breton) 5 4 7 11 6
Slováci:
Peter Repčík, Ú (Drummondville) 4 3 5 8 4
František Dej, Ú (Sherbrooke) 7 2 1 3 4
Ondrej Maruna, Ú (Charlottetown) 3 0 0 0 0

WHL

Vo WHL sezóna skončila pre Samuela Honzeka, ktorý v piatich zápasoch prvého kola strelil dva góly. Dva góly a asistenciu si zo štyroch duelov odniesol Jozef Viliam Kmec, ktorého Prince George v druhom kole narazí na Kelownu, na ktorú to v základnej časti vedel.

Série 2. kola:
Západná konferencia
Prince George (1) - Kelowna (5)
Portland (2) - Everett (3)

Východná konferencia
Saskatoon (1) - Red Deer (5)
Swift Current (2) - Moose Jaw (3)

Meno (tím) Z G A B TM
Briley Wood, Ú (Wenatchee) 6 6 7 13 4
Slováci:
Jozef Viliam Kmec, O (Prince George) 4 2 1 3 2
Samuel Honzek, Ú (Vancouver) 5 2 0 2 2




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies