Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Správy z NHL

NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?

PR článok
27.04.2024

V play-off NHL sú už poriadne rozžeravené motory. V sobotu sa vo veľmi prívetivých časoch budú hrať dva duely. Po 20. hodine do boja pôjdu NY Islanders, ktorí sa postavia Caroline. O tri hodiny nato vypukne štvrtá zrážka Tampy Bay a Floridy. Ukončia Hurricanes a Panthers svoje série a postúpia do ďalšej fázy? Rozhodnite na tiketoch, vložte na ne aj BetBuilder stávky. Všetky súboje NHL sledujte na našich streamoch a zahrajte si Fantasy k play-off. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.

Pocítia ostrovania silu hurikánu?

Carolina to má veľmi solídne rozbehnuté. Hurricanes vedú proti ostrovanom z New Yorku už 3:0 na zápasy. Forma je tak jednoznačne na strane hosťujúceho celku.

Posledný stret v sérii skončil 3:2 pre Aha a spol. Práve Fín gólom prispel k tomuto triumfu. Dvomi asistenciami sa zaskvel jeho kolega z prvej formácie - Svečnikov. Zapíše sa jeden z týchto hokejistov do štatistík aspoň jedným kanadským bodom? Tipnite si!

Neškodné blesky?

Na Floride je horúco. Proti sebe totiž stojí Tampa Bay a Panthers. Lightning sú ale na hrane vypadnutia, pretože už prehrávajú v sérii 0:3 na zápasy. Domáci tak budú chcieť vykresať iskierku nádeje a priebeh aspoň zdramatizovať. Podarí sa im to? Bookmakeri i členovia najväčšej komunity tipérov v takýto scenár nedúfajú.

Bude to teda koniec pre NY Islanders a Tampu, alebo sa oba kluby ešte pokúsia svoje série zdramatizovať? Vložte na tikety príležitostí z NHL, napríklad i stávky na jednotlivé série.

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 30 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies