Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi!

Erik Černák (foto: nhl.com)

Kým švédska reprezentácia sa na blížiacich sa majstrovstvách sveta bude môcť obrátiť na hviezdneho obrancu Victora Hedmana, jeho slovenský spoluhráč z tímu Tampa Bay Lightning, Erik Černák, národný tím neposilní.

Dvadsaťšesťročný košický rodák dohrával play-off so zranením ramena, ktoré utrpel v druhom zápase série prvého kola play-off proti Floride. Táto informácia vyvolala obavy, ktoré neskôr potvrdil generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

„Erik Černák nebude hrať za Slovensko na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta 2024 v Česku,“ informoval Šatan na sociálnej sieti X.

Černák odohral v základnej časti tejto sezóny 69 zápasov so ziskom 13 bodov (2+11). Trikrát absentoval pre zranenia v hornej časti tela a raz pre chorobu. V piatich dueloch play-off zaknihoval asistenciu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies