Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
Finále SC
  Florida 3
  Edmonton 1
18. 06.
kurzy
02:00info
FLA
EDM
NHL live
«

Správy z NHL

Oznámená tlačovka vyvolala obavy: Koniec kariéry kapitána Avalanche?

Po tom, čo tím Colorado Avalanche oznámil, že sa vo štvrtok uskutoční tlačová konferencia generálneho manažéra Chrisa MacFarlanda a kapitána Gabriela Landeskoga, vznikli medzi fanúšikmi obavy, že skúsený útočník oznámi koniec svojej kariéry.

„Myslím si, že by som sa obliekol trošku lepšie, ak by som oznamoval koniec kariéry,“ povedal Landeskog na začiatku tlačovej konferencie. Oblečená mal tímové tričko a šiltovku.

Obavy fanúšikov však boli pochopiteľné. Landeskog vynechal posledné dve sezóny pre zranenia kolena a nehral od šiesteho zápasu finále Stanleyho pohára v roku 2022, v ktorom si Avalanche zaistili svoj tretí titul v klubovej histórii.

A hoci tridsaťjedenročný Švéd koniec kariéry neplánuje, stále nie je známy ani potenciálny termín jeho návratu. Nádejou je, že si zahrá niekedy počas ročníka 2024/25.

Článok pokračuje pod reklamou

„Nedáva mi zmysel stanovovať si nejaký časový rámec alebo míľník. Len sa tým pripravuješ na to, že budeš sklamaný a naštvaný, keď sa tak nestane,“ skonštatoval Landeskog. „Teraz sa fyzicky cítim naozaj dobre už dva mesiace po sebe, bez komplikácii, menších či väčších. To je skutočne pozitívne.“

Landeskog podstúpil v máji 2023 transplantáciu chrupavky kolena, čo je zákrok, z ktorého sa ešte žiaden hráč NHL úspešne do akcie nevrátil. Bola to jeho tretia operácia kolena za 15 mesiacov. V septembri MacFarland povedal, že by sa jeho zverenec mohol vrátiť do hry počas play-off. V januári začal korčuľovať s tímom, ale nikdy nebol k návratu do akcie blízko.

„Mentálne som sa cítil celkom blízko niekoľkokrát, ale najlepším rozhodnutím pre mňa bolo, že som sa počas celého play-off koncentroval na to, čo robím. Hoci to bolo ťažké a veľmi som chcel byť na ľade, nakoniec to bolo najlepšie rozhodnutie pre moje zdravie a myslím si, že z dlhodobého hľadiska aj pre túto organizáciu,“ skonštatoval Landeskog.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Blues vraj dali tímom k dispozícii dvojnásobného šampióna Ex-skauta potešil Slafkovský hlavne zlepšením v jednom aspekte. Na Celebriniho nemá Oilers by na tri top hviezdy mohli vynaložiť 40 miliónov dolárov Žiaden Nečas či Zegras: Mohli by sa Canadiens zamerať na zisk týchto útočníkov? Výmena na spadnutie? Senators zintenzívňujú diskusie s tímami „McPrecenený“ vytvoril nový rekord NHL. Necháva za sebou Gretzkého! + videoCanadiens podpísali zmluvu s fínskym útočníkom, ktorý sa zviditeľnil aj na MS Flyers zalovili vo švédskej SHL: Upísali si lotyšského reprezentantaV minulosti viedol Tampu a Ottawu, v Toronte vydržal ako asistent len rok Oilers vyhnali „Bobbyho“ z brány, McDavid vytvoril rekord NHL pri drvivej výhre! Aspoň, že má Kanada stále curling? Novinár sa obul aj do McDavida a „Dry-saitla“ NHL naživo: Vráti Edmonton sériu na Floridu? Tipnite si!Prejavuje sa „láska“ k letnému tréningu? Ovečkin je poriadny maco + foto Demek má na to, aby hral v budúcej sezóne za Golden Knights, verí expertSlafkovský tipuje, že Slovensko zažije na Eure úspech. Spoluhráč to vidí úplne inak Studenič má za sebou prvý finálový zápas. Je bližšie k tituluPanthers sú pred sobotou uvoľnení. Nie je to pre nás nič nové, hovorí trénerMáme na obrat, verí Skinner. Naše hviezdy nemôžu byť frustrované, tvrdí HymanČeskú hviezdu sleduje sedem tímov, vrátane Flames či Red Wings Bude pre Canucks lepšie, ak českého obrancu radšej vymenia?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies