Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Slováci v NHL

Chára zaznamenal asistenciu, Bruins prehrali

Tri zápasy sa odohrali v NHL z noci z pondelka na utorok a v akcii sa predstavili aj dvaja slovenskí spoluhráči v drese Bostonu. Z víťazstva sa netešili. Do bodovania sa zapísal len Zdeno Chára, ktorý zaznamenal jednu asistenciu.

Slovensko malo v pondelok zastúpenie len v zápase medzi Bostonom a Washingtonom, ktorý potrebovali veľmi vyhrať hráči Bruins, keďže doň vstupovali na ôsmom mieste v konferencii a stále nemajú istý postup do play-off. Duel však nevyhrali, no získali aspoň bod za remízu v normálnom hracom čase. Capitals vyhrali 3:2 po predĺžení. O víťazstve rozhodol Brooks Laich. V normálnom hracom čase sa za Capitals strelecky presadili aj Nicklas Backstrom a Mike Knuble. Jose Theodore zaznamenal 28 zákrokov. Prekonali ho Dennis Wideman a Patrice Bergeron. Bodoval aj Zdeno Chára, ktorý zaznamenal asistenciu pri prvom góle Bostonu. Chára v akcii strávil 26 minút a na bránu domáceho mužstva vyslal jednu strelu. Miroslav Šatan odohral viac ako 19 minút, no do štatistík si pripísal len jednu strelu. Tuukka Rask, ktorý sa stal treťou hviezdou uplynulého týždňa, zaznamenal 27 zákrokov. Bruins majú momentálne 85 bodov a sú na siedmom mieste Východnej konferencie bod pred Philadelphiou a tri body pred Rangers. Newyorčania však majú zápas k dobru.

St. Louis si stále udržiava šancu na postup do play-off, i keď len malú. V pondelok Blues zdolali na domácom ľade Columbus 2:1 po predĺžení. Víťazný gól strelil počas presilovky Erik Johnson. V normálnom hracom čase sa presadil Andy McDonald, ktorý vyrovnával stav zápasu na 1:1. Chris Mason zaznamenal 27 zákrokov a inkasoval len gól z hokejky Dericka Brassarda. Dobrý výkon podal aj Mathieu Garon na druhej strane, ktorý zaznamenal 32 zákrokov.

Dustin Penner a Ethan Moreau strelili každý po dva góly a Edmonton ukončil svoju päťzápasovú sériu prehier, keď v pondelok zdolal Minnesotu pomerom 4:1. Tom Gilbert, Ryan Potulny a Shawn Horcoff zaznamenali každý po dve asistencie za Oilers, ktorí momentálne majú 58 bodov a dúfajú, že sa dostanú aj cez 60-bodovú hranicu, ktorá predstavuje najnižší počet bodov nazbieraných tímom v klubovej histórii (1992/93). Andrew Brunette strelil jediný gól Minnesoty, ktorá prehrala štvrtý duel v rade. Devan Dubnyk inak zastavil 25 striel hostí.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Zdeno Chára (BOS) 26:11 0 1 1 0 1 0
Miroslav Šatan (BOS) 19:18 0 0 0 0 1 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies