Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Magazín

Najväčší NBA, NFL, MLB a NHL FANshop v EÚ je zo Slovenska

www.NakupUSA.sk – e-shop, ktorý už od roku 2007 umožňuje slovenským a českým fanúšikom dostať sa jednoduchou, rýchlou a bezpečnou cestou k suvenírom všetkých amerických profesionálnych líg, k oblečeniu a doplnkom tých najlepších z najlepších.

Zákazníkom ponúkame najširší sortiment, výhodné ceny a rýchle dodanie už za 14-18 dní. Potrebujete súrne a rýchlo obdarovať blízkeho alebo prekvapiť kamarátov? Tovar, ktorý máme skladom expedujeme ešte v ten istý deň s dobou dodania nasledujúci pracovný deň.

Viac ako 15 000 položiek vrátane ženských a detských veľkostí je zárukou, že si určite vyberiete podľa svojich predstáv. U nás máte záruku, že všetok tovar je oficiálne licencovaný a od renomovaných výrobcov ako Reebok, Nike, CCM, Majestic, atd. Ponuka je neustále aktualizovaná o nové sezónne kolekcie, retro-kolekcie alebo špeciálne kolekcie pre playoff, víťazov konferencií a celkových šampiónov.

Jedinečná je možnosť zvoliť si na akékoľvek tričko, dres alebo mikinu meno a číslo podľa vlastného výberu!! Neváhajte, kúpte si suvenír svojho tímu a ukážte celému svetu, komu fandíte!! Na špeciálnu objednávku vieme zabezpečiť podpísané suveníry (lopty, prilby, dresy, puky, atd.) akéhokoľvek aktívneho aj neaktívneho hráča NBA, NHL, MLB alebo NFL.

NBA shop – obsahuje 3000 položiek. Môžete si vybrať dresy, tričká, mikiny, bundy a čiapky všetkých tímov najlepšej basketbalovej ligy na svete. PlayOff je už za dverami a pri tejto príležitosti pribudnú aj nové kolekcie. Oblečte sa do trička vášho obľúbeného tímu, vyberte si svojho obľúbeného hráča alebo si jednoducho zvoľte meno a číslo na zadnú stranu trička/dresu podľa vlastného výberu.
NHL shop – obsahuje viac ako 3500 položiek. Objednajte si suvenír svojho obľúbeného tímu alebo hráča a ukážte každému, kto je váš favorit na Stanley Cup. Nové playoff kolekcie boli práve pridané do ponuky. Tričká Mariána Hossu a Gáboríka máme vždy skladom a už zajtra možte jedno z nich vlastniť.
MLB shop – s viac ako 3500 položkami je unikátom v celej EÚ. Baseball je druhý najobľúbenejší šport v USA a v európe sa teší čoraz väčšej pozornosti a štýlovým oblečním od renomovaných výrobcov sa odlíšite od davu. Tímy ako Boston Red Sox, New York Yankees, Chicago White Sox sú ikonami na celom svete. Sezóna sa práve začala.
NFL shop – alias americký futbal s viac ako 6000 položkami je zárukou, že si vyberiete. V USA je to šport číslo 1 a točí sa v ňom viac peňazí ako v celej futbalovej európe. Originálne a kvalitné športové kolekcie oblečenia potešia každého fanúšika športu.

www.NakupUSA.sk splní požiadavky aj tých najnáročnejších fanúšíkov NBA, NHL, NFL a MLB. Ak ste niečo nenašli v našej ponuke, máte ďalšie otázky, alebo chcete byť ako prvý informovaný o najnovších kolekciách , napíšte nám na predaj@nakupusa.cz alebo kontaktujte priamo náš zákaznícky servis na číslach 052-2250075 alebo 0917-408210.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies