Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
23. 05.
kurzy
02:30info
DAL
EDM
NHL live
24. 05.
kurzy
02:00info
NYR
FLA
NHL live
«

AHL

AHL: Giroux hrdinom duelu, Hershey vyhráva 3:2

V piatom stretnutí finálovej série Calder Cupu sa z víťazstva radovali hráči Hershey Bears. Po výsledku 2:1 vyhrávajú Bears v sérii 3:2 a len jedno víťazstvo ich delí od druhého titulu v rade.

TEXAS - HERSHEY 1:2 PP (1:0, 0:1, 0:0 - 0:1)
Stav série: 2-3

V prvých dvadsiatich minútach mal viac práce gólman Texasu Matt Climie, na ktorého smerovalo až sedemnásť striel, no gól nedostal. Ten však inkasoval Michal Neuwirth z Hershey, ktorý nestačil na začiatku deviatej minúty na strelu Aarona Gagnona. Do šatne putovali tímy za stavu 1:0 pre Texas.

V druhej tretine sa podarilo Bears vyrovnať. Stalo sa tak v 32. minúte a postaral sa o to Francois Bouchard. Viac ako sedem tisíc divákov ďalší gól v druhej dvadsaťminútovke nevidelo.

Gól nepadol ani v tretej tretine, v ktorej prestrieľalo Hershey svojho súpera 12:6, no Matt Climie chytal skvele. Po 60. minútach bol stav zápasu nerozhodný 2:2 a na rad priľšlo predĺženie.

Článok pokračuje pod reklamou

Hrdinom nadstaveného času sa stal útočník Alexandre Giroux, ktorý svojím štrnástym gólom v tohtoročných vyraďovacích bojoch rozhodol o víťazstve Hershey v pomere 2:1. Asistencie pri jeho góle zaknihovali Alzner a Carlson. .

Šiesty duel série je na programe v pondelok 14. júna. Hokejistov Hershey delí jedna výhra od zisku druhého Calder Cupu v rade.

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies