Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Magazín

NákupUSA.sk – Novinky a vianočné nákupy pre fanúšikov NHL

Fanshop NákupUSA.sk ponúka najširší sortiment NHL, NBA, MLB a NFL oblečenia v EÚ a v októbri zaviedol viacero noviniek pre všetkých fanúšikov NHL.

Pre tých, ktorí majú radi výpredaje, sme pripravili novú sekciu akcia týždňa, kde každý piatok ponúkame zľavy až do výšky 50 % na vybranú kolekciu. Akcia týždňa sa začína vždy v piatok a trvá sedem dní, preto nezabudnite minimálne raz do týždňa navštíviť náš NHL shop - možno tam nájdete akciu práve na tú čiapku, mikinu alebo bundu, ktorej kúpu už dlhšie zvažujete.

Novinky sú ponovom pridávane každodenne a sú usporiadané podľa dátumu. Pri každej návšteve tak máte možnosť byť rýchlo a prehľadne informovaný o posledných pridaných kolekciách. Nezabudnite, že navštíviť fanshop Nákupusa.sk minimálne raz do týždňa sa oplatí.

Vianoce sú za dverami a objednať vianočný darček pre vašich blízkych môžete jedine v NHL shope Nákupusa.sk až do 3.12 . Neviete vybrať tovar alebo si nie ste istý čo by sa im páčilo? Tento problém za vás vyriešia darčekové karty Nákupusa v rôznych hodnotách od 10 až po 150 eur.

Chcete sa odlíšiť od iných a mať istotu, že nestretnete nikoho s rovnakým tričkom alebo mikinou? Jedine NákupUSA.sk vám ponúka možnosť navrhnúť si tričko alebo mikinu podľa vlastného návrhu. Ponúkame tiež potlač vlastného mena a čísla na všetky tričká, mikiny a dresy z našej ponuky – stačí nám napísať email s vašou požiadavkou.

Videli ste niekde čiapku,tričko, mikinu, dres alebo iný suvenír a neviete ho nájsť v našom eshope? Jedná sa o staršiu kolekciu, ktorú už nikde neviete zohnať? Máte záujem o exkluzívne suveníry ako napríklad puky, fotky, tričká, dresy, prilby s podpisom aktívneho alebo bývalého hráča NHL, NBA, NFL, MLB? Napíšte nám email a urobíme všetko preto, aby sme vám to zabezpečili. Máme priamy prístup ku všetkému tovaru, ktorí sa na trhu v USA predáva.

Nakupovať u nás sa oplatí. V oddelní akcie/zľavy nájdete široký výber tovaru za akciové ceny.

Ak chcete byť informovaný o všetkých novinkách, akciách, zľavách a súťažiach, zašlite nám prázdny email a zaradíme vás do nášho zákazníckého zoznamu.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies