Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Slováci v NHL

Koniec Miroslava Šatana v NHL?

Populárny slovenský hokejista, bývalý kapitán reprezentácie a majster sveta, Miroslav Šatan , si ešte stále nenašiel nové pôsobisko. Po krátkej anabáze v bratislavskom Slovane sa špekulovalo o jeho návrate do zámorskej NHL, no zatiaľ sa slovenský reprezentant nového kontraktu nedočkal.

Podobnú situáciu sme tu mali už počas vlaňajšej sezóny. Šatan sa do NHL vrátil až v januári, kedy podpísal zmluvu s Bostonom Bruins. Mohla to byť totiž jeho posledná šanca hrať najprestížnejšej lige sveta. Tridsaťšesťročný hokejista patril k lídrom "Medvedov", najmä v Play off, no jeho tím smolne vypadol.

Tento rok sa pravdepodobne opakuje minuloročný scenár. Málo klubov v NHL má peniaze na rozdávanie, generálni manažéri musia taktizovať, každý unáhlený krok sa môže vypomstiť. Populárny „Šarky“ o tom vie svoje, po mnohých rokovaniach sa ešte stále nedočkal kontraktu.

Ešte nedávno sa hovorilo o Islanders, Šatan sa tomu nebránil, sám sa vyjadril, že sa na Long Island cíti ako doma. Špekulácie okolo „Ostrovanov“ však pominuli a o reči o Šatanovej budúcnosti akosi stíchli.

Kde nakoniec zakotví? Vylúčiť nemôžeme ani jeho pôsobenie v kontinentálnej hokejovej lige. Rovnako je však pravdepodobné, že v máji odohral svoj posledný zápas v NHL.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies