Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Višňovský vďačí sebadôvere za nedávne úspechy

Skúsený obranca Ľubomír Višňovský je suverénne najproduktívnejším obrancom Anaheimu a so 14 bodmi je štvrtým najproduktívnejším obrancom v celej NHL, keď na lídra stráca iba jeden bod. Verí, že kľúčom k jeho úspechu je jeho veľká sebadôvera.

„Moje sebavedomie je teraz väčšie a väčšie,“ povedal Višňovský pre The Orange County Register. „Tréningový kemp bol náročný. Každý bol unavený. Práve teraz je na tom každý z nás omnoho lepšie.“

Slovenský reprezentant má na svojom konte úctyhodné čísla – v 17 zápasoch strelil tri góly a pridal 11 asistencií. Desať bodov pritom zaznamenal počas hry v plnom počte. Tréner Ducks Randy Carlyle je s jeho výkonmi spokojný, no verí, že by mohol Višňovský viac prispieť k úspechom aj pri presilovkách.

„My všetci sa pozeráme na počet minút, ktoré odohral. Posielame ho na ľad v kľúčových situáciách, no ja so stále myslím, že má v sebe ešte viac,“ povedal Carlyle o slovenskom obrancovi, ktorý za zápas odohrá priemerne viac ako 25 minút.

V obrannej formácii hráva s talentovaným nováčikom Camom Fowlerom a mladík má z tejto spolupráce veľké výhody, keď mu je Višňovský mentorom a tichým lídrom.

„Ľubo je neuveriteľný hokejista a ešte lepší chlapík. Ani by ste to nepoznali. Je tak tichý, čo sa týka jeho roboty. Ku každému sa chová s rešpektom a mne tiež pomohol skutočne veľmi. Je tam vždy pripravený vás povzbudiť,“ povedal Fowler.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies