Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Slováci v NHL

Je čas, aby sa Hossa prebudil

Center Dave Bolland je všestranný „mechanik“ pre Chicago Blackhawks, no teraz čelí zrejme svojej najťažšej úlohe – „opraviť“ Mariána Hossu. Obhajca titulu Hossove góly totiž potrebuje viac ako v predchádzajúcich týždňoch.

Tréner Joel Quenneville skúša ďalšiu možnosť, ako prebudiť streleckého ducha Mariána Hossu a v stredajšom stretnutí proti Minnesote, ktoré sa odohrá v United Center, ho nechá hrať spolu s Bollandom a českým útočníkom Michaelom Frolíkom.

Hossa zaznamenal 12 gólov a 18 asistencií v 39 zápasoch. V prvých siedmich zápasoch ročníka strelil sedem gólov, no odvtedy sa z gólu radoval len päťkrát. Raz pritom strelil gól do prázdnej brány.

„Vieme, čo musíme urobiť,“ povedal Hossa pre Chicago Sun Times. „Pokúsili sme sa už o všetko možné, aby sme to vyriešili. Nemáme už veľa času. Frolík vyzerá byť veľmi zručný a dúfajme, že nám ofenzívne pomôže. Potrebujeme góly v hre piatich proti piatim.“

Chicago bude potrebovať góly na to, aby vyhrávalo kľúčové zápasy. Momentálne je na 11. pozícii v Západnej konferencii a každým dňom je čoraz bližšie koniec základnej časti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies