Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
04:00info
COL
DAL
«

Slováci v NHL

Briere si želá, aby bol Chára opatrnejší s hokejkou

Útočník Philadelphie Danny Briere po nedeľnom tréningu povedal, že si nemyslí, že by ho chcel kapitán Bostonu Zdeno Chára zraniť, keď ho trafil hokejkou do tváre, no vyhlásil, že by sa tomu mohlo zabrániť, ak by bol slovenský obranca opatrnejší so svojou hokejkou.

„Nemyslím si, že to bolo úmyselné. Bojoval s niekým pred bránou, no pri ňom ide stále o to, že keď bojuje o puk, vždy má hokejku vo vzduchu. Nemyslím si, že to potrebuje pri svojej výške robiť. Mali by ste mať kontrolu nad svojou hokejkou. No, stáva sa to. Ako som povedal, nebol to z jeho strany úmyselné,“ povedal Briere.

Chára trafil útočníka Flyers do pravej strany hlavy počas tretej tretiny sobotného zápasu, v ktorom Bruins zvíťazili 7:3. Trenčiansky rodák po tomto zákroku neskončil na trestnej lavici. Bruins však v tretej časti hry mali až päť vylúčených hráčov.

Tridsaťtriročný Briere strelil prvý gól Flyers, ktorým vyrovnal v prvej tretine na 1:1. Prehre však napokon nedokázal zabrániť ani on, hoci sa mu individuálne v play-off darí. So siedmimi gólmi je najlepším strelcom vyraďovacej časti.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies