SlovakNHL.sk

Výmena: Washington našiel pre ruskú hviezdu nové pôsobisko

Tím Washington Capitals vymenil v deň prestupovej uzávierky ruského útočníka Jevgenija Kuznecova do tímu Carolina Hurricanes za voľbu v 3. kole draftu 2025.


Capitals si tiež udržia 50 percent z hráčovho platu. Kuznecov má pritom zmluvu s cap-hitom 7,8 milióna amerických dolárov platnú ešte jeden rok.

Tridsaťjedenročný Rus absentoval v tejto sezóne po tom, čo sa 5. februára prihlásil do Asistenčného programu NHL/NHLPA. Začiatkom marca začal trénovať a Capitals ho cez waiver listinu poslali do Hershey z AHL.

Kuznecov odohral v tejto sezóne 43 zápasov, v ktorých zaznamenal šesť gólov a 17 bodov. Celú kariéru strávil vo Washingtone. V 723 dueloch vyprodukoval 171 gólov a 568 bodov. V roku 2018 pomohol k zisku Stanleyho pohára 32 bodmi získanými v 24 dueloch play-off.

// Publikované: 08. 03. 2024
 

Posledný zápas

28. 04. 2024
WSH 
-
 NYR

2:4

(1:2, 1:0, 0:2)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

30. 04. 2024 - Deň po vypadnutí z play-off poslal tím Washingotn Capitals do AHL sedmičku hráčov. Záložný tím Hershey Bears sa môže tešiť na brankára Mitchella Gibsona, útočníkov Ivana Mirošničenka a Hendrixa Lapierrea, ako aj obrancov Lucasa Johansena, Vincenta Ioria, Dylana McIlratha a Haryho Haman Aktella. Ambicióznych Bears čaká štart série proti Lehigh Valley.
29. 04. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry pred týmto rokom v play-off nebodoval ani raz a v tomto roku ho ukončil ziskom troch gólov v štyroch stretnutiach. V nedeľu dokonca strelil svoj druhý gól, aby nakoniec viedol svoj tím v počte gólov i bodov. Prehru 2:4 s Rangers však odvrátiť nepomohol, čo znamenalo, že Washington vypadol z prvého kola po štyroch dueloch.

24. 04. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry si v druhej tretine odsedel trest za nedovolené bránenie a následne sa pri návrate na ľad dostal do úniku, ktorým mohol dostať Washington na koňa. Stav druhého zápasu série proti Rangers bol totiž v tom čase nerozhodný 2:2. Nanešťastie, druhý gól v play-off nestrelil a New York následne strelil dva góly, aby zápas vyhral 4:3 a viedol v sérii už 2:0 na zápasy. Fehérváry odohral 21 minút so ziskom „mínusky“.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: