SlovakNHL.sk

Fehérváry ukončil suchoty a vytvoril si nový rekord. Šance na play-off sa zvyšujú + video

Slovenský obranca Martin Fehérváry si v dôležitom utorkovom zápase Washingtonu proti Detroitu ukončil osemzápasovú sériu bez bodu, aby pomohol zlepšiť šance svojho tímu na účasť v play-off.

Fehérváry zaznamenal asistenciu pri góle, ktorým Connor McMichael 35 sekúnd po začatí druhej tretiny vyrovnával na 2:2. Bol to jeho 13. bod v tejto sezóne, v ktorej odohral 55 zápasov. S 11 asistenciami si vytvoril nový osobný rekord. Ten predošlý si s 10 asistenciami stanovil v minulom ročníku.


Dvadsaťštyriročný bratislavský rodák odohral v zápase 20 minút a predviedol aj päť bodyčekov, s ktorými viedol zápas.

Pre oba tímy to bol veľmi dôležitý duel, pretože oba sú rivalmi v boji o play-off. Na koni sú teraz Capitals, ktorí sú na pozícii druhej divokej karty Východnej konferencie s dvojbodovým náskokom pred Red Wings a majú aj zápas k dobru. New Jersey, ktoré odohrá už len deväť duelov, stráca na Capitals 5 bodov, Islanders s 11 zápasmi do konca strácajú 6 bodov.

Washington má 11 zápasov pred koncom základnej šance podľa MoneyPuck už 65,6% šancu, že sa dostane do play-off. U Detroitu, ktorý odohrá 10 zápasov, klesla šanca na 29,3 %.

Oba tímy sa stretnú ešte raz – 9. apríla v Detroite.

// Publikované: 27. 03. 2024
 

Posledný zápas

28. 04. 2024
WSH 
-
 NYR

2:4

(1:2, 1:0, 0:2)

Nasledujúci zápas

Žiadne zápasy nie sú naplánované.

Novinky z tímu

30. 04. 2024 - Deň po vypadnutí z play-off poslal tím Washingotn Capitals do AHL sedmičku hráčov. Záložný tím Hershey Bears sa môže tešiť na brankára Mitchella Gibsona, útočníkov Ivana Mirošničenka a Hendrixa Lapierrea, ako aj obrancov Lucasa Johansena, Vincenta Ioria, Dylana McIlratha a Haryho Haman Aktella. Ambicióznych Bears čaká štart série proti Lehigh Valley.
29. 04. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry pred týmto rokom v play-off nebodoval ani raz a v tomto roku ho ukončil ziskom troch gólov v štyroch stretnutiach. V nedeľu dokonca strelil svoj druhý gól, aby nakoniec viedol svoj tím v počte gólov i bodov. Prehru 2:4 s Rangers však odvrátiť nepomohol, čo znamenalo, že Washington vypadol z prvého kola po štyroch dueloch.

24. 04. 2024 - Slovenský obranca Martin Fehérváry si v druhej tretine odsedel trest za nedovolené bránenie a následne sa pri návrate na ľad dostal do úniku, ktorým mohol dostať Washington na koňa. Stav druhého zápasu série proti Rangers bol totiž v tom čase nerozhodný 2:2. Nanešťastie, druhý gól v play-off nestrelil a New York následne strelil dva góly, aby zápas vyhral 4:3 a viedol v sérii už 2:0 na zápasy. Fehérváry odohral 21 minút so ziskom „mínusky“.

Aktuálne v diskusii


Vújtek (03.10.2016 - 08:14:40):
môze byt Brigant nie, napr. Jakubech áno ... ale vzdy si to Hapal logicky obháji a hned sa k tomu aj musel v médiach vyjadrovat zatial čo Ernie by musel vzdy obhajovat tak 1/4 zostavy minimálne a ked sa ho na to niekto z tých pár novinárov opýta tak ešte sa cíti podráždený, akoby nemali ani právo.... na druhu stranu aspon sa nám tu kazdý rok stará o hlavnu tému. Fakt sa teším uz o mesiac na turnaj do Norska koho zoberie. :-D

peto10 (03.10.2016 - 01:29:04):
Ale páni už dosť!!! Toto je téma o MSJ a nie o futbale, našej lige alebo o projekte. O tom môžte diskutovať v príslušných témach. Toto je téma čisto o nomináciách a o samotných majstrovstvách.

Slováci v tíme

Reklama

O tíme v kocke

Vznik:
Aréna: (kapacita: )
Adresa:
Oficiálny web:
Farma(AHL):
Najväčšie úspechy:
Vyradené čísla:
Slováci v tíme: