Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
13. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
NHL live
03:30info
COL
DAL
NHL live
14. 05.
kurzy
01:00info
FLA
BOS
NHL live
03:30info
EDM
VAN
NHL live
«

Komunita: Diskusia > QuoVadis Slovensky hokej, anb co delame zle ???

Tému založil: Iljia
20.05.2013 - 17:47:21
ZREKAPITULUJME SI VÝSLEDKY HOKEJISTOV SLOVENSKA V SEZÓNE 2012/2013
MUŽI=8. miesto z 16 (1. Svedsko, 2. Svajciarsko, 3. USA, 4. FIN)
U -20: 8. miesto SVK z 10 (1. USA, 2. SWE, 3. RUS, 4. CAN ... 9. GER, 10. LAT
U -18 9. miesto (predposledny) SVK pred 10. LAT (1. CAN, 2. USA, 3. FIN, 4. RUS)
U - 17 10./10 (Posledny)(1.RUS, 2.USA, 3.QUEBEC, 4.SWE, 5.EAST COST SELECT QUEBEC, 6.EAST COST SELECT ONTARIO,7.WEST COST SELECT,8.FIN, 9.WESTERN CANADA)
U - 16 MS ani WSI sa nekonaju len 2 prip. zapasy CZ a 2 turnaje s GER, SUI, FIN)

U - 15 WSI v USA bez SVK kedze WSI nezastrešuje SZĽH, ale finančne plne zabezpečujú výhradne rodičia, asi rodičom došli financie) Pre úplnosť spomedzi 13 zámorských celkov 7 ruských a 4 z Európy (SWE, FIN, CZE a Austria) vhral Viťaz Podolsk pred, EAST COST KINGS, 3.FIN, 4. EAST COST ONTARIO, 5. SWE,... 20. AUT, 24. CZE

U - 14 WSI Praha: 5. miesto/18 (1. SWE, 2 .CZE, 3. FIN, 4. CAN, 5. SVK)

U - 13 WSI Bolzano 19./22 (20. ITA, 21. SUI, 22. HONG KONG & 1.ESC-O, 2.SWE)

U - 12 Helsinky 6./20 (1.FIN, 2.CSKA, 3. ESPOO, 4. CAN, 5. DYN MOSKVA, 6. SVK)

26.06.2015 - 23:08:34
avatar
Reakcia na: Shini, 26.06.2015 - 17:52:05
To tak samozrejme nefunguje. Táto kauza spravila z hokejového vedenia vec verejnú, ešte som nevidel v tejto miere hokejové funkcionárstvo omieľané v médiách, riešené fanúšikmi, riešené hráčmi. To je výrazná zmena. Momentálne Nemeček vyhral pomerne tesne, a vyhral s tým, že každý prešľap ktorý spraví bude niesť nálepku \"Lintner by to spravil inak\" a každý neúspech nálepku \"s Lintenerom by sme uspeli\". Z tohto pohľadu je to dokonca do istej miery lepšie ako keby Lintner vyhral - keby Lintner vyhral, tak by polovica naivných slovenských fanúšikov čakala že zmení slovenský hokej od zajtra, a každé ďalšie majstrovstvá aspoň bronz, čo je samozrejme úplná blbosť, zväz sú veterné mlyny, a aj zmenenému vedeniu by trvalo mesiace a roky a kým s tým viditeľne pohlo, a úspech na majstrovstvách samozrejme má prd spoločné s tým kto je momentálne manažérom zväzu. Takto sa bude Nemeček (max) 4 roky pocítiť vo funkcii kde ho drží už len zhruba polka funkcionárov, a inak je celá verejnosť proti nemu, a je na ňom absolútny tlak aspoň čiastočne názor verejnosti zmeniť (toto sa prejavilo už počas kampane, keď priam preberal niektoré Lintnerove iniciatívy, teraz sa uvidí či to vie aj dodržať). Koniec koncov, kto reálne čakal že Lintner za dva mesiace od oznámenia kandidatúry čakal, že Lintner spraví také vlny, že za dva mesiace vyhrá v tajnej voľbe funkcionára funkcionármi, by sa mal zobudiť.... Ale to neznamená že jeho iniciatíva nemala zmysel, zvlášť pokial bude spolu s ostatnými hráčmi pokračovať vo svojich aktivitách (a keďže za nimi stojí verejnosť, mohli by si hráči dokonca dovoliť schuti bojkotovať zväz - k čomu ale podla mňa nedojde).
∧ skryť ∧
No, musím súhlasiť. Jeden z mála triezvych príspevkov, čo sa v súčasnej dobe ťažko hľadá.

Je to pravda, teraz je tlak obrovský, médiá, hráči, fanúšikovia. Na druhej strane je však veľmi otázne, či sa tvoja teória potvrdí; či pod týmto tlakom príde k zmene/ alebo to pôjde ešte do väčšieho hája.

Sám som osobne dúfal v zmenu, no nie som vonkoncom žiaden odborník, lež hokejista, aby som sa k tomu mohol vyjadrovať. Som len zvedavý, ako sa budú veci v našom hokeji dalej vyvýjať.
27.06.2015 - 09:51:03
avatar
Priama reč Michala HANDZUŠA:
http://sport.aktuality.sk/c/189553/zvolenie-nemecka-je-krok-spat
27.06.2015 - 10:05:43
avatar
tu ostava len dufat, ze kluby ktore boli ochotne hlasovat za zmenu, budu nadalej ochotne spolupracovat s timom Richarda Lintnera a ze aj Richard a jeho tim nezanevrie na hokej a mozno prave cez tie kluby a ich jednotlivy marketing (ktory samozrejme nie je obmedzeny len na domaci piesocek klubov, ale moze vytvarat aj marketingove spojene projekty viacerych timov) a pozdvihnu slovensky hokej aspon v danych kluboch. Hoc to budu co aj len 3 kluby, alebo len 2, casom, ak je vizia spravna (a ja verim, ze je), tie kluby zacnu predbiehat zvysok extraligy, co sa tyka odchovu mladeze , ale aj stability financii, navstevnosti, priazne sponzorov. Ja verim, ze potom faanusikovia dotlacia vedenia k zmenam a ku krokom smerom vpred. Lebo ak sa nieco nastartuje a funguje dobre, vie to motivovat a prebudit aj zvysok. Jedine co by mohol byt problem, je slovenska malost niektorych struktur a to, ze by zvaz hadzal pod nohy polena Lintnerovcom. Ale od toho uz su tu novinari a verejna mienka a fankluby. Za tych 25 rokov sme sa, ja verim, predsa len nieco posunuli smerom k vyspelejsim krajinam.
27.06.2015 - 13:44:49
avatar
Reakcia na: mantis_x64, 26.06.2015 - 11:55:42
Máš pravdu, organizátor protestu kontaktoval všetky fankluby tímov z extraligy, 1. i 2. ligy. Malo tam prísť okolo 600 ľudí, ale šéfovia tých tímov im zakázali sa tam zúčastniť, potom už mu telefóny nedvíhali. Sám prezident klubu, ktorého dres mali na sebe im povedal nech ho vyzlečú, že robia hanbu Michalovciam a škodia športu na Slovensku. Potom ich po presviedčaní a najprv negatívnom postoji prijal aj sám prezident SZĽH, prvá otázka ktorú im dal, že kto ich zaplatil. Ten človek nevidí nič iné ako peniaze. Sťažovali sa u neho na Širokého, a on im oponoval, že prečo im nevadí aj pán Koval, súčasný predseda Pro-Hokeja (inak na neho je veľmi nahnevaný za to že verejne podporil Lintnera, som zvedavý ako dlho vo funkcii ostane). Z oficiálnych fanklubov tam okrem Michaloviec prišli prvý deň an Trenčania, tí dali transparent a keď videli tú nízku účasť na po hodine sa vytratili, podvečer tam ešte prišli fanúšikovia Piešťan, tí sa pohádali s vedením tak preto sa zúčastnili. Inak tam prvý deň prišiel jeden človek z B. Bystrice, Zvolena, a nad ruhý deň zas jeden zástupca Martina, Nitry, aj pár fanúšikov Slovana, ktorý povedali že sa hanbia za to ako to funguje vo Verní Slovanu. To hlasovanie bolo od začiatku zvláštne, svojou dĺžkou. Tiež sme si všimli že tie počty nesedia ale nikto nám to nevysvetlil, že vraj nejaké hlasy boli neplatné alebo niekde \"lietajú\". Celý deň nás včera snímala RTVS aj Markíza, ako sme tam skandovali pri hoteli, ale v športových noviných ani zmienka o nejakom proteste. Rovnako ostatné média to neuverejnili skôr, až deň predtým ako sa to malo začať. Na niektorých portáloch vôbec nesedel počet fanúšikov s tým čo napísali, od začiatku sa snažili to dehonestovať, všímali si viac gramatické chyby na transparentoch a myšlienka ich vôbec nezaujímala.
∧ skryť ∧
Dakujem velmi pekne za odpoved. Popravde aj som si to myslel, ze to bude hlavnym dovodom preco tam bolo protestujucich pomenej. Hadam pomoze aj to ze sa fanusikovia dohodnu na bojkot jednotlivych kol extraligy, co si ale myslim ze bude tazsie odkomunikovat.
04.06.2018 - 00:47:35
avatar
Prečo nemáme talenty?

„Komplikovaná i jednoduchá otázka. Trénerov ovplyvňujú bohatí rodičia, ktorí tlačia svojich miláčikov. Všetko to deformuje atmosféru a charakter športu. Keby som mal takú moc, pred rodičmi zamknem štadión, nech sa trénerom nemiešajú do roboty a naložia si svoje ratolesti do džípov až vonku. Keď je tatko sponzor klubu, synček má isté miesto v presilovke.“
https://sport.aktuality.sk/c/339944/vincent-lukac-ani-v-kosiciach-sa-nestal-prorokom/?AT=wgt.hp_hp-sport-najcitanejsie.c.x...B.&utm_source=aktuality.sk&utm_medium=zona-hp&utm_content=box-sport-hp&utm_campaign=cross

Takze mame nezaplatenenych a uplatnych trenerov. Teda takto fajn funguju kluby.
-
Ked som tu pred tromi,styrmi rokmi pisal - ze moj syn hra futbal. Za posledny rok vyhrali turnaj v KE(kde boli najlepsie KE druzstva a z okolia) v Presove, v Poprade a v sobotu v Zakopanom. Deti sa naucili hrat a vyhravat. V Humennom im nevysiel turnaj.

Cim to je?
Revúcka dominancia
O dva týždne neskôr mládežnícky klub pripravil pre kategórie U9 a U11 Medzinárodný halový turnaj FAM Poprad, kde sa opäť prestavili aj prípravky z Poľska –Górale Nowy Targ, Albertus Krakow, UKS 2 Zakopane. Okrem domácich FAM-károv ich doplnili aj Revúčania, ktorí suverénnym spôsobom dominovali v oboch vekových kategóriách. Prekvapujúco stratili iba dva body a svojim súperom nastrieľali až 26 gólov. Popradčania v kategórii U9 obsadili tretie miesto, no v U11 skončili poslední. Najviac gólov v U9 strelil Adrian Mikulec (UKS 2 Zakopané), najlepším hráčom sa stal Matej Hudec (Revúcke Sršne) a brankárom Adrián Cseni (FAM Poprad). Medzi strelcami U11 vynikal Karol Metel (Albertus Krakow), medzi brankármi Mikolaj Bziabiak (UKS 2 Zakopane) a najlepším hráčom turnaja sa stal Tomáš Galovič (MFK Revúca).

Alebo.
http://www.fampoprad.sk/clanky/19-05-2018-poprad.htm

V Revucej hrac rocnika 2005 nieje ziaden(lebo miestny klub na nich kaslal). 2006 uz hraju sutaz. 2007 vyhravaju tie pohare. Cim to je? Lebo klub mal v prdeli deti. Deti su a makali by,len im dat prilezitost. Tie mladeznicke spolky futbalistov - su spolky rodicov.

Teda vinco som rad,ze nemas tu moc. Lebo sefovia klubov to to robili tak ,ze nebude nic. Ze nieco moze byt ,tak tam aj za male peniaze - len na zaklade rodicov.

V hokeji a korupcia? Si to rieste. Nejde vam o vysledok ,o atmesferu druztva(snami chodia na zapasy aj taky co si nezahraju alebo par minut,aj ich rodicia - ked je dva nula naskakuju nahradnici a ti daju este ten treti) - si to jebte. Nech sa paci. Vam sa to asi paci . Inak ako Revuca moze vyhravat turnaje? Nam sa tu urodili genialne talenty? Trosku pravdy natom je,ale ze inde to musi upadat.
13.06.2018 - 12:35:11
avatar
Kto by mal zaujem a cas, na stranke zvazu je clanok o konferencii ohladom hokejovej infrastruktury s prilozenymi videami..

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/hokejova-infrastruktura-prioritou-konferencia-v-sali-podnetnou-pre-jej-dalsiu-obnovu
13.06.2018 - 22:23:08
avatar
http://www.hokejportal.net/?q=clanok/vv-szlh-schvalil-trenerov-juniorskych-reprezentacii-pri-20-tke-bokros/83183

Nikdy by som syna nedal na hokej.

Trener je velmi dolezity. Najdolezitejsi pri malych detoch. Ja osobne keby som mal moznost do 8-9 rokov by chodil na gymnastiku. Len u nas to nik nerobi. Len moj syn ma stastie,ze mal dobreho trenera - mladeho,este hraval aj futbal - vystudovaneho. 4 roky snimi robil a zacali vyhravat turnaje. Nebol zaplateny odisiel(on ich rok trenoval aj ked bol uplne nezamestnany, bez prace). Maly klub malo deti - budes podplacat nezamestnaneho? Ako je to v Kosiciach?

Dnes v tom rocniku maju plno deti(my na turnaje chodime vlastnymi osobnymi autami - hraju 4 ci 6-8 deti - trenuje viac asi raz tolko - kolky chodia na turnaje deti vsetky co mozu a rodicov dvakrat tolko) . Vyhravaju turnaje. V kosiciach pred vianocami nas tam bolo asi patnast futbalistov a dvadsatpat rodicov a surodencov.

Je mensina klubov alebo drustiev - kde ich rodicia podporia aj v hladisku - ci uz skandovanim,ci len pritomnostou. Mne bolo luto deti klubu usporiaduceho,co vo velkom meste tam nemali -poprad- velka hala,v podstate nikoho.

Mam rad hokej. Hokejisti su ti inteligentnejsii.

13.06.2018 - 22:50:08
avatar
Futbal. Mne to pripada,preco to robime rodicia. Tak my sme si za hrali futbal,ja osobne na trave za domom. Susedna ulica mono len na parkovisku, a ta dalsia na trave za domom. Niekedy sme si zahrali medzi sebou. Na sidlisku chodili do klubou alebo si zakopat na skolske ihriska.

Ja ked som bol mlady, takych druztiev len unas v meste mohlo byt viac ako desat. Dnes aby si syn zahral,lepsi turnaj co aj tak vyhraju Kosice.
13.06.2018 - 23:07:14
avatar
Na celom vychode moze aje par klubov co by snami prehrali. Tatran presov. Bardejov - myslim snami prehrali. Humenne - snami prehrali v KE u nich sme prehrali my. A michalovce oni su asi dobri, snimi sme nehrali.
13.06.2018 - 23:30:47
avatar
A ano mame futbalistu - moze byt dalsi reprezent Revucej. Ano aj Danko sa hlasi k Revucej Ale aspon 50 percent by mu to rucne vyhovorila. On tu nezije,ani nezil. Ten lesostav co oje... nezamestnaval vela ludi -mozno dvesto - ale to bolonic ako dnes futbalovy klub. Teda chapem tych dvesto ukrivdenych. Snad to uz dostali. Ale aj na Revucu je to nic. Ja som o tom lesovstave predtym nikdy nepocul. To bol podnik co staval cesty v lese.

K hokeju - sa mi zdate ako sa tvarite tvrdy chlapci - hokejisti - a ferovi dost skorumpovany.

na vrchu som pisal,ze na hokej by som syna nikdy nedal, aj keby som sa volal Bokros a byval v trencine.

Zkorupcie nic dobre nemoze vyjst. Videli ste brankara ruzomberka? Chalan pre seba sprevil peklo. pre ostatnych futbalistov - pomohol spravit lepsi svet.







Na vrchu

15.10.2018 - 15:27:50
avatar
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/komisia-mladeze-schvalila-podmienky-na-vznik-hokejovych-akademii
07.12.2018 - 11:36:14
avatar
Vcera sa konal kongres SZLH, myslim, ze to patri k tejto teme.
https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/unikatny-kongres-priniesol-zmeny-aj-poriadok

Z clanku vyberam:

Program Kongresu obsahoval 17 bodov a jedným z nich bolo aj schválenie zmien Súťažného poriadku SZĽH. Jednou z najhlavnejších bolo schválenie možnosti nového modelu žiackych súťaži 5. až 8. ročníkov základných škôl. Doteraz sa v týchto kategóriách aplikoval ekonomický model súťaží: pre úsporu nákladov absolvovali cestu za súperom dva ročníky naraz. „Teraz by sa mali tie „dvojičky“ rozviazať a všetky kategórie hrať samostatne. Malo by to zvýšiť kvalitu zápasov týchto vekových kategórii,“ vysvetľuje Valíček. K zmene ekonomického modelu na športový výrazne prispela aj práca Komisie mládeže a regionálnych inštruktorov. Práve ich komunikácia so zástupcami klubov prispela k nájdeniu najsprávnejšej cesty, ako pristúpiť k zmene v žiackych súťažiach. Rozdelenie ročníkov síce spôsobí pre kluby zvýšenie cestovných nákladov. Na tento účel Kongres schválil v rozpočte sumu 150-tisíc eur na ich pokrytie.
08.12.2018 - 11:27:52
avatar
Veľmi zaujímavé čítanie.

http://mudroty.sk/2018/12/03/problemy-slovensky-hokej/
17.12.2018 - 14:09:22
avatar
Dá sa zistiť, že aká je hokejová základňa na Slovensku práve teraz ? By ma zaujímalo, že či rastie, alebo klesá posledné roky ? Tak isto od kedy je tam Kohút, alebo posledný rok, že či je to lepšie v počte mladých hokejistov, že či ich niečo prilákalo. Ďakujem každý rok by mohli robiť takúto štatistiku.
17.12.2018 - 15:25:43
avatar
Reakcia na: 29kubes10, 17.12.2018 - 14:09:22
Dá sa zistiť, že aká je hokejová základňa na Slovensku práve teraz ? By ma zaujímalo, že či rastie, alebo klesá posledné roky ? Tak isto od kedy je tam Kohút, alebo posledný rok, že či je to lepšie v počte mladých hokejistov, že či ich niečo prilákalo. Ďakujem každý rok by mohli robiť takúto štatistiku. :sr:
∧ skryť ∧
Stav k 31. októbru 2018 je nasledovny:
Počet klubov: 102
Počet registrovaných hráčov: 10713
z toho dospelých hráčov (nad 20 r): 2293
z toho mladých hráčov (do 20 r): 8420
Počet hokejistiek: 466 (všetkých vekových kategórií)
Počet rozhodcov: 391 (vrátane regionálnych), z toho 15 žien (vrátane regionálnych)
Počet zakrytých ZŠ: 71
Počet otvorených ZŠ: 28

Ako sa tieto statistiky vyvijali za poslednych x rokov, by ti asi vedeli odpovedat na zvaze..Ak si dobre pamatam oproti minulemu roku zakladna vzrastla len velmi mierne.

zdroj: https://www.hockeyslovakia.sk/sk/article/zakladne-udaje
24.01.2019 - 22:13:53
avatar
Poradie:
1. MFK Revúca
2. FK Slovan Levice
3. FŠMH Jupie Banská Bystrica
4. FK Železiarne Podbrezová
5. FAMT Prešov
6. TJ Družstevník Senohrad
7. MFK Detva
8. MFK Spartak Hriňová
9. MFK Baník Veľký Krtíš
10. MFK Strojár Krupina

https://fi-fi.facebo...14068462072762/

Vlastne lepsi regionalny turnaj. Traja prvoligisti(na druhom az stvrtom mieste). Famt Presov je nieco v II lige v Presovskom kraji ako Revuca v BB(podobne body aj skore).

Maju hokejisti turnaje? Ja som za 5 rokov bol x krat v KE(7), PO(3),PP(2),SL(2),LC(2),v madarsku,polsku.A potom naozaj regionalne turnaje gemerske. Ja uz na tie turnaje ani nechodim. Videl som ked vyhrali v KE,PO,PP,Zakopane,Roznave(nie regionalny).

Chalani sa naucili vyhravat. Su dobri, maju natrenovane(aj ich superi maju),ale oni chcu vyhravat a vedia ,ze vedia. Ak zapnu a budu mat stastie vyhraju. Preto sa im to dari nie vzdy ale aspon na 50 percent - vyhrat turnaj.
25.01.2019 - 05:52:14
avatar
Reakcia na: slimak, 24.01.2019 - 22:13:53
Poradie: 1. MFK Revúca 2. FK Slovan Levice 3. FŠMH Jupie Banská Bystrica 4. FK Železiarne Podbrezová 5. FAMT Prešov 6. TJ Družstevník Senohrad 7. MFK Detva 8. MFK Spartak Hriňová 9. MFK Baník Veľký Krtíš 10. MFK Strojár Krupina https://fi-fi.facebo...14068462072762/ Vlastne lepsi regionalny turnaj. Traja prvoligisti(na druhom az stvrtom mieste). Famt Presov je nieco v II lige v Presovskom kraji ako Revuca v BB(podobne body aj skore). Maju hokejisti turnaje? Ja som za 5 rokov bol x krat v KE(7), PO(3),PP(2),SL(2),LC(2),v madarsku,polsku.A potom naozaj regionalne turnaje gemerske. Ja uz na tie turnaje ani nechodim. Videl som ked vyhrali v KE,PO,PP,Zakopane,Roznave(nie regionalny). Chalani sa naucili vyhravat. Su dobri, maju natrenovane(aj ich superi maju),ale oni chcu vyhravat a vedia ,ze vedia. Ak zapnu a budu mat stastie vyhraju. Preto sa im to dari nie vzdy ale aspon na 50 percent - vyhrat turnaj.
∧ skryť ∧
19.02.2019 - 09:41:09
avatar
Kto by mal zaujem a cas, davam do pozornosti rozhovor s M. Kohutom:

https://www.dalito.sk/martin-kohut-nehovorim-ze-v-slovenskom-hokeji-nie-je-korupcia/
https://www.dalito.sk/martin-kohut-rozhodnem-sa-pred-kongresom-ci-budem-robit-dalej-misiu-pre-slovensky-hokej/
20.02.2019 - 16:58:24
avatar
Ja vam hokejistom fandim, chlapca som dal na futbal. Pisem to na vase forum,ktore citam- lebo ma zujima.

http://www.hokejportal.net/?q=clanok/podla-benickeho-treba-novemu-systemu-trenovania-vytvorit-aj-prostredie/89995

Futbalovych klubov je desatnasobne viac co sa venuju detom. Aj v Revucej. Aj Revucej aj v Rimavskej Sobote je malo deti. Rimavska Sobota hra prvu ligu - ale polovicu deti nema svojich. 5 su z Lucenca, a po jednom Filakovo, Jesennske, Hnusta, Revuca.

https://msk-rimavska-sobota.futbalnet.sk/tim/28928/hraci/

Nas utocnik dal tri goli MFK Ziline. Ale u nas by hral malo - lebo su lepsi. Lepsi utocnik na pozicii syna,hra obrancu. Ale na rok ho budeme potrebovat.Chalan chodi ku nam do skoly. Na treningy v Rimavskej Sobote.

https://myzilina.sme.sk/c/22057503/msk-zilina-do-jedneho-z-jarnych-zapasov-vybehne-s-jedenastkou-odchovancov.html

Na strede Slovenska su tri kluby co hraju prvu ligu dorastencov. Na juhu len Podbrezova, na severe, Ruzomberok a Zilina.

Hravame pripravne zapasy s Podbrezov. Mali by sme viac s prvoligistami,len to niesu. Prehrali sme v lete deat nula ,teraz v januari pat jeden. Mame lepsi chracov. Len sa to musia naucit hrat. Druha liga sa hra na pol ihriska - tieto pripravne zapasy ci s Roznavou tarsimi ziakmi, ci Podbrezovou su na cele ihrisko. 5 takych zapasov a budu vyhravat aj nad Podbrezovou.

20.02.2019 - 18:24:21
avatar
V hale Podbrezovu dame, aj na pol ihriska - sa musia naucit hrat na cele ihrisko.
Tu je problem. Ze tam potrebujes dvadsat hracov. Jedenastich do zakladu, a na lavicke aspon traja. Co budu aj lepsi ako ty v zaklade.

Mna ako rodica bavi sportovanie syna. Niekedy som ho aj driloval. Ja som sa aj prestahoval z panelaku do domu - kde mame travnika kopec. Ako som sa tam prestahoval, a syn si nezobral loptu,som sa na to vykaslal,ale na treningy chodi. Ja som ho trenoval,kym sme byvali v panelaku a kym bol mladsi - pripravkar. Dnes nie,mozno v lete si snim zakopem, ci na zahrade ci na ihrisku - nechcel som mu futbal zhnusit - sebou. Drilovanim. Nech si to robi ako chce.
Ale oni maju aj trenerov oteckov. Co su slusni ludia - odmakaju penzum prace - preco? Lebo tam maju aj svoje deti.

< 1 ... 3 4 5 6 7 8 ... 32 >

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies