Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komunita: Diskusia > nhl 13 liga slovaknhl PS3

Tému založil: slovakflyer
04.06.2013 - 16:39:54
Najprv sa ospravedlňujem Krivčovi, snáď ma neberie ako konkurenciu, kedže tu sa bude jednať o ligu na konzole. Najprv by som rád vedel, či by bol záujem o vytvorenie takejto ligy. Ak áno, chcelo by to veľmi expresne, kedže sa nám blíži nhl14. Hral som mnohé ligy a niektoré aj sám založil. Je to tam totiž zložité to nastaviť tak, aby bola hra atraktívna jak proti cpu tak proti hráčom. Je tam veľa vecí, ktoré treba zo súladiť, je možné že keď sa nastaví ľahšie oberanie, pretože pc má puk prilepený na hokejke ale zase keď hrajú hráči proti sebe, tak sa oberajú škaredým pohľadom atď, to je len jeden príklad a je tam toho dosť. Zároveň ab yto bolo nastavené tak, že ten hokej je pohľadný. Lebo napr keď si dáte ea random hru a tam je ich defaultné nastavenie tak to sa podľa mňa nedá pozerať a nie ešte hrať.

Pravidlá by boli samozrejme nhl, frekvencia zranení takisto v norme. Hral som ligu kde som šiel do play off s lazaretom, vyše polovička mužstva dlhodobo vyradená.

Čo sa týka trejdov - medzi hráčmi takmer ľubovoľne ale každý musí odohrať aspoň jedno kolo rozpisu zápasov pre možnosť podvodu, že si tam niekto zavolá kamaráta a ten mu lacno potrejduje. Ak sa mi nejaký trejd nebude zdať tak by som si to overoval. V tej online lige idú robiť isté podvody ale mám to zmapované. O jaké veci ide a jak na to viem prísť si nechám pre seba. Čo sa týka trejdu s CPU tak tu som skeptický, asi by sa spravilo hlasovanie, kto je pro a kto proti. Osobne proti tomu nič extra nemám ale aby to nebolo prehnané, že niekto lacno získal posilu. Proti by som bol akurát z dôvodu, že by sa niekto mohol pripojiť do ligy až napr po 12z a našiel by svoje mužstvo v štádiu rozkladu. Zakázané by ale bolo meniť s CPU vlastné draftové voľby, vzhľadom na to, že by sa odohrala zrejme iba jedna sezóna a potom presun na nhl14.

Jeden zápasový rozpis má väčšinou 6z. Ak by sme začali teraz a jeden rozpis by bol 7 dní tak by liga trvala niečo vyše 4 mesiacov. Ja by som teda skrátil rozpis na 5 dní len či by to ľudia stíhali odohrať. To by bolo všetko na vzájomnej dohode.

V prvom rade mi ide o prieskum či je tu dostatok ľudí na to, aby sa takáto liga zorganizovala. Optimálne by bolo 20 ľudí, minimálne by som ale chcel aspoň 10 ľudí a potom by som povolil prizvanie vašich kamarátov mimo slovaknhl.

Nazov ligy pod ktorym to treba hladat : slovaknhl

Anaheim -
Boston - bilito14
Buffalo -
Calgary -
Carolina -
Chicago - wagnerko19
Colorado - DankOwner
Columbus -
Dallas -
Detroit -
Edmonton -
Florida - Catsfan id aleegator13
Los Angeles -
Minnesota -
Montreal - ivjack88
Nashville -
New Jersey - gabrielos-22
NY Islanders -
NY Rangers -
Ottawa -
Philadelphia - Finch id filipkadera
Phoenix -
Pittsburgh - krunghtep
San Jose -
St. Louis -
Tampa Bay - Johnny88 id: kubo_1995
Toronto -
Vancouver -
Washington -
Winnipeg -

DOLEZITE PRAVIDLA!!!!

Trejdy:
Nie je mozne menit prve a druhe kolo draftovej volby.
Je mozne menit tretie kolko a viac na prilepsenie a zo zufalstva ale tu nerazucujem ze vymenu schvalim a neposlem vas upravit to.
Je mozne menit prospekty ale pod podmienkou, ze v baliku musi byt minimalne jeden nhl hrac. Nie je mozne aby ste si vymenili ahl hracov za nejakeho hotoveho hraca, ten prospekt musi iba vylepsovat ponuku.
Priklad: prospekt 79 za hraca 83+ nie je mozne vymenit
Udelujem aj vynimky v pripade fakt slabsieho muzstva alebo s nejakym fakt problemovym postom ale nebude to opakovane

Je nutne nastavit si moznost odohrania zapasu proti vam ako proti CPU. Nastavi sa to tak, ze v hlavnom hernom menu pri vybere konkretneho zapasu z rozpisu sa otvoria moznosti - hrat zapas a potom je tam moznost aby proti vam bolo mozne hrat hru proti cpu. Kazdy! (mimo mna of course). Kazdy kto to nebude mat, bude den pred koncom rozpisu preventivne kicknuty, aby proti nemu bolo mozne odohrat zapas aj ked sa s nim neda nejak momentalne dohodnut. Potom vas znovu prijmem do ligy ale v druhom pripade uz to bude kick trvaly!

10.08.2013 - 13:48:52
avatar
...týmto je povedané všetko, myslím, že môžme túto ligu definitívne zrušiť... a čo sa týka ligy pre NHL14, tak ešte zvážim či sa do nej prihlásim... neviem sa momentálne k tomu vyjadriť... ďakujem všetkým, proti ktorým som hral, za ich čas a pekné hokejové zážitky a prajem Vám príjemný zvyšok leta... hokeju zdar...
16.09.2013 - 13:01:22
avatar
Tak čo ideme si urobiť ligu aj na NHL 14 ? Finch hovoril že on do toho nejde lebo si nové NHL nekúpil prosím kto vlastní NHL 14 nech sa ozve ak by mal záujem
16.09.2013 - 13:06:36
avatar
ja uvidim ci ju da niekto ako bazarovu, ea zrusilo online pasy. ich praca za ten rok je takmer nulova, to mohli dat ako 10€ dlc, to ma cca odpovedajucu hodnotu, za 50€ to nove nhl vobec nestoji. a na organizovanie ligy ani nemam cas, nezda sa to ale je s tym vela roboty takze ak ju casom budem mat tak nech ju robi niekto iny
16.09.2013 - 19:26:10
avatar
Ligu by som možno urobil aj ja a k NHL 14 ja neviem mne sa to celkom páči aj ked mne by sa asi páčilo aj nhl 98 a bolo by prebalené obalom NHL 15 ale tak super je napríklad HUT s ktorým sa teras EA celkom vyhrala GM mode je úplne úžasný veľmi tažko sa traduje a na drafte môžeš aj v nižších kolách získať veľmi kvalitného a nádejného hráča .
Takto by vyzerala asi moja recenzia
NHL 14 75%
Gm Mode +
HUT +
Nové mody určite neublížia pekné spestrenie a GM Connected som ešte nehral nemám na to momentálne čas skôr za mesiac.
Samotná hra: One tuch dake a bodycheking sú asi jediné plus, zápas ale celkom rovnaký ako to bolo aj na 13 a nové bitky no neviem mal som Hru Fight Night Champion tá bola skvelá ale tie bitky v NHLke začínajú ma poriadne otravovať ked hrám zápas cez net tak sú aj 2 až 5 bitiek a potom ma to prestáva baviť. A največšie mínus na koniec v NHL 13 urobili brankárov ako spidermanov v NHL 14 by nejakého Ludquista strčil za golier bárs ktorý brankár tipsport exraligy ked hrám zápas s CPU na Superstar a Hardcore simulácí s tampou proti napr. pittsburgu tak je konečné skore 7:6
hodnost Ejo .
23.09.2013 - 18:08:26
avatar
Chlapci mám novú PS a chcem si kúpiť NHL, mal by som pár otázok, ale nechcem to hádzať veľmi sem, lebo to sem nepatrí, viete mi povedať kde nájdem dáke fórum k tejto hre na PS3?
25.11.2013 - 23:07:23
avatar
dobri chcem sa spitat ci niekdo neviete ako chatovat,priat si priatela(spoluhraca) do priatelov a komunikovať s nim
18.12.2013 - 22:11:11
avatar
zdravim Vás ..poslal som si žiadost do vašej ligy ..je nejaka šanca že ma prijmete ...dakujem za info Jurdyj-22
18.12.2013 - 23:32:37
avatar
Cau, liga ale davno nefunguje, ja teraz sem tam hravam nhl14 a iba offline, na ligu nemam cas
07.02.2014 - 19:31:47
avatar
Nejde si teraz niekto zahrať nhl 13 na ps3 ??

< 1 ... 43 44 45 46 47 48

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies