Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Miňo Lalkovič

Tému založil: slovak
22.01.2011 - 14:25:50
počuli ste už toto meno? hraje v Chelsea za B-tím respektíve za Youth Team Chelsea, je to Slovák a má neskutočný talent, veď posúďte sami: http://www.youtube.com/watch?v=E1vSRGA5IV0
myslím že si zaslúži pozvánku do repre, nemyslím na kvalifikáciu ale aspoň na priateľský zápas, najbližší hráme s Luxemburskom, čo myslíte?

23.01.2011 - 20:21:19
avatar
ja proti Greškovi nemám absolútne nič...keď sedí za mikrofónom ako spolukomentátor...mne prišla jeho kariéra mimoriadne zvláštna...Leverkusen, Inter, Blackburn...pritom mne osobne prišiel ako priemerný krajný obranca s výbornou ľavačkou, ale slabšou defenzívou...nikdy som mu ako hráčovi neprišiel na chuť, mal som pocit, že bol u nás veľmi preceňovaný, náchylný na zranenia a veľké kiksy...každopádne česť jeho úspechom, meno si určite spravil...ešte k Petrášovi (Martinovi)...neexistuje/val na Slovensku väčší pracant ako on...jeho nominácia na MS bola podľa mňa za odmenu a nie výkonnosť, ale u neho to je akceptovateľné...neskutočný "makač"
23.01.2011 - 20:33:50
avatar
Kuwo, pozor, pozor... nehovorím, že bol Vraťo hviezdou, možno našou áno, veľa lepších hráčov sme nemali. Hral však pomerne stabilne v kvalitných ligách, solídne za repre a + je i to, že hral za obrovský veľkoklub Inter Miláno a nie druhé husle, odohral tam desiatky zápasov, takže pomerne dobre... to je myslím všetko status solídneho hráča, Canadiensove slová mi však prišli trochu zvláštne, akoby vlastne Vraťo vôbec nevedel hrať futbal... kľudne sa môže stať, že sa Hamšík "stratí", že Weiss so Stochom sa nezlepšia a zaniknú, či Lalkovič s Rusnákom a dalšími sa prestanú futbalo vyvíjať. Budme skromní a nemajme silné reči (hovorím vo všeobecnosti, nie konkrétne).
23.01.2011 - 20:48:30
avatar
korvo kľudne sa s tebou stretnem...

pato niekde som čítal že Greško je najneobľúbenejším/najhorším hráčom, ktorý kedy hrával za Inter Miláno
23.01.2011 - 20:49:16
avatar
Patrik máš pravdu, POMERNE dobre...ja si jeho výkony pamätám a v Interi bol predovšetkým náhradník a zrejme ho hodnotím na základe pôsobenia v Blackburne (3 roky 40 zápasov, zranenia, hrozná forma...)...Inter ani vtedy nedominoval ako v posledných 2 rokoch (5. a 3.)...ale áno dostať sa do Interu bol a je úspech...ja ho hodnotím z toho čo som videl a jednoducho to nebol kvalitný hráč európskeho meradla...ale nelietam v oblakoch...som si vedomý, že momentálne máme silnú mlaď (zväčša vychovávanú v zahraničí čo je OBROVSKÉ +) a silné ročníky, ale to nepotrvá večne...zase raz príde slabšie obdobie...moje nároky na hráča sa určite zvýšili na základe posledných výsledkov repre, no Greška som vždy vnímal ako preceňovaného hráča...ale áno beriem názor, že mal status solídneho hráča...Hamšík sa myslím nestratí, na to je príliš inteligentný (ako futbalista samozrejme, ľudskú inteligenciu nech posúdia iní )...Weiss so Stochom skôr...typologicky podobní hráči veľmi rýchlo a mladí dosahujú vrchol a pomaly sa stávajú priemernejšími (Duff, Gronkjaer...)
23.01.2011 - 20:54:07
avatar
slovak: aj keby, to ešte neznamená, žeš bol slabým hráčom. Nebol, nebol hviezdou, ale slabý nebol ani zdaleka. Samozrejme, ked ho porovávaš s Figom dajme tomu, tak áno, ale na naše pomery bol veľmi slušný player.

Jakubko áno, s tým súhlasím, ale Greško nebol dobrý príklad na poukazanie slabej generácie, tá generácia bola taká aká bola.
23.01.2011 - 20:57:36
avatar
kuwo: samozrejme, zväčša súhlas. Čo sa týka Hamšíka, to bol len príklad, že sa stať môže naozaj všetko. On sa nestratí, postupje dobre, keby nebol inteligentný, už dávno prijme nejakú ponuku od veľkoklubu (zväčša sú to fámy, ale určite už nejakú vážne dostal) a vysedával by na lavičke. Neapol je kvalitný tím, druhý v Serii A, má nakročené do Champions league... verím, že ani tí dvaja sa nestratia, všetko je to o povahe, nepoznám Weissa a Stocha nejak detailne, aby om vedel, akí sú, ale ak budú makať, nestratia sa, talent majú a to je bezpredmentne dôležité.
23.01.2011 - 20:59:46
avatar
ja to neviem posúdiť lebo som ho hrať veľmi nevidel až na posledné zápasy v repre čo hral, hral ich už iba za zásluhy, takisto ako teraz Karhan (ten by už tiež mal prenechať miesto mladším), ešte by som z repre vyhodil Kopúnka, Šeba, Oravca a dal šancu mladším - Lalkovič, Kubík, Grendel, Sylvestr...
24.01.2011 - 06:49:25
avatar
Pato . samozrejme, divné to je, ale neviem prečo, ako hráča som ho neobdivoval...na druhej strane , za mikrofonom sa dobre počúva, ale počas kariéry..no, čo ja viem.....Ale inak, je pekné vidieť , ako Vy , ktorí toho viete tak veľa o hokeji, ste informovaní aj o futbalovom dianí

1 2

Ak sa chcete zapojiť do diskusie, prosím prihláste sa alebo ak ešte nemáte vlastný úcet, zaregistrujte sa.

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies