Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

04.04.2017 - 10:05:27
avatar
Reakcia na: , 04.04.2017 - 09:46:42
Zisk ? A v com ? :s13: Europa: KHL: 19 hracov USA/ 22 hracov SVK,,, Top50 6 ku 0 SHL: 21 hracov USA/ 6 hracov SVK,,, Top50 10 ku 1 SUI: 15 hracov USA/ 1 hrac SVK,,, Top50 5 ku 0 ( SVK - Horansky) GER: 49 !!! hracov USA/ 1 hrac SVK,,, Top50 13 ku 0 ( SVK - Jurcina) CZE: 9 hracov USA/ 62 hracov SVK,,, Top50 1 ku 3 !!! ( Schaus-obranca vs. Radivojevic, Skladany, Dravecky) FIN: 9 hracov USA/ 3 hraci SVK,,, Top50 5 ku 0 ( SVK - Godla, Miklik, Svarny) Mimo CZE ligy je ten pomer Top50 neskutocnych 39 ku 1 !!! a v Cesku my mame sice od Top50 do Top100 este cca. 6 hracov schopnych repre. No zazraky to niesu. Cize celkovo v top EU ligach maju 122 hracov, v Top50 skoro 40. !!! A ked zaratame hracov v AHL ci NCAA tak naozaj vyhodu moze vidiet len neskutocny optimista. A to su tie \"slabe a blbe\" USA, v skupine mame ich a Rusov plus Slovinci. Slovincov by sme mali dat.
∧ skryť ∧
Ďakujem, že aspoň niekto tu uvažuje triezvo.
To isté si môžete spraviť aj s Kanaďanmi, Fínmi, Čechmi aj Švédmi...Rusov hádam každy vie, že neporazíme.

Je úplne jedno či ide alebo nejde NHL na olympiadu...
04.04.2017 - 09:45:32
avatar
Každý tu rozpráva o tom, ako je to pre nás výhoda....aká výhoda do riti?
Češi majú kvalitnejšíxh domácich hráčov a aj v KHl ako my. Amerika môže postaviť tým z univerzitných hráčov a našich a prehľadom dajú. Rusi budú mať domácich hráčov z KHL na čele s Kovalchukom...hádam si nemyslíte, že dačo proti nim uhráme. Neuhrali sme ani v 2012 s Chárom, Sekerom a Šatanom.
Kanaďania budú jasne oslabený, to je pravda ale povedzme si na rovani, že kanadania majú kvalitných hráčov aj v Európe...

Kto tam ešte je? Aha...Fíni a Švédi. Krajiny,ktoré sa dlhodobo spoliehajú predovšetkým na domácich hráčov a hráčov z Európy a aj tak nám dajú na pi*u. Tak kde akože chcete mať výhodu?
Úroveň nižšia bude to máte pravdu...ale aj tak budeme mať problém dostať sa do top 8....Zase nemajte veľké oči.
03.04.2017 - 11:25:02
avatar
Reakcia na: randall, 03.04.2017 - 08:57:12
Par dni som to tu necital a normalne mi vypadli oci z jamiek co za tupci poniektori sa sem vyjadruju a este takymi zbytocne dlhymi prispevkami ako Terris, ktory si dal namahu vymenovat danskych hracov, pri com polovica z nich ani nepride na MS :LOL: ja neviem ci sa mi to len sniva co dokazu poniektori vyplodit za fantasmagorie, ale chcem vam jedno napisat chlapi.. strasne ma nebavi citat ako tu podcenujete niektorych nasich hracov :s13: je vidiet, ze niektori ste hokej davno nevideli, mozno nejaky zimak ste videli ked ste vlakom isli okolo z prace domov po 19tej hodine, v case kedy su uz zapasy takmer dohrate (tie Europske). Ak si dovoli niekto hanit hraca ako Surovy, tak klobuk dolu.. z nasej ligy nas moze kludne reprezentovat spolu s Koysom, Rosandicom a trebars jeden z dvojice Bartanus/Slovak. Z Ceska urcite Cingel+Kudrna - uderne duo vhodne do 3. alebo 4.utoku, dalej Hrnka a Dravecky a kludne aj ten podcenovany Skokan. z KHL Bakos, Lusnak, Skalicky, z Finska Miklik, zo Svedska Hudacek, z AHL Hrivik a uz teraz som napocital 4 utoky, ktore budu mat svoju kvalitu aj bez toho,aby sme dufali v \"zazrak\" menom Majo Gaborik.. stvrtfinale urobime ako nic :s04:
∧ skryť ∧
Slovak? Nevedel som, že hrá Slovak hokej Viac naklada cechom na slovaknhl ako hra hokej
03.04.2017 - 00:09:33
avatar
Reakcia na: Mirec66, 02.04.2017 - 18:05:13
Kelly a ako sa má ten chalan čo si sa sním vášnivo bozkal na chate... Je v Anglicku? Komu fandí? :-D
∧ skryť ∧
Nebozkával som sa s ním Koľkokrát mám napísať, že ma chytil a pobozkal on Bez jazyka bez všetkého.
Je so mnou v Brne A jebáva nejakú černošku už skoro štyri mesiace Takú fajnú s veľkou riťou ako všetky černošky Takže na mňa už asi zanevrel


Čo sa týka dnešného zápasu: Nebolo to najhoršie najmä v polovici zápasu boli chlapci draví za víťazstvom. Videli, že majú proti City šancu a tak sa jej chceli chopiť. Nebyť toho prvého gólu, ktorý bol úplne zbytočný tak sme mohli vyhrať. Taktiež Mesut sa neskutočne bojí chodiť do osobných súbojov Asi sa nechce zraniť aby mal väčšiu trhovú cenu cez leto
Nechápem prečo Wenger konečne nezačne posielať do hry troch stredopoliarov..to je asi naša najväčšia slabina. Xhaka s Coquelinom to sami neutiahnu.

Každopádne 1 bod z 3 je strašne málo vzhľadom k situácii v akej sa nachádzame, darmo že sa naša hra oproti minulému zápasu zlepšila.

Čo ma mrzí asi najviac je fakt, že toto bola asi naša najlepšia zostava ak nerátam zraneného Cazorlu. A aj napriek tomu sme neboli schopný vyhrať nad City, ktoré túto sezónu nehrá svetovo. Ak chceme pomýšľať na titul (Ak vôbec niekto vo vedení naňho pomýšľa) tak treba kúpiť aspoň zo 4 svetových hráčov. A tým myslím svetových nie hráčov ako Xhaka či Mustafi.
02.04.2017 - 23:58:55
avatar
Reakcia na: Mirec66, 02.04.2017 - 18:08:21
A ja som myslel, že Real Madrid má najväčšie dlhy na svete :-D
∧ skryť ∧
United je vo väčších dlhoch, najmä kvôli Glazerovcom
02.04.2017 - 14:18:26
avatar
Reakcia na: saskin, 02.04.2017 - 14:10:07
Skoda, kde je ten stary Arsenal s Henrym, Ljundgberg, Piresom, Bergkampom, Vierom a s mladikmi Fabregasom, Senderosom ci Flaminim. Pamatam si ked mali tu dlhu seriu bez prehry a naposledy pred tou seriou ich porazil Leeds, co by teraz Leeds dal, aby si mohol zahrat na Emirates Stadium Premier Leauge.
∧ skryť ∧
Ja si ten starý dobrý arsenal ani nepamätám Začal som sledovať v sezóne 2011/2012 Dovtedy som na futbal kašlal ale môj otec žije v anglicku, má už aj britské občianstvo a býva v Stoke on trent Keď som tam 5 rokov dozadu bol a videl ako ľudia milujú futbal a to je pritom malé mesto tak som sa hneď začal o futbal zaujímať A Arsenal mi prirástol k srdcu. Rovnako mám rád aj United kvôli výchove talentov a samozrejme Stoke City z ocovho mesta

Odkedy poznám Arsenal tak sú vlastne na zostupe Niekedy som zúfalý, inokedy mám pocit, že fandiť Arsenalu je horšie ako byť ženatý so ženou, ktorú nemiluješ Ale stále som tu. Verím v lepšie časy.
02.04.2017 - 13:58:11
avatar
Tu nájdeš len fanúšikov United Aj to poslednou dobou konverzácia umrela a zhodou náhod keď sa prestalo dariť Zaujímalo by ma, kto z tých fanúšikov čo 5 rokov dozadu milovali united teraz verne fandí
Pasha tu už vyše mesiaca nebol Asi nemá čo povedať keď Detroit nepostúpi do Play off a United sú mimo top 4 už druhý rok

Ale k Arsenalu. Pilne sledujem Arsenal ale aj United, hoci sa pokladám skôr za fanúšika Arsenalu

Posledné tri roky bol tím dosť na zostupe. Prišli hráči ako Ozil a Sanchéz, to je pravda ale hra tímu veľmi klesla. Úprimne neviem čím to je. Wenger cez leto nakúpil relatívne kvalitných hráčov, síce mám pocit, že sa trochu prehnanú cenu, ale minúť peniaze minul. Skôr by som videl chybu v tom, že hráči nie sú odhodlaní. Stačí sa pozrieť na to ako hrajú. Akoby sa im nechcelo. Jediný, kto naozaj hrá so zápalom pre hru je Alexis. Ten ale predpokladám tím po sezóne opustí. Kontrakt mu končí a vraj sa jednania o novom kontrakte nikam neposunuli. Do toho si ešte pridaj to, ako sa smial pri inkasovanom 5. góle od Bayernu a údajné hádky s Arsenom.
Ak odíde Alexis je otázne, aká je budúcnosť klubu. Wenger vraj plánuje predĺžiť čo je podľa mňa neslýchané. Nedokáže motivovať hráčov, pracuje skôr ako ekonóm aby zarobil Stankovi čo najviac peňazí. Každoročným cieľom je dostať sa do ligy majstrov, byť v top 4....Žiadne zmýšľanie typu poďme vyhrať titul, poďme sa prebojovať do štvrťfinále...Wenger je už príliš starý a posledné roky urobil viac zlých ako dobrých rozhodnutí, preto úprimne nechápem prečo chce zostať v Arsenale keď ho väčšina fanúšikov na kolenách prosí aby odišiel.

Ďaľším problémom do budúcnosti je vek hráčov. Walcott už nie je mladý hráč, je vo veku kedy by mal byť najviac produktívny ale on proste nevládze, robí chyby a určite sa nehodí do tímu, ktorý chce pomýšľať na výhru v PL.
Čech je stále skvelý ale čo o 3-4 roky? Keď ukončí kariéru nebudeme mať jediného svetového bránkara. Ospina je fajn, ale niekedy robí hrozné kiksy.
Mertesacker má 32, Cazorla ma 32 rokov...ich výkonnosť klesá.
Ramsay hraje posledný rok a pol neskutočne tragicky.
Oxlade- Chamberlain ktorého pokladám za jedného z lepších hráčov Arsenalu chce vraj po sezóne odísť a čo bude o 4/5 rokov?
Nemáme jedinú hviezdu, nemáme jediný talent, ktorý by nás mohol zachrániť.
Iwobi hrá otrasne, Holding ktorého sme kúpili nedostáva žiadny priestor. Bellerin je jediný mladý hráč, ktorého máme a má na to hrať v tíme pokiaľ chceme vyhrávať.

Som z toho všetkého trochu nesvoj najmä keď hrozí, že budeme mimo top 4 po prvýkrát za neviem koľko rokov...Dnešný zápas so City bude veľmi dôležitý, budem držať palce a verím, že sa nám podarí vyhrať.
02.04.2017 - 13:10:03
avatar
Reakcia na: Vújtek, 31.03.2017 - 16:16:22
The Reds na úkor Liverpoolu do LM ? No neviem :-D :-D :-D to máš to isté ako povedat, Red Wings na úkor Detriotu do Play off :s11: :-D
∧ skryť ∧
JJ moja chyba Pomýlil som sa som uvažoval nad Liverpoolom tak som napísal Reds.

Každopádne včera United nedokázali streliť ani jeden gól. Dnes hrá Arsenal a ak dokáže poraziť City tak sa dostane na 5. miesto v tabulke. Bude to zaujímavý zápas.

Ešte sa chcem opýtať, či by mi niekto z Vás nevedel vysvetliť ako to je peniazmi u futbalových tímov?
Podľa toho čo som čítal má Manchester United obrovské dlhy, najväčšie v Európe, no aj napriek tomu sú v pluse. Viem, že ročný príjem je väčší ako suma, ktorú dlhujú...takže postupne by to mali tačať splácať, respektíve už to splácajú, ako je ale možné, že si môžu dovoliť kupovať hráčov za desiatky miliónov ako je Pogba, alebo platiť niekomu ako je Ibrahimovič
Any idea? Nejak tomu nechápem.

Arsenal nemá žiadne dlhy, sú dhodobo v pluse a nejak extra veľa nemínajú. Teda ak nerátam minulý rok ale to boli predovšetkým nešťastné nákupy. Vysoliť 30 miliónov za hráča ako Mustafi...a Xhaka ani nehovorím. Priemerní dreváci.
31.03.2017 - 15:11:45
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 31.03.2017 - 09:25:49
ak vyhraju EL tam sa dostanu do LM tak ci tak nepotrebuju 4 miesto nutne ale aj tak som rad ako sa im dari :LOL: :LOL:
∧ skryť ∧
A myslíš, že vyhrajú EL?

Ja pravidelne sledujem aj Arsenal, vlastne ani neviem či som fanúšikom United alebo Arselanu Ale Arsenal hrá tento rok na hovno, hlavne posledné zápasy, takže očakávam, že Reds sa prebojujú aj do top4 na úkor Liverpoolu.
30.03.2017 - 20:59:54
avatar
Halo Halo....zdravím fanúšikov United Je tu ešte niekto vôbec? Pasha sa neozýva čo s vami je?

Čo myslíte, bude to tento rok top 4, alebo to opäť ujde? Liverpool má o dva zápasy viac a o 4 body viac, čiže bude to ťažké. Mám ale pocit, že budú mať aj ťažšie zápasy.
20.03.2017 - 21:37:12
avatar
Ty kokso po prvýkrát za posledné dva roky si konečne poriadne pozriem MS Nejako som kvôli škole hokej zanedbával.... Teraz keď ma vyhodili môžem pozerať koľko chcem
01.03.2017 - 19:56:32
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 01.03.2017 - 15:31:39
diik ze ste nas zbavili DD aj vrece pukov by stacilo :LOL:
∧ skryť ∧
Haha
28.12.2016 - 12:10:16
avatar
čom si myslíte, že je problém našej mládeže? Česko už tiež nie je čo bývalo a aj tak majú tej kvality omnoho viac ako my. Talentov detto. A čo Fínsko, ktoré ma menej obyvateľov ako my? Alebo lotyši čo majú polovicu toho čo mi a pred pár rokmi boli fackovací panák?
Podľa mňa je projekt na hovno pretože snažiť sa spraviť z 18 ročných chalanov plnohodnotných hráčov tým, že budú hrať proti starým hráčom, v našej lige, ktorá nemá úroveň je na smiech. Tí chlapci otrasne korčulujú. Čo s tým chcú dokázať. Kanadania, Američania a predovšetkým Fíni majú skvelých korčuliarov a na tom by sme mali zakladať. Môžeme mať akokoľvek talentovaných hráčov, no keď je ich korčulovanie na svetové pomery podpriemerné tak nemôžeme čakať žiadne zázraky.
To je proste základ. Ako keby ste chceli postaviť dom no vykašlali sa na základy. Ďalší nezmysel je dávať hráčov čo nevedia dobre korčulovať do brány. Neviem či sa to stále robí ale kamaráti čo hrali aj za Košice v mládeži mi hovorili. Veď poriadny bránkar musí zvládať korčulovanie možno ešte lepšie ako hráči samotný, lebo sa pohybuje len na omedzenej ploche.
Zmenh by sa nemali robiť s chlapcami čo už hraju za juniorov ale tam kde sú ešte prípravkári. Od malička k tomu viesť chlapcov. Podporovať ich aj mentálne čo na vlastnej koži viem, že nerobia. Každý by mal mať priestor hrať a nie len tí ktorých rodičia majú peniaze. Je to smutné, lebo na slovensku je veľa ľudí, ktorí majú talent a nie len v hokeji ale celkovo v športe no nemajú budúcnosť kvôli peniazom.
Nemajú motiváciu a nie su k tomu vedení. Je tos mutné a frustrujúce zároveň.
Úprimne by som sa vysral na projekt a na podobné projekty s juniormi a už seniormi a dal by som najlepších trénerov do najnižších líg, k deťom. Školil by som trénerov na prácu s deťmi, po psychickej a aj po fyzickej stránke. Nechal sa deti vyhraťm Objaviť čo v nich je a na čo majú predpoklady a nie hneď ich učiť taktiky.
Môžeme mať trénera aj Babcocka a nepodáme dobrý výsledok, pokiaľ nebudú hráči, ktorí by to uhrali. A tí to neuhrajú lebo profesionálne sa im začnú venovať až keď je neskoro. Toto ma popravde serie. Všade vo svete vedia, že ta najdôležitejšia práca sa odvádza práve pri deťoch. Ak tam získajú skvelý základ tak hneď to pojde lepšie.
Začať to takto robiť a o 10-15 rokov budeme opäť medzi najlepšími.
Veď potenciál na to máme. Vždy sme mali len počas komunistov bola iná doba. Asi jediná pozitívna vec na starom režime.
25.12.2016 - 20:20:19
avatar
Len tak zo zvedavosti. Kde to vlastne tych vsetkych hracov sledujete? Ti co hraju v zamori napr? Pozerate streamy na nete ostošesť? lebo Orange 20 neviem ke inde ich vidieť hrať Ani turnaje nemám pocit, že by boli niekde dostupné.
Či tolen ja nesledujem dostatočne dianie?
24.12.2016 - 11:29:33
avatar
oplati sa vobec v noci vstavat s takou nominaciou a pripravou?
06.12.2016 - 22:26:18
avatar
Reakcia na: Malíček, 06.12.2016 - 18:57:48
Super. Hej, určite treba Hamachi. Teda, ak nemáš lepší spôsob :-)
∧ skryť ∧
Ak by si nahodou byval v Brne tak mozes zajst ku mne ale to znie teplo takze okej, nainstalujem si ho a napisem ti do sparv ak chces
04.12.2016 - 00:09:18
avatar
Reakcia na: Malíček, 03.12.2016 - 19:31:22
AHojte. Chcel by som si zahrať NHL-ku s niekým, tak že či sa niekomu nechce. Nepotrebujem ligu ani nové súpisky ani nič, skrátka len pôvodnú hru.
∧ skryť ∧
Serus Ja by som si rad zahral treba k tomu Hamachi alebo nie?
02.12.2016 - 20:42:55
avatar
Zajtra sa začínajú majstrovstvá sveta v Rige bude tam pár chlapcov z Košíc s ktorými som vyrastal, takže určite budem fandiť RTVS bude vysielať všetky zápasy a ak sa nám podarí vyhrať nad Dánskom, postúpime zo skupiny s veľmi dobrou pozíciou
Tento rok máme naozaj dobrú skupinu tak verím, že budete pozerať tiež. Hráme v nedelu o 12:30
02.12.2016 - 20:36:07
avatar
Nechce si niekto precitat dva moje kratke scenare? Treba v nich vyhladat logicke chyby a point faily navyse gramaticke chyby nakolko som to pisal v anglictine

Jeden ma 3 strany, druhy 5 Len take kratke dielka nic svetoborne
02.12.2016 - 13:27:24
avatar
Reakcia na: krivco, 02.12.2016 - 13:19:30
tak dlho som sa tesil ale dost slaby diel, no ale skusim to brat tak ze je to rozbeh k tym trom do vianoc, ktore budu brutalne :D
∧ skryť ∧
Mne sa páčila ponúka pekný náhľad do Ivarovej duše, dostaneme akú takúpredstavu o tom, kto bude hrať ďalej prvé husle a myslím, že aj to, čo sme z neho videli naznačuje, že si ho Ragnar obľúbi. A to sme k tomu videli aj Ragnarove a Flokiho znovustretnutie I love you too, Ragnar Lothbrok

< 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 326 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies