Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
11. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

01.03.2014 - 12:02:34
avatar
Hayemaker, nie, Jurčovi končí zmluva po sezóne 2014/2015, budúcu sezónu má ešte dvojcestný.
28.02.2014 - 22:32:05
avatar
hokej2014, čo sa Slovana týka, ak sú špekulácie pravdivé, tak onedlho budú hrať pomaly o titul KHL, údajne rokujú s Red Bull-om.
27.02.2014 - 23:07:10
avatar
http://www.zacha-hokej.cz/domu/svedsky-model-cenzurovany-clanek

Trošku na prečítanie, ak ste ešte nečítali, pomôcť by to aspoň trochu mohlo.

Čo sa týka vytvorenia tých 3-kombinácií tímov, uvažoval som nad tým ešte niekedy aj ja, ale bez reálneho záujmu tímov by to nefungovalo (kuknite si spoluprácu Slovan - Skalica).

Základom na rozvoj nie je nezmyselné tvorenie "umelých" projektov (som ich zástancom, ale: Je to niečo, ako keby ste mali úplne rozpadnuté baráky a vy by ste na najvyššom poschodí vytvorili prezidentské apartmány - vypadá to fajn, ale raz sa to zrúti aj tak.), ale podľa mňa by bodlo nejaké letné sústredenie viacerých vekových kategórií každý rok. Jedného dňa to spomínal Švehla (niekde na youtube sú rozhovory s ním, ak sa mi to podarí, vyhľadám to, pridám).

A samozrejme, tá základná vec, bez ktorej to nebude fungovať: kluby a ich majitelia musia mať ochotu sa podieľať na skvalitňovaní súťaže/ rozvoja mládeže. Keďže, tak ako elpii spomínal, možno okrem pár klubov sú všetky zadĺžené a nevedia splácať svoje dlhy a hráčov nevyplácajú, tak na mládež im asi nezvýši. Riešením by mohol byť vstup klubov na burzu, čo by zabezpečilo možnosť nákupu nejakých akcií aj pre "obyčajných" ľudí, ktorí by mali záujem na zvyšovaní kvality mužstiev, navyše peniaze, ktoré by sa získali predajom akcií by mohli slúžiť na nejaký finančný rozmach klubu (Spartak Myjava sa snažil takýmto spôsobom vystavať štadión, teraz neviem ako to pokračuje, keďže štát im schválil tie dotácie). Neslobodno sa spoliehať na štát a SZĽH, ale opraty treba chytiť do vlastných rúk. Veľa šťastia chalani, dúfam, že sa vám podarí niečo vymyslieť, ja som pred pár rokmi nad tým strávil dosť času, ale na nič som neprišiel

GL


Edit: tu sú tie spomínané videá: http://www.youtube.com/watch?v=KUNCxko5Fno
http://www.youtube.com/watch?v=Wg91uvsZAvI
http://www.youtube.com/watch?v=6mah_6SLiqU
13.02.2014 - 15:56:03
avatar
Ešte jedno pozorovanie odo mňa: Tie dresy sú hrozné! :(
13.02.2014 - 15:51:35
avatar
Tak, pridám sa aj ja. V prvom rade jednotlivcov kritizovať nejdem, to mi neprináleží, ale určite výkon tímu bol nedostatočný na turnaj formátu OH. Prísnejšie kritériá spĺňal podľa mňa len Tatar, ďalší striedali krajšie momenty s horšími. Čo však treba uznať je to, že tím USA dnes absolútne koncentrovaný, vynikajúci výkon, keď potrebovali, tak zapli na vyšší stupeň a naši nestíhali. Vyjadrím sa ešte ku kritizovaniu Jurčinu. Áno, súhlasím, bol pri viacerých góloch, výkon nie najpodarenejší, ale všetko to vyplývalo z celkovej hry v našej tretine, z obrannej hry našich útočníkov a podobne. Nič hrozné sa nestalo, treba si vziať z toho ponaučenie a najbližšie sa posnažiť viac.

Uzavrel by som to slovami klasika:
Je to "len" šport. Učí nás prehrávať, opäť vstávať a víťaziť. Tak pevne verím, že vstaneme a odteraz už budeme len vyhrávať.

Bavme sa hrou a celkovo Olympijskými hrami ako takými!
27.01.2014 - 21:33:14
avatar
Torok má vynikajúce čísla v juniorke Slavie... vypadá to pre neho ako správny reštart v jeho kariére
23.01.2014 - 09:09:24
avatar
Ak môžem takú malú pripomienku: Tomáš Jurčo nie je v zápisoch o stretnutiach písaný červenou farbou
18.01.2014 - 12:46:29
avatar
Áno, myslím si, že zostane.
12.01.2014 - 13:31:53
avatar
slovak tak, tak, už aj mne to lezie na nervy
05.01.2014 - 21:24:59
avatar
To fakt akoze SZLH nema paky na zlepsenie nasej juniorky, dorastu?
R3v3r3nd, ako chceš zlepšiť mládežnícke súťaže? Mnoho sa písalo o vytvorení celoslovenských súťaží 9.ŠHT, 8.ŠHT, ale ako by to podľa teba tie kluby finančne uniesli, keď už teraz majú existenčné problémy? Veď to by prinieslo väčšiu skazu, ako úžitok. Alebo ako má SZLH zlepšiť mládežnícke kategórie? Oni neriadia kluby. Problémom sú aj mládežnícky tréneri, s tým súhlasím. Niektorí kašlú na svoju prácu, iní vezmú úplatky, ale ja sa pýtam: Ako to vyrieši SZLH??? Klub si zamestná toho, koho chce, SZLH nemá do toho nič.

Edit: to, že kluby riadia neschopáci nie je problémom SZLH, to je problémom celospoločenským. Len otázku: Kto tu čo riadi na úrovni?
05.01.2014 - 19:08:11
avatar
Projekty ako Orange20 sú nevyhnutné, ale stotožňujem sa s názorom, že lepšie, ako mať projekt pre juniorov, by sme mohli mať projekt do 17 (16) rokov, ktorý by hral v juniorke a projekt do 18 rokov by som nechal v 1. lige. Potom by už hráči mali hrať buď v kluboch na Slovensku (za A-tím!), alebo byť draftovaní a hrať kdesi v zámorí.
01.01.2014 - 14:07:53
avatar
Jedna otázočka: neviete, kde budú pokračovať hráči z projektu Orange 20? Mám na mysli hlavne Patrika Koyša, ale bol by som rád za hocijakých hráčov. Ďakujem
30.12.2013 - 20:40:35
avatar
svk01 jeden z mála triezvo rozmýšľajúcich ľudí
30.12.2013 - 20:38:16
avatar
Ale prosím ťa, aké zákerné svine, proste pritvrdili, naši sa nechali vyprovokovať (konkrétne Predajnianský ) a vyšlo im to. Všetci teraz nadávajte na Kanadu, na rozhodcov, na ľad, konštaláciu hviezd, že tie tyčky neboli góly, ale nekuknite si ani náhodou pomer striel, technickú vyspelosť súpera, dobré zakladanie útokov. Však načo? Aj tak sme najlepší! A pomáha nám to, tieto sebaklamy
30.12.2013 - 20:31:35
avatar
Bokroš sa za celé tie roky v hokeji naučil velké kulové......

Kukni si Ernestove úspechy a potom hovor, čo sa kto naučil. Len by som ti pripomenul, aký hokej sme hrávali za Mikesa, Tomka, a podobných diletantov, teraz, keď sa ideme jednu tretinu stiahnuť (mohlo to byť spôsobené aj úbytkom síl) a aj keď nám to vychádzalo až do chyby Černáka, tak napíšeš, že je to práve on, kto pokazil tento zápas.
30.12.2013 - 20:22:26
avatar
Zopár postrehov: Capo, ty radšej po zápase 24 hodín nekomentuj, píšeš absolútne bludy v tvojom rozhorčení.
Ku zápasu: Dnes musím už aj ja trochu na Černáka chlapec bol pri 3 inkasovaných góloch, to je jeden z postrehov
Druhá formácia dnes celá nevýrazná, možno to bolo spôsobené tým, že Kanada si na nich dávala veľký pozor, ale dnes 2. formácia poslabšia.
Ku koncu ma úplne rozhodil Predajniansky, takto sa nechať vylúčiť, úplne faul, zbytočné, fuj.
A ku našej mentalite a ku komentátorovi, Bezákovi, Tóthovi a im podobným: dokedy sa budeme tešiť z prehier???? Veď to je už smiešne, že chlapci si zaslúžia pochvalu. Toto isté bolo aj vlani po Rusoch, Kanaďanoch, že si zaslúžia pochvalu, ale pritom h***o sme uhrali. Je to asi taká naša mentalita sa pos**ť šance, a pustiť ju z rúk.

Ale teraz to už treba hodiť za hlavu a zajtra proti Čechom podať radšej horší výkon, ale zvíťaziť.

PEACE
29.12.2013 - 14:43:24
avatar
Ja by som do útoku zabil aj Valenta
29.12.2013 - 14:21:34
avatar
Ale Stanko si myslel, že tam hrať bude, keďže, ako Dornič spomínal, je to syn bývalého hráča Slovana. Takže by si to určite zaslúžil
29.12.2013 - 12:36:02
avatar
zmluvu má do konca sezóny
28.12.2013 - 22:24:50
avatar
takže, hodnotenie podľa mňa:

1. Patersona ako brankára neviem zhodnotiť komplexne (videl som len 2 zápasy MSJ, ktoré odchytal ), ale keďže ho Detroit draftoval v 3. kole, tak to musí byť kvalitný brankár
ale Fucale ukázal svoje kvality už na Memoriály Ivana Hlinku, ale keďže ešte nechytal, tak nejaké 2 rýchle góliky by ho mohli pekne zneistiť

2. okybe, podľa mňa sa z tohto kádra v NHL presadí Daňo a Reway určite, u Cehlárika si nie som celkom istý. Najlepšie by som jeho problém charakterizoval slovami Cory Pronmana: "His major issue is his skating, which is notably below average."

1 2 3 4

Krátke správy
Najnovšie články
Bostonu sa pred tretím zápasom série zotavila posila spred uzávierkyMS 2024: Séria nekončí. Slovensko prvý zápas na turnaji prehraloSúpiska Slovenska ja kompletná, známy je aj kapitán. Slafkovský je rodeným lídrom, tvrdí Ramsay Najväčšie hviezdy z NHL na MS 2024Slafkovský zaujal v zámorí už pred štartom MS: Je v spoločnosti hviezd Pred 70 rokmi bola prvýkrát udelená prestížna trofej. Vyhral ju aj jeden SlovákVišňovský: Slafkovský pôsobí suverénne. On a Nemec nestačia. Toto beriem ako povinnosťO Marnera sa už zaujímajú ostatné tímy. Vyhodeného trénera má v hľadáčiku aj tím Slováka Repčík sa presadil. Jeho tím vstúpil do finále veľkým štýlom! + video Vymenia Devils svoju prvú voľbu na drafte? Odhodlá sa Vancouver k zmene brankára aj po prvej výhre nad Oilers?Panthers by sa mohli po presvedčivej výhre dočkať posily Veľký problém pre Oilers? Jedna zo superhviezd by nemusela v piatok hrať!V Dallase došlo k odplate, v Caroline bola ruská noc. Prvý tím má postupový mečbal! Carolina robí pred dôležitým zápasom veľkú zmenu Toronto vyhodilo hlavného trénera! Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies