Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

02.07.2015 - 23:09:49
avatar
Čast dealu je aj Copley... teraz dáva zmysel aj draft Samsonova.
20.02.2015 - 13:39:57
avatar
Po konci kariéri bude úplne jedno, či má Ovi dokopy 13 alebo 14 individuálnych trofejí.
U neho je to už iba o tom, či ukončí kariéru ako víťaz SC alebo nie.

Backstrom ich má nula a vzhľadom na to akým dobrým hráčom je si minimálne jednu určite zaslúži.

Budem rád pri oboch, ale tiež prajem Art Ross viac Backstromovi.

V pre mňa ideálnom prípade vyhrá Ovi Richards a Backstrom Art Ross.
12.02.2015 - 01:03:51
avatar
@Real_ESPNLeBrun
Washington also made a decent push on Kane. Caps have had interest in Kane for some time.

Zaujímavé...
podľa toho tweetu to vyzerá, že skôr než o 2C majú väčší záujem o nejaké krídlo.
29.01.2015 - 19:58:19
avatar
Akurat teraz napisali o našich UFA na RMNB.

http://www.russianmachineneverbreaks.com/2015/01/29/lets-do-thumbs-upthumbs-down-for-the-caps-unrestricted-free-agents
29.01.2015 - 17:41:10
avatar
Vidím to tiež zhruba tak ako si ty napísal, len si myslím, že tie RFA zmlúvy si trošičku podstrelil, ale nebudem sa hnevať, keď podpíšu za toľko .
29.01.2015 - 17:07:58
avatar
Peters zatiaľ odchytal málo zápasov, ešte by som mu dal šancu...
Grubauer nech radšej robí jednotku v Hershey, to je prospešnejšie ako robiť dvojku a odchytať už iba pár zápasov.
V prípade potreby sa dvojka dá získať veľmi jednoducho... pozrite si rôzne trade s brankármi a akú majú hodnotu.

U Greena ďaľší postup záleží veľmi od jeho prístupu, vzhľadom na zranenia a výkyvy formy by som mu nechcel dávať nejakú príliš dlhú zmlúvu. Momentálne nehrá rolu 1-2 D, ale iba v 3. páre + PP a ide mu to vynikajúco, ale neviem, či by som mu bol ochotný dať 6M+... to ale určite niekto ponúkne na UFA trhu. Ak Greenovi ide o peniaze a čo najlepšiu zmlúvu, môže ísť vkľude inam. Pokiaľ podpíše so zľavou, som za to aby ostal.

Beagle túto sezónu prekvapil a vybojoval si podľa mňa miesto v 4. lajne alebo ako 13. útočník, ak bude chciet do 1,5M som za to aby ostal.

U Kuznetsova mi tiež príde 5M prehnané,tak isto si myslím, že to budú 2 roky na nejakých 2-3M. Aj keď to jeho produkcia neukazuje, hrá podľa mňa od zápasu k zápasu lepšie a lepšie. Ak to tak pôjde ďalej, dostane potom po tejto dvojročnej poriadnu zmlúvu. Momentálne toho neukázal dosť na to, aby si 5M+ zaslúžil a je RFA, takže Caps majú výhodnu vo vyjednávaní.

Najväčší pozor treba dávať podľa mňa na Warda... viď. príklad Chimera minulú sezónu mal vynikajúcu, dostal zmlúvu a teraz už starne a je jedným zo sklamaní. Ward je na tom podobne, má 34 rokov, takže pri ňom som na mieste Caps opatrný a podpisujem max na 1-2 roky a iba pri dobrom cap hite.

U Volpattiho a Erskina nie je šanca, že predĺžia. Hlavne u Erskina nevidím absolutne žiaden dôvod.

Cez TDL tiež nie som za veľké zmeny, v prípade tradeu hľadám útočníka do Top 6, najskôr krídlo do lajny k Ovimu a Backstromovi. Nemám nič proti Brouwerovi, ale keby sme v top 6 mali namiesto neho nejakého poriadneho 25-30 gólového strelca, tak by útok okamžite vyzeral o dosť nebezpečnejšie. Som ale za to, aby to bol len nejaký hráč, ktorému po sezóne končí zmlúva a poslúži iba ako posila do PO. Lebo nevieme, či do 2-3 rokov nebude tým strelcom Burakovsky, Vrána alebo Wilson...

Holtbyho treba podpísať čo najskôr na najdlhšie ako sa len dá.



20.10.2014 - 22:45:21
avatar
Tak Wilson už je zdravý a bol poslaný do Hershey.
12.10.2014 - 18:11:40
avatar
Aj OV zatiaľ búra viac než búral pod Oatesom.
Ešte k tomu jeden z najväčších búračov v tíme je zranený. Až sa uzdravý, tak vtedy to bude sranda. Dokonca aj Green si dovolil ten hit na Lucica.

Holtby proti Bostonu zachytal famózne, v prvej tretine aj napriek gólom Caps Boston bol občas usadený v našom pásme a tlačil. Za stavu 1 a 2:0 im nedovolil streliť kontaktný gól, ktorý priebeh zápasu mohol dosť zmeniť.

Z obranných párov sa mi zatiaľ najviac páči Alzner-Niskanen, aj napriek niektorým chybám sa mi zdá, že keď sú oni na ľade, tak trávime veľa času v útočnom pásme.
06.10.2014 - 22:46:25
avatar
John Moore @rinkrant
Trustworthy source tells me, Liam O'Brien has agreed to 3 year entry level contract with @washcaps #QMJHL #lhjmq. @PhoenixSherbroo
22.09.2014 - 18:07:34
avatar
Pokiaľ sa Burakovsky fakt dostane do 1. tímu a Trotz bude ešte aj viac hrať Wilsona ako sám povedal, že chce, tak tam nie je dostatok miesta pre všetkých útočníkov.

Niekto zo súčasného tímu bude skôr, či neskôr podľa mňa v takom prípade vymenený. (Mojo, Fehr...???)
12.09.2014 - 13:56:06
avatar
Budúci draft podľa mňa treba 1. kolo použiť na nejakého C s Top 6 potenciálom, lebo C je pri pohľade na tú listinu najslabšia pozícia nie len v hlavnom klube, ale aj v prospectpoole.
28.08.2014 - 19:10:23
avatar
Reakcia na: Jake, 28.08.2014 - 16:25:03
Carrick, Schmidt, Schilling, Bowey su aj pre Caps dôležitý zadáci do budúcnosti. Čiže predpokladám, že top4 v AHL bude locknutá
∧ skryť ∧
Zdá sa mi, že pre Boweyho platí to pravidlo, že do 20 rokov musí hrať buď za svoj tím v CHL alebo za Caps. Má 19, preto ešte 2014/15 odohrá asi v CHL.
(To isté, čo Wilson pred začiatkom minulej sezóny.)
28.08.2014 - 15:35:31
avatar
Reakcia na: Dano, 28.08.2014 - 12:23:37
Tu je rozhovor s Cakovskym: http://www.monumentalnetwork.com/videos/rinkside--michal-cajkovsky-8-27-14 Kedze je to videorozhovor tak si to neviem prelozit, pls co tam vravi bude pozvany teraz do rookie campu alebo do hlavneho campu? dik
∧ skryť ∧
Na konci hovoril o tom, že do rookie campu alebo do hlavného campu, podľa toho rozhovoru nie je jasné do ktorého.
Minulú sezónu však bol v hlavnom a odohral aj pár prípravných zápasov, urobil dobrý dojem... preto si myslím, že ho pozvú aj túto.

S Caps nemá vôbec podpísanú zmlúvu... u neho to je buď Hershey (AHL) alebo Reading (ECHL).

To, kde bude hrať si netrúfnem povedať, lebo Hershey má tak ako Caps nového trénera a s podpismi Niskanena a Orpika majú viac obrancov a napr hráčov ako Carrick alebo Oleksy, ktorí časť minulej sezóny odohrali (alebo sedelí ako 7. obranca) za Caps to teraz vytlačí do AHL.
Na druhú stranu bolo v rozhovore spomenuté, že minulú sezónu bol top 10 v bodovaní obranov ECHL...
21.08.2014 - 19:46:29
avatar
Pár zaujímavých informácii z nejakého Q/A s Trotzom a ostatnými trénermi:

Notes from VIP Barry Trotz and Assistants Meet and Greet/Chalk Talk last night attended by myself:

OV wing spot will be determined in pre-season. Will start at RW, but Trotz foresees a move to LW due to how the off-season went.

OV biggest improvement needed is moving his feet. Too much standing around last season (as has been said in the media).

Says his systems will focus on speed. Getting up fast and getting back fast.

All four coaches will be on the bench, which he says is a trend to look for in the NHL this season. In the past only a few teams may have had four guys on the bench, he thinks this season closer to a third of the teams will have four guys on the bench. Lane for Forward coaching, Todd for Defense coaching. Barry will handle the lines and assignments. Blaine will focus on any adjustments that need to be made and what the other team is doing.

Biggest disappointment since joining the Caps was the injury to Wilson. He was absolutely glowing when talking about Wilson. Says he definitely needs to play in top 9, but may get a slow start due to the injury. Mentioned his leadership and maturity, stating he had heard and confirmed that Wilson could very well be a future captain in the NHL.

Biggest good surprise was Mike Green. Had heard he was a quiet guy, but happily surprised with how vocal and in communication he has been. He has asked many questions and they have held multiple long conversations over phone, some of which Green initiated.

Mike Green and other offensively gifted Caps D will be given the green (no pun intended) light to jump up in the play more often. Says he was astounded at how little offense over the past couple of seasons was originated from the back-end. He said Green was very pleasantly surprised that Trotz would want him jumping up more. Mentioned less stressful minutes due to additions of Orpik and Niskanen should help him as well, but does need to get better around his own net.

He said he doesn't care a lot about Fancy Stats, but they can shed a light on things you hadn't noticed. He said no mater what the fancy stats say, at the end of a game he is going to have Backstrom on the ice, because he knows what he can do and he has seen it.

Does not foresee using a checking line role and says more and more NHL teams do not employ one.

PowerPlay will stay the same obviously, but hopes adding Todd Reirden to the staff will help fine tune it.

Lane Lambert will run the PK and work with the forward groups and says to expect a more aggressive penalty kill and he will focus on denying clean zone entries.

2nd Line center will be one of Kuznetsov, Johansson, Burakovsky, or Laich. Very excited about how well Burakovsky played in that role in the Dev Camp. If one of the younger guys does not grab the role then Laich can be a fall back. Blaine Forsythe will work with Centers, and PP. Has been working with Kuz this summer.

Expects Mitch Korn to get his own sitcom after 24/7. Said he is very funny and odd. Mitch is the best goalie coach in the world, used Carter Hutton, Tomas Vokoun, Chris Mason, Dan Ellis, and Pekka Rinne as evidence of Mitch's abilities.

Does not like playing young guys and rookies on the fourth line. Says he wants more established guys with families and kids on the 4th.

I think that's all.

edit: Oh yeah. Coaches have been in town recently together planning everything. Training camp groupings and schedule to when each player will be in which preseason games have already been planned. Says you must plan these things now, because injuries and good and bad play will necessitate changes to these plans. (Said he has Wilson in 3 preseason games with a bit of a smile)

On a side note, he said he loved coaching Matt Hendricks. Every team needs guys like him, but the fancy stats guys in Nashville said they needed to move him because his play was not good.

(Post skopírovaný z HFboards Caps fóra)
29.07.2014 - 17:01:14
avatar
Na nhl.com teraz postli kratší rozhovor s Trotzom, oplatí sa prečítať.

27.07.2014 - 23:44:47
avatar
NYR sign Brassard to 5 yr, $25M deal
27.07.2014 - 20:49:38
avatar
Obranu vidím vzhľadom na to, že som čítal, že by chceli hrať Orpik - Carlson ako shutdown pár asi takto:

Orpik-Carlson
Orlov-Green
Alzner-Niskanen

Ak nepríde do začiatku sezóny zmena...nemyslím si, že u tejto 6tky bude platit niečo také, ako 1. pár, 2. pár...Ice time bude rozložený dosť vyrovnane a budú využívaní v rôznych situáciach podĽa toho, ako sa to bude hodiť. Dobré je, že každý z týchto troch párov je podľa mňa lepší než bežný "3.pár" v NHL.

Každopádne je táto obrana určite lepšia ako čokoľvek, čo Caps mali posledných pár sezón.
27.07.2014 - 20:43:52
avatar
Alebo pokiaľ nechceme rozbíjať Chimera - x - Ward, tak:

OV - Backstrom - Brouwer
Kuznetsov - Mojo - Wilson
Chimera - Laich - Ward
Fehr - Latta - Brown

Problém je v tom, že bez poriadneho C to môžem poskadať ako chcem, ale tá 2. lajna je proste aspoň na papieri slabšia než by mala byť.
27.07.2014 - 20:41:01
avatar
Čaute, som fanúšik Caps, ktorý narazil na túto stránku a všimol som si, že je to tu celkom aktívne, tak som sa registroval.

Tiež súhlasím s tým, čo napísal Jake o Ovim a LW/RW situácii, keď bude hrať OV RW, tak nie je miesto na posun Wilsona. Preto:

OV - Backstrom - Ward
Kuznetsov - Mojo - Brouwer
Chimera - Laich - Wilson
Fehr - Latta - Brown


Pre Burakovskeho bude lepšie hrať top 6 minúty + PP v Hershey než 4. lajnu u Caps.(V prípade zranení ho samozrejme kedykoľvek môžu povolať.)

MoJo mi prišiel minulú sezónu na krídle v lajne Mojo-Backstrom-OV stratený a jeho hra podĽa mňa sadne na C lepšie ako W.

1

Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies