Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
17. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
COL
DAL
NHL live
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

07.06.2015 - 01:48:30
avatar
Reakcia na: surgeon, 07.06.2015 - 01:23:26
a predsa bude drouin hrat ;-)
∧ skryť ∧
Drouina je tam fakt cítiť, pekne, pekne
04.06.2015 - 21:56:24
avatar
Myslim si, že nie je potreba upozorňovať, že najbližši zapas bude kľučový, nič nie je stratene, ale musíme vyrovnať, do toho Tampa!
30.05.2015 - 09:41:29
avatar
Poďme Tampa, po druhý cup
27.05.2015 - 15:09:04
avatar
Reakcia na: Johnny88, 27.05.2015 - 05:05:58
Gratulujem znova sme si prehrali zápas v ktorom sme 2 tretiny dominovali :s15: :s15: Som neskutočne nahnevaný ked sme prehrávali 2:0 hovorím si ok sme lepší to vyrovnáme príde 3 tretina absolútny ne dôraz pred bránkou naši hráči sa tam pozerajú na hráčov ranger strela dorážka a ešte jedna dorážka a takto sa bojuje o finále Stanley cupu neuveriteľné :s30b: :s30b: idem radšej spať lebo ma napádajú už len nadávky....
∧ skryť ∧
Klidek, Game 7, všetko je otvorene, verim, že sa z toho vzchopime ako už viackrat toto play off a ukažeme im to. Mohol to byť uplne iny vysledok ale s tym už nič nespravime.
24.05.2015 - 14:36:22
avatar
Reakcia na: D&M, 24.05.2015 - 12:22:43
Ale ja tu nehovorím čo by sme mali mať. Ale čo Bishop je a ako je preceňovaný. My takéto brankára máme potencionálne vo Vasilovi a prišla mi strašná škoda že 2mesiace je bez zápasovej praxe kôli Bishovi. To mám pravdu že TOTO z neho nerobí priemerného gólmana, ale predsa si musel vidieť zápasy v ZČ a to koľko krát striedal a dostával nezmyselné góly. Táto sezóna mu nevyšla a za to že minulú bol TOP3 tak by mal byť nadpriemerný? Keby to aspoň s časti obhájil nepoviem ani popel. Hovoriť zase že Lundqvista to nerobí priemerného gólmana 12golov v dvoch zápasoch. To je samozrejmé...Ale to tu porovnávaš brankára ktorý chytá v NHL 10rokov a 10r je jednotka a brankára ktorý chytá 2rok ako jednotka. Keďže Henrik svoje kvality preukázal neraz a Bishop až v tampe.
∧ skryť ∧
Je pravda že táto sezona oproti minulej nie je tak vydarena, ale ja by som si počkal do dalsej sezony aby som k tomu dal celkove vyjadrenie ake vykony podava. Ak by nepodaval take vykony ako ma podavať, tak si myslim že Vasil by ho postupom času nahradil, ale ide o to, že momentalne nič lepšie nemame a musime sa na nho spoliehať, cooper tam nemože do play off postaviť neskuseneho brankara ani len s poriadnou praxou zo zakladnej časti.. Ale viem načo naražaš, vypadnute puky z lapačky, kiksy, v mnohych zapasoch gol z každej strely velakrat aj z prvej strely v zapase.. Ja mu aj tak verim, že nas dostane cez Rangers a vzchopí sa.
24.05.2015 - 01:51:45
avatar
Reakcia na: D&M, 23.05.2015 - 20:25:53
Rozoberať tie góly môžeme ale keby si chcel ísť dopodrobna môžeš skúmať to ako sa presúval pri tých góloch. Ono Bish je priemerný brankár, ale tie stats má strašne skreslené jednoducho. Naozaj kto ho nevidí každý druhý deň nemôže hodnotiť. Na fórach hatery sú a som medzi nimi. Keď chceme brankára na SC tak nemôže chytať takto nevyrovnane. A občas pustiť takú kravinu ako vypadnutie puku z lapačky. \\\\"prehrávate ako team vyhrávate ako team netreba brankára hádzať pod zem teda pod ľad\\\\" No občas je to nutné zvlášť ked zarába peniaze aké zarába. Rovnako Stamkos si musel čo to vypočuť keďže hral tak mizerne. Bishop je presný úkaz novodobých gólmanov. Vysoký a drevený, využíva ako sa len dá postavu. Dokáže vykrývať neskutočné % brány svojimi cm. Ale to že je minimálne atletický ho veľmi zráža. Pohybuje sa tak medzi TOP15-11 golmanmi ligy a v Tampe sa z neho robí poloboh. Na druhú stranu sa tomu netreba čudovať. To čo doteraz chytalo za celú existenciu v Tampe sa dalo vždy považovať za ťažké dno ligy (nerátam Rolosona pol sezóny). A naposledy sme tu mali poriadneho brankára Khabibulina.
∧ skryť ∧
No, ty si podla tych slov predstavuješ, že by sme mali mať hneď v bráne ludqvista, totiž taky brankar svetoveho formatu pride raz za niekoľko rokov. Bishop spravil niekoľko kravin, to musim uznať, ale v mnohych zapasoch podrzal. To z neho nerobi priemerneho golmana, tak isto ako to nerobi priemerneho golmana z Lundqvista že dostal 12 golov v dvoch zapasoch.. Jednoducho čakať, že by nam Rangers aspon jeden zapas nedali poriadne nafrak, by bolo naivne. Ale je to len moj nazor.
19.05.2015 - 23:25:38
avatar
Reakcia na: D&M, 19.05.2015 - 14:27:38
[code]BenBiskup - info -v dalsej sezone s nim všetci počitaju v prvej formacii so stamkosom[/code] to už sa rátalo teraz. Ono síce pravda že má skúsenosti atď ale tu ide o ten potenciál a to že hráči v iných kluboch by mali oveľa viacej prestoru. A teda zbytočne ho pchať do dôležitých zápas. No toto by mu jednak pomohlo a aspoň keby bol prvá voľba ako HS ale ono bol out Callahan či Boyle a radšej sme postavili Nesterova ako 7 beka či Marchessaulta. [code]Johnny88 - info -play-off je tímový úspech a zatiaľ nám play-off vychádza tak prečo meniť zostavu ked sa darí ?[/code] To je to čo som písal hore, ide o to že nikto neberie že sa nemá meniť win roster avšak mali sme momenty hlavne s DET keď to zmenu chcelo. potom tu boli injures a Drouin stále nič. a pritom ten depth v dolných lajnách je slabý, resp. slabší ako u NYR.
∧ skryť ∧
K tomu Druinovi sa už ani neviem vyjadriť . Ako som pisal bol by naviac a cooper asi chce tvrdšich hračov do štvrtej formacie ak tam pcha Morrowa namiesto Drouina, ale zase je pravda, že pri zraneniach ho nedával na ľad.. neviem čo si už o tom mám myslieť. Že by bol naozaj až taky zly do zadu? To sa mi nechce veriť. Napr. v Calgary si stiahli Sama Bennetta len kvoli zraneniu a dokazal to rozhybať trochu. Tak v tom bude asi niečo interne. Nevieme čo sa deje v kabine, ale už ma to uprimne ani nebavi riešiť
19.05.2015 - 11:28:55
avatar
Reakcia na: Shini, 18.05.2015 - 23:03:08
Hmmm... ale zase možno mu dal dole manželku :-P :-D A ten český článok sa mi nepáči, nechať top talent hrávať v prvej pro sezóne spodné lajny s minimálnymi minútami a nechať ho sedieť na tribúne v playoff a nazývať \"detroitskou výchovou\" tak to nie. Možno mohli nechať Droina ešte rok sa pohrať v AHL a byť tam top line leaderom, a popri tom sa s priučiť väčšej obrannej zodpovednosti.Aale nechať ho v A tíme, a držať ho mimo zostavy a mimo seriózneho hracieho času preto že \"nehrá dobrú defenzívu\", to sa mi nepáči. :s05:
∧ skryť ∧
Myslim si, že to že hral 70 zapasov celu sezonu je pre nho dostačujuca skusenosť, zbytočne ho tam budu pchať na doležite zapasy do play off, ked na to mame inych hračov. Drouin dostane svoju šancu , v dalsej sezone s nim všetci počitaju v prvej formacii so stamkosom
17.05.2015 - 18:11:37
avatar
Reakcia na: D&M, 17.05.2015 - 12:30:58
Jo bohužiaľ, tie turnoveri boli strašné. Miestami sme si fakt zaslúžili 5:0 za to čo sme predvádzali. V poslednej tretine zlepšenie boli sme lepší, lenže sme sa netlačili pred Lundqvista, neclonili a bez toho gol padne ťažko. Prehrať tak blbým golom nasere, keby sme tento match vyhrali (neprávom) mali by sme oveľa lepšiu pozíciu... Inak Stamkos znovu výkon :s30b: jasné má svetlé momenty, má body a preto to nikto nerieši ale tá jeho invisible hra miestami a zúfala defenzíva. Straty v strednom pásme a včera s toho vyústil gol. Ak má tento hráč dostávať 10mil ročne tak...... ďalší problém je zle hrajúci Sustr a Carle. Ktorý je naj platený hráč v obrane, hrá 3pair a právom. A fakt neviem opísať ako tragicky hrá. Yzerman sa ho proste v lete musí zbaviť, Nesterov nazbiera skúsenosti a zahrá minimálne to čo on.
∧ skryť ∧
Dalsia vec, ktoru nechapem je že Nesterov sedi a Sustr/Carle hraju.
16.05.2015 - 21:45:13
avatar
Prva tretina uplne fiasko, to ked takto budeme hrať prve tretiny, tak pri naš štastie vždy stať nebude. Potom spamatanie v druhej tretine, pekny presilovkovy gol, tie dalsie na moj vkus neskutočne ale neskutočne prekombinovane, ked sa dalo vo viacerych situaciach už vystrelit na branku aj z golovej šance. Prvy inkasovany gol, cely Sustrov, ten ani nevedel ktora bije no a 2 minuty pred koncom ked sme ich cca 15 minut len tlačili a nemali ani šancu, dostať taky gol je proste nie že smolne, ale to sa nemalo stať, Bishop niekoľko krať vychytal čisty gol a obrana ho jednoducho nepodržala. Snad to bude v dalsom zapase lepšie ako dnes.
13.05.2015 - 12:22:11
avatar
Reakcia na: D&M, 13.05.2015 - 11:41:42
Prvú tretinu súper klasicky ovládol, ako to tak býva. Druhá už bola naša a nakoniec sme si to postriehli do pekného konca. Ale áno séria vyrovnaná bola, najdôležitejší bol ten gól Johsona 1.7sek pred koncom game3. Ad Bishop- Z veľkej časti ste to robili z neho robili hviezdu habs. Ono tie čísla proti nim má jednoznačne najlepšie v NHL, doma má 94.5% a ani nie 1.5GAA. A nie len doma, celkovo sa na nich vždy vyhecuje. Určite mu patrí veľká časť úspechu, avšak tie jeho softy sa počítajú tiež. (včera pri stave 2:0 ked vybehol a puk dopadol len na hornú sieťku :s30b: ). Ja som rád ale že som do neho v tejto sérii videl pár zákrokov že \"woou\" ako keď vychytal plekanca v oslabení pod. Je to 2metrový stĺp a prišlo mi miestami, že oni do neho strielali naozaj z hocikade takže logicky mu tie % išli ešte vyššie. to že v sérii Bish striedal by som neriešil. na lavičku bol zrelý aj väčší borec, Price v game2. Inak strata Callahana je citeľná, a musí sa vrátiť už do game2 conf.finále. Prepojenie Vala a Stamkosa fungovalo no keby bol ešte na RW Callahan....Johnson a už aj Kucherov sa dostávajú medzi elitu v bodovaní PO. Je až neskutočné ako im to šliape celú sezónu a nikto ani v play-off nedokázal nájsť recept ako ich odstaviť. Stamkos sa už definitívne prebral (5game streak) a včera do polky zápasu 3scoring change :s06: Dneska si zrejme pozriem Game7, dúfam že to rangers urvú.
∧ skryť ∧
Tak isto by som proti nám radšej videl Rangers,behom sezóny sme proti nim mali dobrý rekord, ale myslím si že v konečnom dôsledku je to jedno, tak ďaleko v PO už slabý tím nedostaneme
09.05.2015 - 22:41:29
avatar
Dneska to ukončíme chlapci, cítim to v kostiach, v Bell Centre sa dnes stane masaker
04.05.2015 - 16:02:37
avatar
Reakcia na: D&M, 04.05.2015 - 12:28:02
Takéto zápasy sú proste skvelé, keď sa preberie Stamkos začnú fungovať PP a BISH je nadpriemerný je to paráda. Historická chvíľa, 4využité PP za zápas. Nadherné kombinácie. Samozrejme že ako v game1 aj tu nás súper zo začiatku prehrával a keby si udržali nervy na uzde bol by to veľmi vyrovnaný zápas, ale to nás trápiť nemusí. 2:0 pre nás, ideme domov. Potrebujeme jeden win doma a budeme v suchu. Veľká spokojnosť, už len doladiť tie začiatky zápasu, kde sa strašne dlho dostávame do tempa. Inak :s06:
∧ skryť ∧
jednoznačne, konečne je radosť na to pozerať, snad to tam začne stammer sypať pravidelnejšie, myslim, že to konečne prelomil a stuplo mu sebavedomie
02.05.2015 - 12:11:28
avatar
Reakcia na: mato Kreator, 02.05.2015 - 11:57:18
ten gol posudzovala aj centrala v Toronte takze sa stazuj tam ale isto ti nevadi ze rozhodcovia uznali druhy gol ked bol jasny offside to uz je dobre ,ze ? :s14: https://twitter.com/RealKyper/status/594339403046232064/photo/1
∧ skryť ∧
na každej strane boli chyby, ja si pamatam na neuznany callahanov gol z minuleho play off ktory mal byť jasne uznany.. spravodlivosť za spravodlivosť
02.05.2015 - 03:50:41
avatar
No, kedže som ešte nedopozeral predlženie, tak take zhrnutie.. Prvych 15 minut nočna mora, potom sme odrazu začali korčuľovať, dobre braniť, napadať atd. Bishop vychytal asi tri čiste šance a poslednych 10 minut snad habs ani nevystrelili, no a potom pusti takýto gól, na nervy. Ak to prehrame tak sa snad zastrelim, mali sme to plne vo svojich rukach..
22.04.2015 - 10:20:11
avatar
Reakcia na: D&M, 19.04.2015 - 22:24:44
[code]Aquilani - info Naopak si myslím, že Bish mal aspoň 1 gól chytať.[/code] 1? akože ten zápas úplne mimo. Ten DET fluke bol s veľkej časti jeho chyba. Nám stačí hrať svoj hokej a det v pohode pošleme na golf lenže, na to potrebujeme PRIEMERNEHO golmana ktorý bude mať aspoň tých 91%. Tie presilovky sú stále tragické, Ďalší aspekt v ktorom sme sa nezlepšili. V tomto smere je Cooper absolútne neschopný už vyše 3mesiacov. Obrana ale zatiaľ spokojnosť, Nesterov hrá úplny luxus to je jasné, Hedman už konečne zabral, Coburn úplne v pohode. Ešte dúfať v skorý návrat Garrisona namiesto Sustra nech sme full.
∧ skryť ∧
Inač tie presilovky su naozaj o ničom. Dnes nas zase Mrazek totalne zmazal, 7 presiloviek či koľko, nevyužita ani jedna, pritom tam je taky potencial v stamkosovi, využivať one timery ako ovečkin. Ked nevyhrame 4. zapas tak tato seria konči..
21.04.2015 - 14:02:26
avatar
Reakcia na: D&M, 19.04.2015 - 22:24:44
[code]Aquilani - info Naopak si myslím, že Bish mal aspoň 1 gól chytať.[/code] 1? akože ten zápas úplne mimo. Ten DET fluke bol s veľkej časti jeho chyba. Nám stačí hrať svoj hokej a det v pohode pošleme na golf lenže, na to potrebujeme PRIEMERNEHO golmana ktorý bude mať aspoň tých 91%. Tie presilovky sú stále tragické, Ďalší aspekt v ktorom sme sa nezlepšili. V tomto smere je Cooper absolútne neschopný už vyše 3mesiacov. Obrana ale zatiaľ spokojnosť, Nesterov hrá úplny luxus to je jasné, Hedman už konečne zabral, Coburn úplne v pohode. Ešte dúfať v skorý návrat Garrisona namiesto Sustra nech sme full.
∧ skryť ∧
Sustr hral posledny zapas neskutočne.. tak som ho hrať snad ešte ani nevidel, nehovorim len o tom gole, ale celkovo defenziva + podpora ofenzivy..
12.03.2015 - 15:56:52
avatar
Reakcia na: D&M, 08.03.2015 - 22:17:39
Ako hráme najlepšie za 10rokov ale osobne to proste na nič svetové v PO nevidím. Proti slabému Dallasu zase dráma, tá obrana je proste fakt zlá a toho sa bojím. Palat-Johnson-Kucherov PO rookies lajna. a na nej proste stojí naša ofenzíva však že... Obrana neistá, golman z ? a kouč ktorý bol minulé PO úplne prevalcovaný Therrienom... Hedman od zranenia nie je No.1 Stralman zapadol do priemeru, Coburn sa hodnotiť nedá ešte a Carle po zranený rovnako ? Strašne rád by som sa mýlil ale proste tie zápasy a hra nevyzerá vôbec dobre vzadu.
∧ skryť ∧
Presne ako píšeš, vyhrávame síce, ale sláva to teda nie je, mame ešte čas na to, aby sme v play off došli daleko, tento rok to optimisticky vidim tak na druhe kolo. Je potreba zlepšiť defenzivu, pretože ako si napisal, Hedman zatiaľ nie je tym pravym ťahunom v defenzive, Stralman hraje dobre, Coburn - to sa uvidi, Carle by sa do play off snad mal vratiť. No Sustr sa očividne nevie chytiť, pačilo sa mi ako hral Barberio, ale od sustra asi každy čakal trochu viac, ako keby sa zasekol, snad sa odsekne v dalsej sezone. Bish potrebuje skusenosti z play off a je potreba rozhybať prvu formaciu, čo snad naplni drouin v dalsej sezone. Oplatilo by sa potom nabrať ešte nejakeho dobreho hrača do štvrtej formacie.
25.02.2015 - 11:16:58
avatar
Reakcia na: D&M, 25.02.2015 - 01:02:42
Do útoku sa predpokladá zrejme jedine ak Glencross. Možno nejaky schopný hrač za Morrowa, ten chlap je drevo ktoré nie je schopné odohrať dobre 10min. Pri najlepšom odohrá 5min a má +/- -2. :s30b:
∧ skryť ∧
je pravda, že od Morrowa si asi všetci sľubovali trochu viac, ale čo už no,Glencrossa by som bral . zaujimalo by ma ako to bude s Vladom, kedže už je očividne pripraveny na NHL, ale v zostave nema proste miesto. možno pride nejaky zaujimavy ťah, neviem si predstaviť žeby v ahl hral dalsiu sezonu/dve.
07.02.2015 - 10:20:59
avatar
no až tak by som zase Nabokova nepodcenoval

1 2 3

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies