Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

22.04.2017 - 10:48:09
avatar
Reakcia na: , 22.04.2017 - 10:23:47
Tiez suhlasim s Cigerom. Tych brankarov co mame tych trenovat dalej. Je pravda ze Ciliak mal vydarene play off ale radsej tu nasu klasiku. A co sa tyka Javorcika, tak do A-cka by som ho este nebral. Bol to jeho 1. turnaj a na A-cko este asi nie je pripraveny. Dufam ze z NHL pride Panik, bude jeden z opôr timu. Jurco neviem neviem. Ale do pripravi by som ho urcite vzal. Este cakam na Suroveho a Sersena.
∧ skryť ∧
Jurčo neviem neviem ? Povadz, že len sranduješ
15.04.2017 - 13:46:11
avatar
Reakcia na: jobs, 15.04.2017 - 11:58:19
Práve naopak mnohí tí čo kritizujú sedia na tribunách a povzbudzujú. Fandia chlapcom a hlavne slovenskému hokeju. Je samozrejme že keď sú zaplavovaný úspechmi hráčov za veľkou mlákou ,aj z iných líg v europe a majú možnosť tieto talenty vidieť na domácom štadióne požadujú od nich výsledky a úlohy ťahúňov mužstva. O tých o ktorých sa nepíše diváci ani netušia ich mená , často počuť Havrila, Regenda , Kupec , Stacho , Fafrák , Pospíšil , Urbánek kto tO je ake má číslo . Ružička jeho chvíľa príde , určite na tomto šampionáte (snaď už dnes proti kanade ) no jak na hlinkovom tak aj proti fínom úlohu mega star zatiaľ neukázal. V každom nespokojnom diskutérovi hneď vidíte nespokojného rodiča a mate vybavené. Ak budete sedieť dnes v PP na tribúne a bude hokej výborný všetci budú povzbudzovať a hnať našich k víťazstvu. Ale ak by sa nedarilo stačí počúvať. Ver tomu že fanúšikovia sú všade rovnaký. Ak sa darí fandia ak nie hania. Čo máme z toho že inde sa im darí , ale mi chceme hokejové sviatky vidieť tu a teraz na domácom štadióne. :s15: :sr: :s15:
∧ skryť ∧
Lenže nas tu je veľa, čo chodia na väčšinu zápasov U18 a zápasov mládeže a jediný tvoj názor je úplne iný a úplne mimo.
To, že po neviem akej dobe, ked sa snažiš očierniť daných dvoch hráčov /naschvál som čítal aj predošle fora/ si už zo zufalosti presne v ten deň, ked s tým začneš znova vytvoriš novu registráciu, aby si si parkrát popritakával, lebo nikto iný nemá rovnaký názor ako ty, to už ani netreba komentovať. To na doveryhodnosti tvojich utokov nič nepridá.
A ak to nerobíš cielene, tak asi moc okolo hokeja tvoje znalosti nejdú. Stačí sipozriet viac pohľadov a zistit, že niekedy je mlčat zlato, aby si nevyšiel ako analfabet.
14.04.2017 - 09:27:15
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 14.04.2017 - 09:23:46
Buď si jeden z tých príživníkov slovenského športu alebo si veľmi neznalý problematiky. Toľko bodov ako ma Ružička alebo Bucek v zámorí, ma dalších minimálne 30 hráčov ktorí nikdy nebudú draftovani. A body nie su vsetko ako sme včera videli však.
∧ skryť ∧
vymenuj 30 hračov a potom sa spolu bavme, inak si bezomna len tarajko, čo len kyda ako v krčme a o hokeji nič nevie. Nerob sa znalcom, ked si okolo hokeja ani nešiel.
14.04.2017 - 09:17:37
avatar
Reakcia na: Realforslovakia, 14.04.2017 - 09:14:14
Bohužiaľ aj na tomto fóre sa často opakujú len určite mena a to práve mena Bielcikovych zverencov,tomuto sa musi spravit koniec. Prichádzame o talentovaných hráčov len koli tomu ze nedostanú priestor ako ti ktory majú toho správneho agenta . Ešte aj média píšu o dvoch strelách a peknej prihrávke pri hráčovi ktory si to nezaslúži a hráčov ktorí podávajú celu sezónu výborne výkony úplne ignorujú. Bohužiaľ do tejto skupiny patrí aj p.Homola , mozno to robi nevedomky ale mne to vyznieva ako zámer od neho. Koľko článkov napísal o Kupcovi ? Boldizarovi ? Tamasi ? Galbavy ? Hrehorcak ? ,títo chlapci su úspešní v zahraničí alebo doma ale my ich ignorujeme. Homola nepíše o nich skoro nic , ale ked dá Ružička alebo Bucek bodycheck tak mame článok na stranu. Chvála bohu ze sa MS hrajú na Slovensku a ľudia vidia realitu. Len mi je ľúto starších chlapcov ktorí na toto doplatili, to uz sa nedá vrátiť. Poučme sa aspoň do budúcna.
∧ skryť ∧
vy ste novy klan zem a vek len namiesto rotschilda mate bielčika. TIeto smiešne konšpiracie ludi z krčmy ma vzdy rozosmeju
14.04.2017 - 09:15:34
avatar
Reakcia na: jobs, 14.04.2017 - 08:47:08
Rúžička na tribune zaznel jeden pokrik ktorý sa potom dosť často opakoval : Ružička čo si na ROHIPNOLE. Som Rád že sa ľuďom otvárajú oči a problém začínajú pomenovať pravým menom . Veľkým problémom slovenského hokeja je pán Bielčik a jeho agentúra a samozrejme aj malí pisalkovia zapredanci ktorý celú sezónu masiruju mozgi a vytvárajú bublinové hviezdy . Ešte spomeniem defenzívu a predbránkový priestor . Korenčíka a Žiaka svojimi schopnosťami predči a v takýchto tvrdých zápasoch stopercentne bude chýbať projektant v nemilosti tvrdý back Boldy. Žiak zverenec Bielčika má prednosti , no neustál žiaden súboj pri mantinely , skôr sa vyhýbal - je to florbalový hráč - bezkontaktný. Kepec :s15: :s15: Hrehorčák :s15: :s15:
∧ skryť ∧
to možu vykrikovať len chori ludia a ty si tiež chori, ked sa ti to pači. Ked nejdeš povbudzovat, tak nelez na štadion, za Ružičku body v zamori nezbiera agent, takže si neber do huby človeka, čo dokazal čosi o čom mozes snivat a spivom vykrikat nanho z tribuny
11.04.2017 - 21:46:32
avatar
Reakcia na: , 11.04.2017 - 19:59:35
Ja tiez nechapem preco nikto z NHL nechce ist na MS. Pre mna by to bola cest reprezentovat svoj narod. Oni maju asi trochu ine zmyslanie, ak uprednostnuju nejaky americky tim z NHL, z ktoreho vlastne nic nemaju pred narodom v ktorom vyrastaju a mozu pre neho nieco navyse spravit. Tiez nechapem ze 82 zapasov v NHL nesu zraneni a zrazu ked treba ist na ms na 8 az 12 zapasov tak zrazu komplet vsetci su zraneni ? A ak chcu zregenerovat tak chapem , ale to uz nemozu zopar dni vydrzat ? No proste neviem to pochopit. Ale inac fandim Slovakom, sledujem zapasy vsetko... len ti hraci z NHl ma niekedy vedia poriadne nastvat.
∧ skryť ∧
jasne, že to nechapeš, ked nevieš ani ktora tam bije a ako to funguje. Hráči maju velke množstvo zranení cez sezonu, ale kedže nhl je ich zamestnanie, tak vdaka všetkym možnym liekom injekciam a neviem čomu hraju aj cez bolesť. Je to obrovske množstvo zápasov a prežit ich bez zraneni je zazrak, to neni šanca regenerovať. Takže pokial si to nevyskušaš, tak by si si mal o tom najskor niečo zistit až potom nechapavo krutit hlavou.
09.04.2017 - 09:40:00
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 09.04.2017 - 09:14:35
Bondra je podľa mňa celkom ok. Ale asi záleží akých ma spoluhráčov keď ma dobrých tak boduje ale ak bude mať pri sebe nejaké polená typu: Andrisík,Pataky,atď tak neboduje. Ale ak chce mať na NHL musí zrýchliť ináč AHL bude jeho vrchol.
∧ skryť ∧
Vyhovorky na spoluhračov su oničom, jeho vykony boli zapričinene jeho kvalitou a nie kvalitou spoluhračov. Srandy o seniorskych ms sem radšej ani nedavaj
09.04.2017 - 08:36:47
avatar
Reakcia na: Marek stifi, 09.04.2017 - 08:12:19
A prečo nie ? Veď vo WHL zaznamenal v 62-och zápasoch 63 bodov a to nerátam play-off kde mal 5 bodov v 6zapasoch. Ale je pravda že na ms U20 vôbec nestíhal a nemal ani bod! To je môj názor.
∧ skryť ∧
Ja ti poviem prečo nie. Ešte si to ničim nezaslužili, byt to lepšie vo WHL a mať bod na zápas neznamená, že ma isť hráč na ms. tvrdon mal vo WHL lepšie statistiky a je to poleno. Hráčom treba dat čas a počkat si, kedy budu pripraveny, nie ich bez zmyslov hadzat do vody, ked maju problem ešte v kategorii nizsie, vid Ružička a to su seniori oproti juniorom ešte par tried hore.

1

Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies