Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
15. 05.
kurzy
02:00info
DAL
COL
NHL live
16. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

12.04.2023 - 11:02:54
avatar
Ahojte,

ak som dobre počítal, tak už teraz máme v príprave 7 potenciálnych centrov: Hrivík, Sukeľ, Lantoši, Kollár, Tamáši, Čacho, Baláž. Plus by mohli prísť Hudáček a Ružička.
Čo myslíte, ako to RT tento rok rozlúskne s centrami, o ktorých bola na minulých MS priam núdza. Možno Lantoši a Hudáček nebudú hrať centra, obidvaja hrali, resp. hrajú záver sezóny na krídle... Za mňa by som však v každom prípade rád videl vo šrtvrtej formácii Čacha. Chlapec sa predviedol vo veľmi dobrom svetle na všetkých tohtoročných turnajoch, tak dúfam, že ho ten pretlak na pozícii centra napokon nedá do pozície čierneho Petra. Jeden z 13. a 14. útočníkov však asi bude v každom prípade center.
Za mňa: 1. Hrivík, 2. Ružička, 3. Sukeľ, 4. Čacho, 13. útočník Kollár + Lantoši a Hudáček na krídle.
Držím palce. Nech sa darí.
09.05.2022 - 10:38:57
avatar
Reakcia na: Caezar18, 09.05.2022 - 10:15:29
Plus chýba Ti tam ešte Halák a Chára (tí už majú po sezóne a odmietli), Sekera a Studenič ešte hrajú síce play-off, no predbežne už tiež odmietli možnú účasť. A ešte Hrnka nie je obranca, ale stredný útočník. Plus ja by som tam dal ešte aj Hrehorčáka, ktorý mal dobré playoff. Inak fajn poskladané :-D
∧ skryť ∧
Ďakujem
Tak som to opravil.
09.05.2022 - 08:32:50
avatar
A teraz nominácia hráčov, ktorí nie sú v nominácii, lebo sú zranení, odmietli reprezentovať alebo ich nepovolali
Nerátam tých, ktorí boli, ale nepresvedčili v príprave alebo stále hrajú v NHL.

Halák, Konrád, Godla

Jaroš-Čajkovský
Chára - Marinčin
Ďaloga - Mikuš
Vitaloš - Valach

Cehlárik - Hrivík - Jurčo
Buček - Hudáček - Kelemen
Skalický - Gríger - Daňo
Krivošík - Sukeľ - Hrehorčák
Mešár, Zuzin

No neviem, neviem, či to nie je aj lepšie, ako skutočná nominácia
Ale nevadí, ja našim aj tak verím
09.05.2022 - 08:32:49
avatar
A teraz nominácia hráčov, ktorí nie sú v nominácii, lebo sú zranení, odmietli reprezentovať alebo ich nepovolali
Nerátam tých, ktorí boli ale nepresvedčili v príprave alebo stále hrajú v NHL..

Konrád, Godla

Jaroš-Čajkovský
Marinčin-Ďaloga
Mikuš - Hrnka
Vitaloš - Valach

Cehlárik - Hrivík - Jurčo
Buček - Hudáček - Kelemen
Skalický - Gríger - Daňo
Krivošík - Sukeľ - Zuzin
Mešár

No neviem, neviem, či to nie je aj lepšie, ako skutočná nominácia
Ale nevadí, ja našim aj tak verím
18.02.2022 - 11:13:28
avatar
Reakcia na: Zámčan, 18.02.2022 - 10:50:31
Mňa tu ale politika nezaujíma, a nemyslím si, že kohokoľvek v tejto komunite tiež. Toto je hokejová diskusia.
∧ skryť ∧
Pripájam sa.
Som rád, že som konečne našiel čisto hokejové fórum, kde môžeme diskutovať len o hokeji, hráčoch, ich forme, nominácii, tréneroch atď. Politika sem nepatrí. Keď to tu chce niekto hoci len okrajovo vsunúť, nech ide do inej diskusie. Takých je v SR dosť.
11.02.2022 - 13:16:05
avatar
Reakcia na: mato35, 11.02.2022 - 12:57:09
Naša obrana hrá hlboko pod svoje možnosti, čiastočne aj kvôli zlému zloženiu (Nemec, Marinčin) ale niektorý sú proste úplne z formy (Čerešnák)... Podpora útoku a aktivita je sympatická ale musí vychádzať zo zabezpečenej obrany a tú ani náhodou nemáme... Miesto Dana a Pospíšila mali jednoznačne ísť Lantoši s Liškom a mali by sme dobrú top6 ale tento problém by podľa mňa nebol až tak výrazný keby sme mali normálnu prípravu aj s nejakými zápasmi a keby nebola kopa hráčov dlho bez ligových zápasov. Som presvedčený že presilovky takmer vôbec nenacvičovali, za čo určite do značnej mieri môže aj ta šaškáren s testami... V ďalšom zápase by som to videl takto: Hudaček-Hrívik-Slafkovský Jurčo-Roman-Cehlárik Holešinský-Krištof-Takáč Regenda-Dano-Kelemen Zuzin Gernát-Marinčin Čerešnak-Rosandič Čajkovsky-Nemec Knažko Rybar Konrád
∧ skryť ∧
zatiaľ ten najmúdrejší návrh, čo som videl. Každá formácia by mala "šťavu". Možno aj Daňo ako center vo 4. formácii by za niečo stál.
11.02.2022 - 10:44:35
avatar
Marinčin, Daňo, Pospíšil, Jurčo, Takáč, Zuzin - Covid-OUT.
Grman, Lantoši, Skalický, Liška, Bakoš, Gríger - IN.
25.01.2022 - 13:34:04
avatar
Čo ja viem, tak konečne zvíťazil zdravý rozum a hokejový turnaj v Pekingu môže poškodiť len skutočná covid-maródka a nie nervové degeneratívne ochorenie usporiadateľov a organizátorov, ako tomu bolo na MSJ, kde kontumovali zápasy pre 1 bezpríznakového, ale pozitívneho.
Ruské portály píšu, že karanténa bude individuálna a pre odohratie zápasu musia mať oba tímy aspoň 13 negatívnych korčuliarov a 2 brankárov. V prípade, že bude maródka počas play-off, zápas nebude kontumovaný, ale chýbajúci tím nahradí mužstvo, ktoré vypadlo kolo predtým, ale skončilo najlepšie v základnej fáze.
Rusi do Pekingu berú 25 nominovaných hráčov + 6 do taxi tímu (brankár, obranca, 4 útočníci). Ak bude niekto marod, tak zaňho hneď naskočí niekto z taxi.
Uvidíme, ako to bude s nami, ak vypadne niekto pre karanténu, dúfam, že zoberú do hlavného tímu Lantošiho. Čo sa týka taxi tímu, tak si tiež neviem predstaviť, že by niekto z pohodlných hráčov čakal 2 týždne v hotelovej izbe. Skôr zoberú niekoho mladého, kto bude horieť elánom, v prípade, že by sa mu naskytla šanca. Taký Liška, Bakoš alebo Skalický, ak by aj išli do taxi a potom by mali hrať po týždni, tak by si to len odkorčuľovali. Preto nie.
Za mňa to vidím podobne ako Terminatoir: Koch, Bučko, Gachulinec, Ivan do obrany a Buček, Gríger, Faško-Rudaš, Šiška do útoku.
No, ale predbieham. Uvidíme.
18.01.2022 - 18:43:35
avatar
A co nahradnici? Vieme nieco? Isto museli byt uz kontaktovani. Vhladom na covid obmedzenia a trochu divnu nominaciu by som ich tipoval len z nasej a ceskej ligy, a to asi takto:
Godla
Koch-Gachulinec
Bucek-Griger-Hascak

Ano, Hascak, pri nominacii Takaca a Zuzina sa az cudujem, ze nie je v hlavnom time...;)
27.08.2021 - 08:23:59
avatar
Čo hovoríte na včerajší zápas?
Za mňa herný prejav 3+/5 (druhú polovicu zápasu som zaspával, nebolo to asi to, čo si predstavovali tréneri.)
Nasadenie 4/5 - bolo tam vidno, že je začiatok sezóny a forma ešte nie je, ale snažili sa.
Brankár 4+/5 - podržal v dôležitých momentoch.
Obrana 3+/5 (boli tam veru diery a hasil to brankár).
Útok 3/5 (premieňanie šancí dosť slabé, zohratosť slabá).
za mňa najlepší hráči: Konrád, Čerešňák, Kelemen
mierne sklamanie: Jurčo
Samozrejme sú to moje subjektívne pocity
26.08.2021 - 15:30:10
avatar
Reakcia na: pupo, 26.08.2021 - 15:03:26
Obidvaja zranení,Cajkovsky bol aj na operácii. Kristof nemal dobre MS a sú tam lepší, jediný Bakoš o ktorom môžeme diskutovať.
∧ skryť ∧
Ďakujem za info.
S Bakošom asi viazne komunikácia, možno je urazený ešte za absenciu na domácich MS + je to čistý útočný typ pre 1-2 formáciu, kde má mladšiu konkurenciu. Ktovie..
Vieme ináč dnešnú zostavu? Bude Hudáček až v tretej line? Čo sa mi nevidí ako najlepšie riešenie, rovnako ako poslanie Jurča do prvej. Zase bude dávať góly na MS len prvá formácia a ďalšie sa budú hľadať. Mali to podľa môjho laického názoru nechať tak a úočnú silu viac to rozložiť do iných formácií. Dvojička Hudáček - Jurčo by tiež mohla byť aspoň tak dobrá ako Cehlárik-Hrivík.
26.08.2021 - 15:00:32
avatar
Vie ináč niekto, prečo nepovolali Čajkovského (predsa len opora Dinama Moskva) a Rosandiča (vyhlásený za najlepšieho obrancu SR na MS)? Zdravotné problémy či nehodia sa do zostavy?
V úroku mi tiež chýba Krištof, ako dlhodobá Ramsayho opora v centre 2-3 úroku. Na Bakoša sa ani pýtať nebudem...

1

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies