Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Komentáre:

Montreal ho vykúpil zo zmluvy, Boston o neho prejavil záujem

matoolotr Ignorovať17. 10. 2020 18:56
HALOO, spamatajte sa, Don Sweeney a spol! Dajte radsej offer sheet na Cernaka a Sergaceva (staci ak by do Bostonu siel 1 z nich) a podpiste za milion Zdena do tretieho paru + ako specialistu na oslabenia.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
amarilda Ignorovať17. 10. 2020 19:27
..a to ihneď !!!! sofort
Vinidi Ignorovať17. 10. 2020 20:10
Posilu do zadných radov potrebujeme. Cháru verím, že podpíšeme, tam asi nie je o čom. Ohľadom Černáka, on je RD a tých mame dosť, Potrebujeme hlavne LD čo je Sergachev. Ja by som uvítal aj Černáka nakoľko by sa pri Zdenovi vedel vypracovať na, no, ďalšieho Zdena. Problém je, že máme Carla, čo je podľa mňa typologicky podobný hráč ako Erik. Ďalšia vec je, čo by sme boli schopný Sergachevovi ponúknuť, tiež na tom finančne nie sme bohvieako. A posilniť by sme potrebovalo aj útok.
matoolotr Ignorovať17. 10. 2020 20:19
ked Krug sa ukromnil a vzal 6.5mega, tak Sergacevovi by mohli stacit take 4. No a co sa utoku tyka, tak s tzm sa neda nesuhlasit. Bolo by dobre keby DeBrusk podpisal za rozumne peniaze a zacal KONECNE naplnat svoj potencial.
Užívateľovi Vinidi sa páči tento príspevok.
Pens Ignorovať17. 10. 2020 20:35
Pravdepodobná Top 9 Bruins v nasledujúcej sezóne: Marchand - Bergeron - Pastrňák, DeBrusk - Krejčí - Kaše, Bjork - Coyle - Smith.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Pens Ignorovať17. 10. 2020 20:57
... inak v poslednom období tu bolo na moju osobu napísaných pár otázok. Ospravedlňujem sa, ale mal som teraz hektické obdobie a nie vždy som časovo stíhal. Skúsim sa polepšiť.
Dany Ignorovať17. 10. 2020 21:33
Hymy ta v jednej z otazok pekne nahradil
Vinidi Ignorovať17. 10. 2020 22:51
Som osobne zvedavý na Smitha, teoreticky by mohol hrať aj v druhej lajne. Ďalší otáznik je Kashe, zatiaľ neukázal to čo by sme od neho očakávali. Coyle by si mal zaslúžiť tých 5,25mil lebo bodovo je priemer (3mil), aj keď popravde sa mi jeho hra páči. A 4-tá lajna, Lindholm, Kuraly, Wagner, by mohla byť slušná, aj keď....
matoolotr Ignorovať18. 10. 2020 14:30
Kuraly podla mna pohode moze byt hracom do tretieho utoku - jeho plusom je to, ze vie hrat aj na kridle aj centra (rovnako ako Wagner BTW) a keby hral v tretej lajne, tak bodovo hravo predci Coylea, ktory jhe dost preplateny
Krátke správy
Najnovšie články
Poznáme finalistov Jack Adams Award. Sú len zo Západnej konferencieV OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies